Primeur Bevestigd
van-persie

VK Sportphoto

Transfers

RvP spoedig gepresenteerd bij Heerenveen; Pinas mogelijk mee

FeyenoordTM

SC Heerenveen wil Robin van Persie spoedig presenteren als nieuwe hoofdtrainer. De verwachting is dat de deal binnen achtenveertig uur wereldkundig wordt gemaakt.

De overgang hing al even in de lucht, maar is deze week formeel afgewewikkeld. Van Persie ondertekent een meerjarig contract in Friesland en lijkt ook een oude bekende mee te nemen.

Van Persie liep bij Feyenoord uit contract, waardoor de Rotterdammers geen transfervergoeding tegemoet zien. De jonge trainer wil Brian Pinas meenemen naar Friesland. De assistent van de onder-18 heeft al opgezegd in Rotterdam. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Hoe staat het met het aanstellen van een nieuwe TD en de vervanger van Boel en rvp? Zijn daar al kandidaten voor?

Ik begreep dat bosschaart op het lijstje staat, is hij al benaderd?
@FeyenoordTM staat Wilfried Nancy op het lijstje om Slot te vervangen? Speelt heel leuk voetbal in de MLS!
Met een zwarte hoofdtrainer gaat het sowieso fout
Zo'n antwoord kun je met je naam verwachten.
Gaat me carrière als trainer🤣🤣🤣
Van Persie neemt waarschijlijk ook zn Pinpas mee
wanner gaan we concreet worden voor een trainer
ik gok na de CL finale ( sahin)
Als we echt voor Sahin gaan dan zal daar inderdaad het wachten op zijn
Dus U21 en U18 zijn nu hun trainers kwijt ? Denk draver van onderen naar boven wordt gesorteerd of…. Halen ze iemand van buitenaf ? Begreep dat dat TD van (Zwolle?) terug was gekomen ? Misschien kan hij naar U18?
Pascal Bosschaart gaat de O21 doen dacht ik
Er werd gesteld dat Feyenoord dat wilde, maar kan me toch moeilijk voorstellen dat hij daar zelf voor open staat wanneer de O21 niet promoveert aankomend jaar.
Heeft letterlijk zelf gezegd dat hij er voor openstaat.
Niet dat hij open stond voor het onder 21 team. Wel dat hij graag een functie wilde bekleden in de staf van Feyenoord. Verwacht dat hij doelde op assistent bij de hoofdmacht
Quote van hemzelf:

Bosschaart kreeg onlangs een telefoontje van Jelle Goes, de recruitment en development manager van Feyenoord. ,,Ik ben inderdaad gepolst voor die functie. We zullen binnenkort gesprekken voeren. Of ik ervoor open sta om bij Feyenoord het onder 21 elftal te gaan trainen? Zeker wel.”
Hij zal natuurlijk geen slecht figuur willen slaan binnen Feyenoord door daar direct 'nee' op te zeggen, maar ik kan me het niet voorstellen dat hij in die beloftencompetitie wil gaan trainen, terwijl hij nu (assistent-)trainer is in de KKD en dat wellicht volgend jaar in de Eredivisie kan zijn.
Hij zegt dit uit zichzelf hè? Als hij niet had gewild had ie dat laatste gewoon weg kunnen halen. Hij is wel degelijk geïntereseerd of jij het nou logisch vindt of niet. Heeft helemaal niks te maken met een slecht figuur te slaan of andere complottheorieën.
Ik kan je laatste reactie niet quoten, dus ik doe het maar even hier. Als je een beetje 'giftig' gaat doen met complottheorieën, kan ik dat ook wel; leer eerst even hoe de journalistiek in elkaar steekt, voordat je het idee hebt dat alles vanuit de geïnterviewde persoon komt.
Oke Mitchell ik snap het al, jij bepaalt voor hem wat hij wel of niet moet doen en wat logisch is voor hem of niet. Ik geloof jouw meteen in plaats van wat relatief betrouwbare bronnen zeggen.
Weet niet in hoeverre hij zeggenschap heeft in transfers, maar ben benieuwd of er ook jongens vanuit Feyenoord met hem meegaan.
Ze liggen allemaal langdurig vast. Gaat ze held kosten
Ik bedoel ook jongens die eventueel verhuurt worden.
Ik ben super benieuwd naar hoe Robin het daar gaat doen. Wordt interessant om Heerenveen te volgen.
Nu niets, maar lijsten voor zomer zijn al klaar hoor
Dat van de scout waarmee het 'de goede kant op ging' toch afgeketst? Of heb ik iets verkeerd gelezen
Niets afgeketst, zijn processen die eventjes duren
Is het een goede scout met een groot netwerk?
Nee een gek die alleen maar football manager 2017 speelt.
Als je niet normaal kan reageren doe het dan niet.Of denkje dat je leuk bent en n likeje wil.Nou krijg je er 1 van mij hoor voor de moeite
@FeyenoordTM zit er misschien een soort van terugkoopoptie in voor Feyenoord mocht hij het goed doen daar?
Niet bij transfervrije overgang. Zal alleen zo kunnen zijn indien Van Persie een clausule heeft op laten nemen, maar ken de details van het contract uiteraard niet.
@FeyenoordTM Bij voetbalpraat zeggen ze dat Sahin de favoriet is van Te Kloese om nieuwe trainer te worden maar de RVC het liefst een Nederlander willen. Klopt dat?
Allemaal guessing. Laat Feyenoord lekker zijn ding doen.
Voetbalpraat werkelijk een kut lul programma Gissen ...story/ privé praat