Bevestigd
dja31gfw0aa8zhj

Bijna 2000 Sturm Graz supporters bezochten in 2018 de uitwedstrijd in Amsterdam tegen Ajax | Foto via @AwaydaysNL (Twitter, juli 2018)

Europees

Rotterdam verwelkomt 1200 Sturm Graz supporters

FeyenoordTM

Volgende week, donderdag 15 september, staat voor Feyenoord het tweede duel van de groepsfase van de UEFA Europa League op het programma. In eigen huis wordt er om 18:45 afgetrapt tegen het Oostenrijkse Sturm Graz.

Volgens info van 1908.nl kunnen de Oostenrijkers tot 1200 supporters plaats laten nemen in het uitvak, die allen €40,- per wedstrijdkaart zullen betalen. Supporters van Die Schwoazn reizen hun club per bus-, trein- en vliegtuig achterna. Volgens planning kunnen de Oostenrijkers op matchday vanaf 12:00 verzamelen op het Stadhuisplein, waarna in de namiddag de route naar Stadion Feijenoord te voet ingezet wordt.

UPDATE 08/09 - 15:47 · Waar Sturm Graz op eigen clubwebsite meldt dat de Oostenrijkse supporters verzamelen op het Stadhuisplein, wordt 1908.nl bericht dat de supporters van Sturm Graz moeten verzamelen bij de Oude Haven in Rotterdam. 

spandoek kuip

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kans op akkefietjes die ontstaan vanuit hun is erg groot..........
Prima geregeld. Benieuwd of ze dat zelf straks ook zo goed regelen.
Nou moet ik wel zeggen, als ik GruppaOF mag geloven bestaat de achterban van Sturm Graz ook niet uit lieverdjes. Kans op akkefietjes die ontstaan vanuit hun is erg groot 😅
Wat een uitspraak, respecteer een ieder