Primeur Bevestigd
73c05c43-c9db-4b8d-ab47-96520d86be0f

matchwornshirt.com

Nieuws

Ruim een ton opgehaald met veiling Kuipverlichting

Afgelopen week werd de oude stadionverlichting van Stadion Feijenoord aangeboden in een online veiling.

Meebieden op de stadionlampen kon vanaf 94 euro per stuk. Dit als verwijzing naar 1994: Het jaar van de renovatie van Stadion Feijenoord. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Feyenoord Foundation.

De tweehonderd stadionlampen á ongeveer 15 kilogram per stuk werden via MatchWornShirt geveild. De veiling heeft in totaal €100.440,- opgeleverd. De goedkoopste stadionlamp werd geveild voor €397,-. De duurste stadionlamp ging er uit voor €1250,-.

Kopers kunnen zich vanaf 14 t/m 23 december met het juiste ophaalbewijs melden bij de receptie van het Maasgebouw. Via de autopoort zal eenmalig toegang worden verleend tot het stadionterrein om de lamp en het echtheidscertificaat in ontvangst te nemen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Een "Kuiptafel" maken . Past goed bij een kuipstoel.
Jaa! Eentje op de kop getikt 😄
Nice man! Gefeliciteerd :-D Wat ga je er mee doen?
Goede vraag. Denk mooi plekje in de woonkamer. Misschien mooi frame oid voor maken. In ieder geval mooie aanvulling op het mini privé museum
Waar een idee van iemand uit 1908.nl allemaal goed voor kan zijn :-)
Wizard_Szymanski
@FTM echt geniaal dat als daadwerkelijk naar jullie geluisterd hebben. In dat geval kun jij niet even vragen of ze ounahi willen aantrekken voor het middenveld.