Primeur Bevestigd
yv201910272311op

Karsdorp namens Feyenoord actief in de Johan Cruijff Arena, oktober '19 | VK Sportphoto

Nieuws

Rick Karsdorp sprak met Ajax

FeyenoordTM

Rick Karsdorp staat voor een vertrek bij zijn huidige club AS Roma. In de zoektocht naar een nieuwe club is de 27-jarige rechtsback in gesprek geraakt met Ajax. Dat melden bronnen aan deze site.

In het seizoen 2020/2021 glunderde de oud-Feyenoorder nog na de uitschakeling van Ajax in de UEFA Europa League. Karsdorp en zijn team AS Roma wisten destijds ten koste van de Amsterdammers de halve finale van het Europese toernooi te behalen.

De huidige nummer twee van de Eredivisie is de markt oriënterend aan het verkennen voor mogelijke versterking op de rechtsbackpositie. Aan Amsterdamse zijde hebben de technische mensen minimaal één gesprek gevoerd met kamp Karsdorp. Daar is het tot nu toe bij gebleven.

Ook Napoli heeft een hengeltje uitgeworpen naar de rechtsback. De huidige koploper van de Serie A is volgens Fabrizio Romano echter bezig met een andere optie voor die positie: Bartosz Bereszyński (30) van Sampdoria.

Voor Feyenoord lijkt een gooi naar de diensten van Karsdorp te hoog gegrepen. De Rotterdammers kunnen niet voldoen aan het miljoenensalaris van de oudgediende.

Karsdorp speelde in twee termijnen maarliefst 123 officiële duels in het shirt van Feyenoord. In die duels produceerde hij 3 doelpunten en leverde hij 24 assists.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als je ook maar 1% Feyenoorder bent dan doe je zoiets niet mijns inziens. Ook als profvoetballer niet. Je zou eigenlijk niet eens het gesprek moeten aangaan. PSV zou ik ergens nog te begrijpen vinden, dat ligt veel minder gevoelig. Genoeg andere clubs in Europa waar je Europees voetbal kan spelen op een hoger niveau en waar je meer kan verdienen. Het blijft een goede rechtsback, maar het zou triest zijn als hij het Legioen en zijn verleden bij Feyenoord zou verraden door deze stap te zetten. Berghuis is een rat, maar hij had geen Feyenoord verleden. Karsdorp wel, de reacties gaan veel heftiger zijn denk ik.
Karsdorp zit in de 'verdienfase' van zijn carrière en zal daarnaast ook wel een of twee beetjes rekening houden met de kans om basisspeler te worden. In dat licht zou Ajax nog niet zo'n gekke keuze zijn.
Na Berghius krijgen we wellicht binnenkort het shirt van Krasdorp te zien....;-)
Eens, blij eindelijk ook wat zinnige reacties te zien. Die jongen moet zich nog even gauw financieel onafhankelijk voetballen en kan me voorstellen dat ie graag daadwerkelijk op een veld staat. Dan moet ie weg uit Rome en kan hij niet terug naar ons. Verwacht overigens niet dat het doorgaat, zullen echt wel genoeg clubs zijn waar hij ook heen kan. En anders kan hij beter op z'n vroegst maandag 23 januari tekenen...
Oneens. Komt uit eigen jeugd en echt een Feyenoorder, althans, tot dit bericht. Geld verdienen kan hij overal, net zoals minuten maken. Met een beetje clubliefde laat je deze optie aan je voorbij gaan. Als Feyenoorder van z'n voetstuk gevallen.
@FTM
Kunnen die zogenaamde leden met die dreigberichten niet geweerd worden?
Geld maakt alle keuzes makkelijk ,ook kiezen voor een rivaal.
Als dit waar is dan gewoon nooit meer komen naar Rotterdam !
Staat dan in het zelfde rijtje als Bergneus!
Enkeltje Pieter baan voor elke “supporter” die oud spelers en hun familie lastig vallen.
Hij zal toch wel ergens op z'n lichaam een plekje vrij hebben om een davidster te tatoeëren?
Uiteindelijk is iedereen te koop, als dit doorgaat dan is Rick Osdorp ook te koop..
Hij heeft geen gesprek gehad. Ajax heeft zijn management benaderd...
Heb 2 shirtjes van hem, als dit daadwerkelijk gebeurt verbrand ik ze met liefde
Tja die “supporters” van ons waren ook zo leuk tegen hem, z’n vrouw en z’n pasgeboren kind. En dan nu beetje gepikeerd doen als ie een gesprek met Ajax heeft gehad.
Dan is het net zo judas als Berghuis!
Ondertussen wel misdragen in stadions vuurwerk afsteken.Vind dat soort zgn fans erger dan een karsdorp en berghuis. Die doorgesnoven fans zorgen voor dikke boeten en slechtenaam.Laat je mening eens gaan over pyro
enz
Je gaat toch geen shirtjes verbranden van kaasdorp. Je ken hem niks kwalijk nemen.
Lijkt me sterk als hij daar naar toe gaat. Laat die maar naar Engeland gaan dan krijgt Feyenoord nog ook opleiding vergoeding volgens mij.
Zit me niet dwars, deze jongen is een zwakke schakel
Brood voetballers ! Totaal geen gevoel voor hun geschiedenis
te kort door de bocht. is gewoon een feit dat wij hem niet meer kunnen betalen maar ajax wel.
Je moet wel in paniek zijn wil je bij Rick Karsdorp uitkomen als Ajax zijnde. Die heeft onze verdediging over 3 wedstrijden in de zak. Rick Karsdorp is niet meer zoals hij in 2017 was.
Ook toen was hij niet zo heel goed. Zijn rushes oogden spectaculair, maar weinig rendement.
Daarnaast heeft el ahmadi een hoop rotzooi van hem op moeten ruimen als hij weer eens voorin te vinden was en terug sjokte.
In 532 wellicht een betere back, maar 433 matig.
Wij hebben toch ook neuzen rondlopen.
Clubgevoel is er ook niet bij sommige doorgesnoven fans.vuurwerk afsteken op trappenstaan.dingen slopen.
Is clubliefde dan echt niets meer waard? #NooitMeerWelkom
"Is clubliefde dan echt niets meer waard?"
Wat denk je zelf?!
Na een gesprek met de "concurrent" uit 020 hoeft hij van mij geen uitnodiging te krijgen om terug te keren bij ons. Ook al hadden we het kapitaal wel.
Wat een gelul. Wij kunnen het salaris niet eens betalen maar verbieden hem terug te komen naar Nederland?! Als die jongen ooit nog in oranje wil spelen zal hij wel moeten, basis Juventus zal niet voldoende zijn maar bankie in Amsterdam wel.