Gerucht
minteh-geertruida-psv

VK Sportphoto

Transfers

'Şahin wil Minteh naar Dortmund halen'

Bombarda

Nuri Şahin was afgelopen zomer even een kandidaat om de naar Liverpool vertrokken Arne Slot op te volgen. Hoewel er in Rotterdam licht getwijfeld werd aan zijn trainerservaring, is de Turk na het vertrek van Edin Terzić de nieuwe hoofdtrainer geworden in Dortmund. Şahin zou nu minimaal één zomers Feyenoord-target op zijn wensenlijst hebben staan.

Volgens Patrick Berger gaat het om Yankuba Minteh, die vorig jaar al zonder optie gehuurd werd door de Rotterdammers. De 19-jarige linkspoot staat tot medio 2028 onder contract bij Newcastle, waar hij aanvankelijk terugkeert en meegaat op trainingskamp. Over de toekomst van Minteh is tot na die tijd geen duidelijkheid te verschaffen. Buiten Minteh heeft Dortmund ook zijn oog naar verluidt ook laten vallen op Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe SK) en Jerdy Schouten (PSV).

Minteh, die ondertussen een ingeschatte marktwaarde van zestien miljoen euro vertegenwoordigt, speelde het afgelopen seizoen 37 officiële duels voor Feyenoord. Daarin was hij 11 maal trefzeker en leverde hij 6 assists af. Volgens de genoemde journalist komt Minteh pas in beeld als een permanente overgang van Jadon Sancho van Manchester United naar Borussia Dortmund niet haalbaar lijkt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Geen Minteh is echt wel een wapen minder. Die gozer speelt nog geen twee seizoenen in Europa. Het zou ontzettend knap zijn als een vergelijkbare vervanger gevonden wordt
In hoeverre je dit serieus moet nemen betwijfel ik. Was bij Feyenoord al geen dragende speler, zeker in de grotere wedstrijden was hij onzichtbaar. Het niveau Dortmund kan bij lange nog niet aan
Hancko zijn we kwijt. Als de topclubs nog niet overtuigd waren zijn ze dat na vanavond wel geraakt.
Waarschijnlijk wel maar als je na dit EK nog geen 40+ voor hem krijgt dan gaat er iets heel erg mis binnen de club...
@Bombarda wil niet opdringerig zijn maar "is er nog wat in de pijplijn" vanavond?
Tsja, totaal onrealistisch dat we hem nog terug zien in Feyenoord shirt.
Hij heeft in ieder geval z'n onderbroek nog. En 50 mio in de clubkas minus een percentage
Gezien de medaille moeten we het nog zien
Had al helemaal niet meer op hem gerekend.
Dat Minteh volgend jaar in een Feyenoord shirt speelt schat ik niet hoger in dan 1%.
Die gaat niet terug komen opzoek naar een vervanger 👌🏼💪🏽