quooker-feyenoordnl

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Quooker wordt Official Partner van Feyenoord

Van de redactie

Feyenoord heeft Quooker als Official Partner aan de club weten te binden. De overeenkomst gaat per 1 juli 2023 van kracht en wordt aangegaan voor een duur van minimaal drie jaar.

Quooker, de eerste kokendwaterkraan ter wereld, is bedacht door de Rotterdamse uitvinder Henri Peteri. Op de hoofdvestiging in Ridderkerk wordt er dagelijks met 500 medewerkers hard gewerkt om marktleider te blijven. Innovatie en duurzaamheid staat bij deze organisatie centraal. Inmiddels is de Nederlandse uitvinding een begrip in iedere keuken en actief in 16 landen.

'Feyenoord en Quooker vormen samen een hele mooie combinatie', aldus Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord. ‘Een samenwerking met een prachtig merk als Quooker, waarvan de uitvinding is gedaan in het jaar dat Feyenoord de Europa Cup I pakte, past volledig bij de partnergroei die Feyenoord op dit moment in doormaakt.’

Voor Walter Peteri, CEO van Quooker, is het een droom die uitkomt. ‘We hebben een heel mooi plan gemaakt rondom dit Partnership, waarin wij relaties voor de wedstrijden van Feyenoord gaan uitnodigen, maar ook met ons eigen team naar het stadion kunnen. Tevens zullen we als merk zichtbaar zijn in De Kuip en wie weet komt er ooit nog wel een Quooker-aanbieding voor Feyenoorders..’
 
 

Delen

Reacties

Beter dan dat droom parken want dat zoontje loopt in een 020 pakje rond
Dus nu heet onze aanvoerder voortaan Orkun Quooker?
bloedaandepaal
Is dit ook weer gratis sponsoring.😂
Gratis bubbelwater in de hele Kuip!
Duurzaamheid mijn reet. Quooker is energieverspilling ten top en knetterduur. Is best als ze partner zijn maar begin niet over duurzaamheid. Dat is hypocriet
Is toch onderzocht dat Quooker duurzamer is dan waterkoker omdat je daar altijd teveel van kookt en bij de Quooker precies de juiste hoeveelheid neemt. Waterkoker is duurzamer als je precies de juiste hoeveelheid kookt omdat de Quooker het water eigenlijk constant warm moet houden. Dit is in de praktijk niet realistisch.
Zit een boiler onder die altijd heet water heeft. Zo vaak gebruik je hem niet dus een waterkoker is voor die 2-3x per dag minder verspillend lijkt me.
In dat onderzoek hadden ze die factor meegenomen. Het ligt er dus aan hoevaak je water zet per dag. Als het veel is dan is het beter om een Quooker te nemen, is het weinig dan is waterkoker beter.
Schoenmaker blijf bij je leest. Je lult maar wat de ether in.
FeyenoordPresident
Wat schuift het deze deal?