Betrouwbaar
Ricardo Pepi David Hancko

Transfers

Fabrizio Romano: 'Feyenoord héél erg geïnteresseerd in Pepi'

FeyenoordTM

Vrijdag werd via deze site bekend dat Feyenoord toenadering heeft gezocht voor Ricardo Pepi. Maandag wordt het nieuws over de spits bevestigd door transferexpert Fabrizio Romano in The Here We Go Podcast.

'Ik heb vernomen dat PSV Eindhoven en Feyenoord uit de Eredivisie héél erg geïnteresseerd zijn in Ricardo Pepi. Het zijn twee hete opties om in de gaten te houden', aldus Romano.

Volgens de transferexpert zijn er ook Premier League clubs die contact hebben gezocht met Augsburg (de Bundesliga-club waar Pepi onder contract staat) en het management van de spits, maar Pepi heeft andere wensen. De Eredivisie is daardoor een reëlere mogelijkheid.

Namens Groningen kwam Pepi dit seizoen seizoen in negenentwintig officiële duels in actie. Daarin produceerde de Amerikaans-international elf doelpunten en leverde hij drie assists af.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou een topaanwinst zijn.
Ben heel benieuwd hoe hij tegen de grote teams met de ruimte werkt en tegen de kleine teams functioneert als ze met zijn allen voor de goal liggen.
Wel boel geld...maarja
Nu even vanuit het oogpunt augsburg, die betalen 16 miljoen, lenen hem nu een jaar uit aan Groningen, doet het daar goed, dan neem ik aan dat ze willen gaan verkopen. Dat zal men ook in eerste instantie proberen. Als psv wil meteen wil betalen dan zal hij daar eerder heen gaan.
Vind het wel goede spits, is knap dat hij zich staande houd bij Groningen in zo een ploeg.
ALS (!!!!!) Giménez na een jaar al weer zou vertrekken, dan is dit wel een héél logische vervanger dei zou passen bij de manier van spelen van Feyenoord. Blijft Giménez dan zou hij nog een jaartje iets meer in de luwte kunnen groeien en het daarna overnemen.
@FTM Zou dit ter aanvulling óf vervanging zijn van Santi?
Nu we Champions League gaan spelen worden we een stuk interessanter voor spelers uit een hoger segment... Kijk nu al uit naar de transferzomer met alle nieuwtjes van @FTM
@FTM sydney van hooijdonk niet op de radar? Of word hij minder geschat hoog ingeschat als pepi?
Inmiddels toch dit seizoen 11 goals tegenover pepi 10. Zie ik liever van hooijdonk komen. Zal waarschijnlijk nog het een en ander buitelands gehaald worden.
Dit soort berichten moet de Feyenoord supporter moed geven. Een mogelijke transfer waar een gedachte achter zit. Het toevoegen van een talentvolle en potentiële eerste spits achter Gimenez die voldoende minuten kan maken in de competitie en CL ervaring op kan doen. Wanneer Gimenez verkocht wordt staat er direct een goede vervanger klaar. Tevens zou een constructie met huur + optie tot koop mooi zijn.
@FTM, is Feyenoord geïnteresseerd in het permanent overnemen van Timon Wellenreuther? Aangezien ze nog een 2e keeper zoeken voor volgend seizoen.
Wegen opties tegen elkaar af. Hoor ook andere namen van keepers.
Als ze Danilo kunnen verkopen voor een mooi bedrag zullen ze dat zeker doen. Pepi is een uitstekende spits maar of hij haalbaar is daar twijfel ik aan.

Zijn er andere spitsen die interessant zijn voor Feyenoord?
Pepi gaat natuurlijk niet banken bij Feyenoord, dan kan ie net zo goed bij augsburg blijven....die komt alleen als gimenéz naar benfica zou gaan.
Lois Openda en Million Manhoef ( op meerdere plaatsen inzetbaar )
Feyenoord wil hem huren met optie tot koop heb ik eerder op deze site gelezen. Dan is het wel te hopen dat zijn prijskaartje wordt gehalveerd, tenzij hij er 25 inschiet. 16 miljoen is wel erg veel voor Feyenoord. Overigens hoop ik dat Gimenez blijft en Pepi (als hij komt) dan een jaartje kan groeien als concurrent/invaller en dan kan worden overgenomen. Zo krijg je continuïteit. Overigens zou ik Malen huren ook een interessante optie vinden. Die kan op alle posities voorin spelen.
Jeez wat voor vreemde vogels zitten hier toch...pepi is weg gegaan bij augsburg om te kunnen spelen. Die gaat dan toch niet banken bij Feyenoord zucht....
Je hoeft jezelf geen vreemde vogel te noemen hoor. Elke beetje fatsoenlijke topclub heeft minimaal 2 goede spitsen in de selectie. Met de enorme hoeveelheid wedstrijden die in een seizoen worden gespeeld is bankzitten dan een relatief begrip, zo zie je maar weer bij Feyenoord dit seizoen. En waarom zou een speler als Pepi niet denken dat hij eerste spits kan worden?
Verschil is dat die bij fcgroningen in de ruimte speelt.bij feyenoord graven ploegen zich in kan die dat aan
@FTM Wat zou Pepi moeten kosten want Augsburg heeft geloof iets van 16 miljoen betaald voor hem dus die zullen hem echt niet voor een schijntje laten gaan..
Ik heb geen idee even, Feyenoord zal voor nu in willen zetten op huren + koopoptie.
De Twee woorden die PSV gebruikte om Til te overtuigen:” Champions League” zouden toch voldoende moeten zijn, temeer omdat het in ons geval zelfs zeker is dat we die spelen.
Moeten weer eens tegen een ander club opboxen wij spelen cl dus laat maar komen 👌
Komt op mij een beetje over alsof de club ervan uit gaat dat we een spits kwijt gaan raken volgend jaar. En de enige voor wie interesse is is Santi, zou dit betekenen dat we santi kwijt gaan raken?
Kan net zo goed dat Danilo alweer gaat. Daarbuiten ligt er al bijna een jaar een wens vanuit de staf om een derde spits er bij te zoeken.
Eerlijk? Hoop dat Danilo gaat. Is niet van het gewenste niveau. Goed in druk zetten, maar in CL wordt meer gevraagd.
Denk dat je niet goed bent. Danilo heeft het prima gedaan. Santi wordt een betere spits maar Danilo is ook prima.
Danilo als enige elke wedstrijd gespeeld tot zo ver
Maarja is het prijskaartje pepi niet een beetje hoog om een Danilo die dan hoogstwaarschijnlijk voor weinig centen de deur uit gaat te vervangen. Lijkt mij sterk
Als we hoger op willen hebben we een extra spits nodig. En vd Beukering wilde niet.
Goeie spits in een middelmatig team. Augsburg zal er wel veel voor willen zien want ze hebben zelf ook veel betaald
Het was een groot talent in de VS, maar zo heel veel heeft hij niet bij Groningen laten zien. Vooral niet voor een spits die 16 miljoen heeft gekost.
Wat Dimi al zegt, en dan drukt hij middelmatig wel zacht uit
10 goals en 3 assists in 22 wedstrijden in zo'n matig team als Groningen is, zijn dat geen verkeerde cijfers
Wat had je meer willen zien van hem?
Ben ik absoluut niet met jou eens. Ik vind juist dat hij bijzonder goed doet in zo matig team als wat Groningen is. Ik zie hem heel graag komen
Gast niet veel laten zien? Hij heeft in nog geen half seizoen er 11 in liggen, dat is meer dan gimenéz in een heel seizoen tot nu toe. Die pepi gaat ook naar psv, daar hebben ze alleen de jong en die is al 33. Pepi komt daar direct in de basis dan.
Santi heeft er 21 in liggen dit seizoen. 16 bij ons 5 bij cruz azul