belt-minteh-beelen-zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki en Van den Belt genieten van helikopterlanding: "Een heel warm welkom"

Stan

Al voor de transferperiode was begonnen had Feyenoord zijn eerste twee aanwinsten al binnen. Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt kwamen over van respectievelijk FC Twente en PEC Zwolle. Gisteren tijdens de Open Dag beleefden de versterkingen hun ‘doop’ als Feyenoord-speler en deden ze een woordje voor de camera’s van de landskampioen.

Zerrouki
"Was mooi, een mooie ervaring, superleuk", zegt Zerrouki over de landing met de helikopter, waar sommige aanwinsten nog wat huiverig over waren. "We zaten een beetje grapjes te maken met Yankuba Minteh, maar niemand was bang. Iedereen keek er naar uit. Een mooie ervaring geweest."

De aanwinsten van Feyenoord worden tijdens de Open Dag altijd met veel gejuich onthaald, zo maakte Zerrouki mee. "Prachtig, een heel warm welkom. Het is van boven al mooi te zien en dan kom je op de grond en hoor je het geluid. Dat is een heel warm welkom en daar ben ik heel blij mee."

Als het aan de Algerijn ligt is het de opmaat voor een mooie periode in het rood-wit van Feyenoord "Het begint steeds meer te wennen en dat is mooi. Ik kijk gewoon uit naar de toekomst en het shirt steeds weer aan te mogen trekken."

Daarbij helpt het dat Zerrouki zich met de dag meer aanpast aan wat er bij Feyenoord van hem gevraagd wordt, zo vertelt hij bij ESPN. "Stap voor stap. Elke dag komen nieuwe dingen in m’n systeem en leer ik nieuwe dingen. Dus het gaat op dit moment lekker. Het is zorgen dat het elke dag weer een stap beter gaat, dus we zijn op de goede weg."

Van den Belt
Ook Van den Belt spreekt eenmaal uit de helikopter over een bijzondere gebeurtenis. "Normaal zie je op social media altijd alles voorbijkomen en nu stap je zelf de helikopter uit. Dat is wel een verschilletje."

Inmiddels is de middenvelder bijna gewend aan het feit dat hij speler van Feyenoord is. "Op zich wel. Voor dat je begint is het gek, maar naarmate je elke dag in de kleding loopt, raak je er gewend aan."

Het aanpassen bij zijn nieuwe club zal alleen maar sneller gaan nu ook Thomas Beelen is overgekomen van PEC Zwolle. "Gezellig. Een maatje waar ik bij PEC ook veel mee omging. Mooi dat hij hier is."

Sowieso voelde Van den Belt zich als snel op zijn gemak in de groep, die hem met open armen hebben ontvangen.  "Heel goed, heel veel leuke jongens. Ik denk dat dat ook wel een kracht is hier. Iedereen is goed met elkaar, dus ik ben ook goed opgevangen en alles."

Als Peter Houtman vraagt naar zijn voormalige werkgever PEC Zwolle heeft de aanwinst vanaf nu dan ook een duidelijk antwoord. "Een hele leuke club, maar Feyenoord is toch een iets mooiere club. We hopen op een mooi seizoen met z’n allen, dus daar gaan we voor."

 

Delen

Reacties

Krijg steeds meer t gevoel dat slot wil wachten op idrissie.zou echt n domper zijn
@FTM zit Leo Sauer nou wel of niet bij de officiële selectie?
@FTM, je schreef op Telegram dit weekend dat het je verbaast dat de traditionele media nog niets hebben gemeld over Gustav. Maar wat zouden ze moeten melden dan?
Is er uberhaupt nog nieuws over het aantrekken van spelers? Want het is wel heel erg stil.
Ik vind het ook raar dat we ook al eventjes geen nieuws meer hebben gehad over Ivanusec.
Heel Apart, misschien toch te duur.
@FTM is Charles de Ketelaere geen optie?? gelijk even een tikkie terug geven aan Eindhoven!!
Een echt tikkie zou zijn als Feyenoord Simons huurt van PSG hahahaha
Wanneer je denkt dat die niet haalbaar is en dan verhuurd gaat worden aan Leipzig.
Maar Leibzig speelt een systeem, 4-2-2-2, waarbij hij waarschijnlijk weinig aan spelen zal toekomen en dan vaak ook nog eens ver van de goal. Dan is het 4-3-3 voor Simons veel logischer en is een basisplaats vrijwel verzekerd.
Het is dat je weet dat er nog wat aankomt anders zou je toch wel heel verdrietig worden als dit zootje middelmaat hetgeen is waar je het mee moet doen
Ik snap je reactie, maar het kan snel gaan met sommige jongens, vergis je niet.
Maar goed tegenvallen kan het ook, kijk naar Wålemark.
Het is in mijn beleving echt zonde dat Minteh geen optie tot koop in zn contract heeft. Die jongen zie ik heel goed worden. Heeft snelheid, overzicht, is niet ego, en heeft een goede actie.
Sauer doet ook goede dingen, maar vind ik nog wat sloom ogen.
Breaking! Nog steeds geen transfernieuws
Weet ik wel hoor was meer lollig bedoeld. Weet dat iedereen elke dag de hele dag wacht op de verlossende berichten
Ja spannende en leuke tijden breken nu aan