Primeur Betrouwbaar
hartjes

VK Sportphoto

Transfers

Roda meldt zich voor Lennard Hartjes

FeyenoordYouthWatcher

Roda JC heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Lennard Hartjes. De Limburgers willen de 19-jarige middenvelder aan hun selectie toevoegen. Dat melden bronnen aan Feyenoord Youth Watcher, waarmee 1908.nl samen werkt.

Lennard Hartjes speelde in de voorbereiding voornamelijk bij Feyenoord O21 en lijkt dus niet voor te komen in de plannen van Arne Slot. Hij maakte indruk met een prachtig doelpunt tegen NAC, waarbij hij vanaf de middenlijn opstoomde en langs meerdere tegenstanders soleerde. Toch moest hij zich de afgelopen weken vooral richten op Feyenoord O21.

Het is vooralsnog niet bekend of Roda JC Hartjes ook definitief wil overnemen. Aangezien Feyenoord het contract van Hartjes onlangs opwaardeerde tot 2025 is een huurtransfer het meest aannemelijk.

Hartjes, die vorig seizoen onder Slot debuteerde en in meerdere officiële wedstrijden minuten maakte, is voor Feyenoord O21 een van de dragende krachten op het middenveld. Met Gjivai Zechiel, Antoni Milambo, Noah Naujoks, Mike Kleijn en Karim Dermane zijn er voldoende alternatieven beschikbaar voor trainer Melvin Boel.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als die niet in de plannen van Slot zit, dan zou het goed zijn om vlieguren te maken in de KKD! Hopelijk hebben wij ook snel JO Feyenoord daar rondlopen!
Feyenoord heeft al 7 spelers verhuurd en mag er door nieuwe regelgeving nog maar 1 verhuren. Wordt dat dan Hartjes? Waar Diemers, Balde, Bassett (na koop) en Skogen ook nog kansmaken verhuurd te worden. Zou Joris dit wel doorhebben of niets geleerd van Bassett en Fortuna?
7 verhuurd? Bannis, Azarkan, Hendriks en Bozenik verder kom ik even niet...
ff off topic: er os nog verrot weinig gestemd op Dilrosun voor het doelpunt van de week.
espn.nl/doelpuntvandeweek
Echt sneu dat onze talenten het tot hun 16-18 super doen om daarna niet aan te haken vanwege ontbreken kkd.
Daarom zo gaar dat 021 het zo liet gaan tegen Almere city vorig jaar....
indd, begint een beetje treurig te worden. Jongens van 20 jaar die nu pas hun debuut maken (Hartman, Naujoks) en waar totaal geen plan voor is. Ik denk ook voor zo'n Walemark dat het goed zou zijn om een jaar lang verhuurd te worden aan een Heerenveen, Utrecht, etc. en alles te spelen om vervolgens als een serieuze speler terug te keren dan een heel jaar te schommelen tussen basis en bank.
Niet om die jongens helemaal af te branden, maar dat Naujoks en Hartman debuteren heeft er ook mee te maken dat de selectie nog niet in orde was. Naujoks wel een typische Slot speler. Maar normaliter zijn dat geen spelers die gaan aanhaken bij het eerste. Die zouden bij een KKD ploeg ook voor aanvulling erbij gehouden worden. Je hebt ook wat oudere jeugdspelers nodig in je 021 team, ook al is de kans klein dat deze het eerste halen. Zodat de 'echte' talenten van 17/18 sneller aanhaken en wennen aan meer fysieke tegenstand van de oudere jongens.
Altijd doen, is goed voor die jongen wekelijks een hoger nivo. Dan komt er in O21 een plaatsje vrij voor een volgend talentje.
Liever verhuren, dan verkopen. Hij heeft veel potentie!
@FTM hoe zit het met paixao, zie het overal langskomen zit er een kern van waarheid in ?
Als ze niet op de specifieke vragen antwoorden betreft spelers, zijn ze bezig met onderhandelingen of is bijna afgerond….
Hahah meneer de helderziende. Kan ik je inhuren voor de TOTO
Van wat ik tot nu toe gezien heb van Hartjes:
- Heerlijke technisch begaafde speler in balbezit wanneer de intensiteit in de wedstrijd laag ligt
- Wanneer de intensiteit hoger komt te liggen heeft hij het al sneller moeilijk
- Komt fysiek (vooral op loopvermogen) écht enorm te kort om onder Slot één van de drie posities op het middenveld te bekleden.

Verhuur zou denk ik het mooiste zijn. Maar als er bij de technische staf weinig vertrouwen is dan kan ik ook met een verkoop leven. Heb de indruk dat er met Kleijn, Dermane mogelijk Zechiel en wellicht die nieuwe Zweed Bergvall ook grotere talenten voor de posities op het middenveld rondlopen op Varkenoord voor de komende jaren.
Ideaal om minuten te maken, maar had hem liever bij Oost in de eredivisie gezien.
Gezien hoe druk het is bij Feyenoord 1 op het middenveld, en er meer dan genoeg backup opties zijn voor O21 zou ik Lennard inderdaad gewoon verhuren. Prima ervaring voor die jongen.
Goed voor hem om extra ervaring op te doen en te groeien als speler…
Hoe ziet de O21 competitie er dit jaar uit? Zelfde opbouw als vorig seizoen?
Willem II O21
Groningen O21
Graafschap O21
ADO O21
Emmen O21
Almere City O21
PEC Zwolle O21
Feyenoord O21
Is er geen enkele mogelijkheid (los van promoveren) om in die voetbalpiramide te komen voor Feyenoord ?
Nope! En zelfs kampioen worden geeft niet altijd promotie, afhankelijk van wat de ander ´jong´ elftallen doen in de competitie waar Feyenoord dan naar kan promoveren. M.a.w. gaat een elle lang (misschien wel onmogelijk) traject worden.
Pfff das jammer man, dacht misschien gooien ze er een paar miljoen tegenaan en kunnen ze in de KKD spelen. Hopen op een wonder dus.
Dat kon, toen Feyenoord geen geld had en de invloed van een KKD elftal onderschatte. Maar nu niet meer.
Ik mag toch hopen dat dit om een huurtransfer gaat...
Hoop het ook maar is nog niet bekend ik zelf verwacht ook huur want zo'n jongen drukt niet op je salarishuis verwacht ik
Heb het idee dat Hartjes ingehaald is door andere talenten (Karim, Kleijn). Vorig jaar weinig gespeeld in de O21, bij het eerste zie je hem ook nauwelijks meer. En ondanks dat hij, toen hij er voor het eerst bij zat, een goede indruk maakte, vind ik het allemaal niet zo bijzonder meer wat ik van hem zie de laatste tijd.
19 is misschien wat jong om de hoop op te geven, maar het zou me eigenlijk niet eens verbazen als dit een definitieve transfer zou worden.
Dat zou top zijn voor zijn ontwikkeling!
Op zich goed dat dit soort gasten op deze manier toch de ervaring opdoen die nodig is. Je hoopt alleen dat de 021 promotie hierdoor niet weer wordt vertraagd..
Bovenal goed voor hem, hopen dat het wel om huur gaat!
Speelde al niet veel bij O21 hè. Middenveld daar is nu in principe Kleijn - Milambo - Karim (nu Naujoks bij 1 lijkt aan te sluiten).
Weer het eeuwige dilemma, ga je voor promotie van u21 of de persoonlijke ontwikkeling van de speler..
Geen piramide bij feyenoord dus ik zeg doen. Zonder optie tot koop
Dat is het zeker maar van geel heeft willem 2 toch ook genaaid nu