rotterdam-vlag

VK Sportphoto

Nieuws

RET zet zondag en maandag extra vervoersmiddelen in

Moreno

De RET laat zondagmiddag in verband met de mogelijke kampioenswedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles extra openbaar vervoer in Rotterdam rijden. De RET zal met langere voertuigen gaan rijden, en bij extreme drukte komen er nog meer metro’s bij.

Zo speelt de vervoerder in op de verwachte drukte in de stad en hoopt men dat iedereen mooi op tijd het stadion kan bereiken. Vanwege wegwerkzaamheden rijden de trams echter niet zoals te doen gebruikelijk. Tramlijn 12 wordt ingezet, maar rijdt nu vanaf metrostation Maashaven en dus niet vanaf Centraal Station, Beurs en Wilhelminaplein. Supporters met een kaartje voor de wedstrijd kunnen er zoals altijd gratis mee van en naar het stadion reizen. Vanaf Rotterdam Centraal is de makkelijkste manier om bij De Kuip te komen dus om eerst de metro te pakken naar Maashaven, en vanaf daar over te stappen naar tram 12.

Bij de huldiging, die maandag om 12:00 uur plaatsvindt, zet de RET extra metro’s in. In verband met de huldiging op de Coolsingel is het centrum maandag afgesloten. Maandag moet men tot 17:00 uur rekening houden met omleidingen rond het Hofplein en de Coolsingel. Er rijden extra metro’s tussen 09:00 uur en 16:00 uur. Supporters kunnen vanaf 09:00 uur terecht op de Coolsingel.

Delen

Reacties

Heerlijk dat ik lopend van mijn huis naar de Kuip kan :)

Twintig minuutjes lopen ongeveer.
Ja , alleen niet vanaf de kuip naar het centrum :-(