trauner

VK Sportphoto

Nieuws

Rijnmond: "Mogelijk einde seizoen voor Trauner"

Van de redactie

Het herstel van Gernot Trauner lijkt langer te gaan duren dan verwacht. Waar in eerste instantie een aantal maanden revalidatie als inschatting werd gegeven, komt de Oostenrijker mogelijk dit seizoen niet meer in actie. Dat zegt journalist Dennis van Eersel in FC Rijnmond.

“Er wordt op gehint dat hij de laatste wedstrijden van het seizoen inzetbaar is, als het meezit. Als het tegen zit zou het einde seizoen kunnen zijn. Laten we hopen dat het mee zit, want hij is een van de belangrijkste Feyenoorders in het elftal.”

Van Eersel beaamt dat er wat geheimzinnig wordt gedaan over wat de verdediger precies mankeert vanwege de privacy wetgeving. “Een knieblessure met deze revalidatie periode, dan denk je al snel aan een kruisbandblessure”, zo besluit de journalist.

Delen

Reacties

Voordeel is dat hij dan iig niet volgend jaar weggaat.
Ik loop al 3 maanden thuis na meniscus operatie. Hoop dat het meevalt voor hem want ik loop nu alsof Fraser en de Wolf me hebben gemangeld.
Volgens mij heeft Trauner zelf gezegd dat het een meniscusblessure is, dus ja.
Laten ze hem eerst maar eens opereren, dat gaat ook niet echt snel.
Klopt! En als het een kruisband blessure zou zijn, wisten ze dat het minimaal 6-9 maanden zou zijn.
@FTM verwacht je dat ze als vervanger voor Trauner een speler gaan huren? Lijkt me dat kopen lastig wordt, zeker als Zerrouki komt voor een bedag wat nu verwacht wordt..