justin-bijlow-3

VK Sportphoto

Nieuws

Programma: Feyenoord werkt toe naar JC Schaal-duel met PSV

Stan

Aanstaande vrijdag 4 augustus neemt Feyenoord het in het kader van de Johan Cruijff Schaal op tegen PSV. Na een voorbereiding van precies een maand kan de ploeg van Arne Slot die avond meteen een prijs pakken. Deze week werkt de Nederlandse kampioen gefocust en in alle rust toe naar het treffen met de bekerwinnaar van vorig seizoen. 

Feyenoord, dat zondag nog een knappe 2-1 oefenoverwinning wist te boeken op SL Benfica, zal de gehele week achter gesloten deuren trainen. Zo kunnen staf en spelers zich zonder bekijks van buitenaf optimaal voorbereiden voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Dinsdag krijgt de selectie een rustdag. 

In aanloop naar de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen in Nederland, zal er woensdag om 15:00 een persconferentie belegd worden. Op de campus van de KNVB zullen zowel Arne Slot, de nieuwe PSV-trainer Peter Bosz en de aanvoerders van beide clubs aanschuiven om vragen te beantwoorden en vooruit te blikken op het duel van vrijdag. 

De wedstrijd in De Kuip zal die dag afgetrapt worden om 20:00 en is te volgen via ESPN. De liefhebbers kunnen vanaf 19:15 al schakelen naar dat kanaal voor een uitgebreide voorbeschouwing. 

Oefenwedstrijd FC Dordrecht
Een dag na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal staat er voor Feyenoord een oefenduel gepland met alliantieclub FC Dordrecht. Deze wedstrijd, die om 14:30 op De Krommedijk van start gaat, zal voornamelijk bedoeld zijn om reservespelers speelminuten te geven. Naar verwachting stelt Arne Slot dan ook een B-ploeg op tegen de Dordtenaren. 

 

Delen

Reacties

Nog geen reacties