team-feyenoord

Nieuws

Drenthe: "Ik heb nog nooit een Feyenoord gezien die zo spelen als nu"

Van de redactie

De eredivisie is in de slotfase van het seizoen belandt. Met nog acht wedstrijden op het programma is er nog alles om voor te spelen. Onder andere Royston Drenthe, Ali Boussaboun en Andwele Slory geven in gesprek met Voetbalzone aan dat zij verwachten dat Feyenoord aan het langste eind zal trekken in de strijd om de schaal, maar dat het kampioenschap zeker nog niet beslist is. 

"Nee, ik denk zeker niet dat het al beslist is", begint Boussaboun. "Twee mindere wedstrijden en het staat weer gelijk, het is 'maar' zes punten. Feyenoord moet echt het gas erop houden. Ook heeft Feyenoord nog een klein nadeeltje ten opzichte van Ajax en dat is dat zij nog actief zijn in Europa met twee duels tegen AS Roma. Dus ik ben benieuwd hoe lang ze het gaan volhouden."

Oud Feyenoorder Andwele Slory herinnert zich nog een knotsgekke laatste speeldag van de eredivisie in 2007. "Het is nooit gespeeld. Ik kan het nog van mezelf herinneren dat we een slotdag hadden dat iedereen nog kampioen kon worden. AZ had het toen in eigen hand en moest naar ons toe bij Excelsior en dat ging mis. Uiteindelijk werd PSV toen kampioen na een goede inhaalslag." Toch denken zij dat de Rotterdammers aan het langste eind trekken. "Stiekem denk ik, met misschien een gunfactor, dat Feyenoord kampioen wordt", geeft Slory aan.

"Ik denk dat Feyenoord wel de beste papieren heeft om dit over de streep te trekken. Ik heb nog nooit een Feyenoord gezien die dit voetbal zó kan vertonen en dit ook nog 'steady' kan doen. Wat Arne Slot nu al heeft neergezet in zo'n korte periode is echt fenomenaal. Hij kan niet meer falen eigenlijk. Vandaar dat ik denk dat Feyenoord wel aan het langste eind gaat trekken, maar het kan nog wel spannend worden", sprak Royston Drenthe.

Delen

Reacties

Dat denk ik ook !!! Gewoon goede bij de les blijven , elke wedstrijd ie er één #jatognitan .
Soms moet je als redactie een geïnterviewde in bescherming nemen door zijn (of haar) ongelukkige formulering even aan te passen naar correct Nederlands: "een Feyenoord (...) die zo spelen als nu", Dat doet echt pijn aan mijn ogen. 🤯🙈
Sparta zie ik nog als de grootste horde. Als dat goed afloopt, kan het toch bijna niet meer misgaan.
Ja, dat zou je nu wel denken, maar ik denk dat als je dat gehad hebt RKC weer een horde wordt.
We staan er goed voor , maar er komen nog genoeg lastige wedstrijden, want niemand wil degraderen, daarom denk ik dat Sparta misschien wel de makkelijkste kan zijn.
We gaan het zien , we hebben een hartstikke goeie selectie die er iedere wedstrijd vol voor gaan, dus heb er alle vertrouwen in dat we kampioen worden.
Ik hoop het dat niet misgaat maar er helemaal gerust op zijn ben ik niet