Pol van Boekel

VK Sportphoto

Nieuws

Pol van Boekel fluit RKC - Feyenoord

Karst

Het uitduel van Feyenoord tegen RKC Waalwijk dat aanstaande zaterdag om 18:45 zal worden afgetrapt, staat onder leiding van Pol van Boekel. De KNVB heeft de 48-jarige arbiter aangesteld om de wedstrijd tegen Michiel Kramer & co in goede banen te leiden.

Opvallend is dat Pol van Boekel afgelopen zondag ook bij een wedstrijd van Feyenoord was betrokken. In de kraker tegen FC Twente was Pol van Boekel de VAR van dienst, en kreeg na afloop de nodige kritiek over hem heen.

Van Boekel wordt in Waalwijk bijgestaan door zijn assistenten Vandeursen en De Groot. Daarnaast zal Van der Laan aan de zijlijn staan als vierde man. Vanuit Zeist kijkt ook het VAR-team mee dat deze keer bestaat uit Martin van den Kerkhof (VAR) en Overtoom (AVAR). 

De vorige keer dat Pol van Boekel een wedstrijd van de Rotterdammers floot eindigde in een eenvoudige overwinning op FC Utrecht (1-5). 

Delen

Reacties

Tuurlijk fluit hij, als VAR is hij ongeschikt, dat bewees hij afgelopen zondag
Lekker ff de waarheid vertellen na de wedstrijd die .....
Ongelooflijk die blindevink zat toch ook als VAR bij Twente Feyenoord.!!? Die scheidsrechter die geen pingel gaf.. dus we worden gewoon genaaid
2 weken op een rij een gore ***** lijer die de wedstrijd fluit! Wat lekker zeg.
Nou heerlijk heb je die nu ook weer die er niks van bakt
Normaal worden arbiters bestraft met een wedstrijd in de eerste of tweede divisie na een enorme blunder. Hij greep niet in bij een 100%-strafschop. Dat kost een punt in de kampioensrace en de strijd om een CL-ticket. Die blunder van Van Boekel kan ons heel duur komen te gaan. Onbegrijpelijke keuze van de KNVB. Dit kan echt niet.
Als dat van die straf waar zou zijn dan zou higler nooit meer eredivisie fluiten.