bozenik-foto

Bron foto: boavistafc.pt

Nieuws

Róbert Bozeník verhuurd aan Boavista

Max1908

Feyenoord en Boavista hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Róbert Bozeník. De 22-jarige aanvaller komt komend seizoen op huurbasis uit voor de club uit de Portuguese Primeira Liga. In de overeenkomst is ook een optie tot koop opgenomen. Bozeník heeft in De Kuip nog een contract tot 2024.


Bozeník staat sinds januari 2020 onder contract in De Kuip en speelde tot dusver 28 wedstrijden, waarin hij vier keer scoorde. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf, waar hij twintig keer in actie kwam. Bij Boavista kan de Slowaaks international komend seizoen op het hoogste Portugese niveau voor zijn kans gaan.

Bron tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Dit kan zomaar nog een gevalletje Lazovic worden, alhoewel Lazovic het iets beter deed dan deze jongen. Maar Robert is nog 22 jaar en kan nog alle kanten op, wie weet! Succes!!
Jammer van weer een huur met koopoptie. Niet echt het gevoel dat bozenik namelijk makkelijk overtuigd. Had liever directe verkoop gezien.

Of als wisselgeld bij de Hancko deal
@FTM Delap weer in beeld nu hij weg mag bij City?
Doe maar niet…. Totaal geen toevoeging.
Mooie strik er om en veel succes!
Zou toch lekker zijn als we voor zondag een nieuwe speler gepresenteerd krijgen!
Niet heel blij mee. Hierna nog maar 1 jr contact dus nog minder waard.
Wat had ik deze jongen graag zien slagen, maar is gewoon niet goed genoeg …
Zag je de eerste wedstrijden al, stond wel altijd op de goede plek maar dat was het dan ook wel.
Myron Boadu incoming, wordt deze week nog gehuurd van Monaco
Portugese competitie is een walhalla voor spitsen (net als NL). Vraag het Jardel. Als die hier geen contract krijgt, kan die beter terug naar een amateurvereniging in Slowakije.

Ik gunde hem wel een mooie toekomst in de Kuip; hij had ook wel een neusje voor de goal. Maar zijn aanname was zo bedroevend, dat kan zelfs in de eredivisie niet.
Als je de highlight tape op YouTube keek toen hij bij zilina speelde kon je al zien dat hij veel te traag was. Draaicirkel van een John Deere man. Meestal is het andersom met highlight tapes
Maakt niet zo veel uit als je traag bent, als de rest maar in orde is. Positionering, eerste aanname, overzicht. Dat ontbrak er gewoon nog aan. Kan best nog komen, 22 is meestal de leeftijd waarop spitsen een beetje tot bloei komen dus wie weet. Kan zomaar ergens wel allemaal op z’n plek vallen.

Maar ja, kan ook dat het niet meer gebeurt en dat ie lekker terug naar Slowakije gaat, gaan het zien.
Benieuwd wie we binnen kunnen halen als vervanger, zou snel moeten gaan nu er weer salaris vrij is gekomen!
Er was al wel salarisruimte, punt is dat we geen megasalarissen boven de 1 miljoen willen betalen voor spelers die (nog) niet aantoonbaar van exceptionele kwaliteit zijn. Daarom ging Dessers ook niet door, die verdient in België meer dan een miljoen (1,3 geloof ik) en Feyenoord zag dat niet zitten.
@FTM is Feyenoord eigenlijk nog bezig op de Afrikaanse spelersmarkt, of zijn ze er klaar mee nadat Baldé zo tegenviel? Ik zie de laatste tijd dat veel Franse clubs echt megawinst maken op spelers uit Mali, Congo en Zambia en zo. Met de juiste begeleiding voor die spelers en met het netwerk van de zoon van Arnesen valt hier toch veel winst te behalen voor Feyenoord?
Jammer, daar zit namelijk zoveel potentieel in. Veel clubs die banden hebben met Afrikaanse opleidingsclubs (FC Nordsjælland met RTD Ghana bijvoorbeeld) plukken daar jaarlijks de vruchten van. Weet iemand toevallig in hoeverre Feyenoord nog verbonden is aan WAFA Ghana? Dermane komt daar dus soortvan vandaan maar zijn er wel eens vaker spelers die hier op stage komen?
Je zegt het al; Franse clubs. Ik denk dat je niet moet onderschatten dat die jongens veel beter aarden in Frankrijk ivm de taal en de grote Afrikaanse gemeenschappen in dat land.
Ja en de taal komt natuurlijk overeen. Het is in het verleden wel eens misgegaan dat spelers niet de juiste begeleiding kregen toen ze van ver naar Feyenoord kwamen. Eerst met Sinisterra en ik had ook het idee dat Baldé een beetje aan zn lot werd overgelaten op zn kamertje. Misschien dat hij mede daarom ook op een zijspoor is beland maar daar weet @FTM vast meer over
Baldé kreeg juist flink wat begeleiding toen ie net kwam maar aan een dood paard valt niet te trekken. Uiteindelijk moet hij zelf ook gaan beseffen dat ie niet de hele dag Call of Duty kan gaan spelen.
Allround primeurtje, wel lekker.
Zilina > Feyenoord
Feyenoord > Düsseldorf
Feyenoord > Boavista.

Maargoed, we zijn er nog niet vanaf. Moet het nog maar zien of die koopoptie gelicht wordt.
Gaat er nog wat met Diemers gebeuren ?
Schijnt bij de hoogvliet te zitten op de boenmachine. Toch handig die samenwerking
Dat was stap 1, salaris vrij gekomen en op naar de volgende
Nu tijd voor inkomende transfers.
We worden gekkkkkkkk

Tijd voor de nieuwe spelers!