Betrouwbaar
Gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

'Santiago Gimenez op de lijst van Roger Schmidt'

FeyenoordTM

Feyenoord-spits Santiago Gimenez staat op de lijst van SL Benfica trainer Roger Schmidt. Dat nieuws brengt het Portugese Record dinsdag.

De Portugezen zouden in Gimenez de opvolger van de eventueel verrekkende Gonçalo Ramos zien. Gimenez was dit seizoen bij Cruz Azul en Feyenoord goed voor twintig goals en drie assists in negenendertig officiële optredens. 

Benfica is nog niet concreet geworden voor de Mexicaan, die eerder al belangstelling genoot van het Spaanse Sevilla FC.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Denken allemaal goedkoop te kunnen shoppen. Echt niet.!
@FTM weet jij al een beetje hoe het zit met spelers die mogen vertrekken aankomende zomer? Lijkt me dat alleen Kokcu en Geertje naar de uitgang mogen en de rest tegen exorbitante bedragen?
Nou, ik kan je verzekeren dat ie inmiddels op de lijst van heel veel clubs staat, net als Hartman, Hancko, Geertruida, Wieffer en Kokcu.
Santi moet gewoon blijven natuurlijk, volgend seizoen topscorder zeker als hij de strafschoppen mag nemen, plus in de cl speel je in een etalage dus als hij dan verkocht wordt voor de nodige miljoenen wordt zowel feynoord als santi er heel veel wijzer van.
@FTM Weet je al meer wrm o.a. Te Kloese gisteren bij de Galgenwaard gespot is? Iets met Ramon Hendriks, Taylor Booth, Toornstra, Timber, douvikas of (wat ik hoop maar wss veelste onrealistisch) het kopen van Jong Utrecht😁?
Santi Gimenez is not available, but we can discuss with Roger Schmid, Robert Bozenik is already adapted to Portugal, we are open to his transfer with great pleasure. Schmidt could work miracles with this young talent!
The Portuguese are very smart especially FC Porto and Benfica, they sign players at cheap price, then resell them at big price. Why wouldn't Feyenoord do the same? After the pass from Aursnes at a discount, when they themselves raised his release clause to 50 M, they would like to do it again with Santi Gimenez! I hope that Feyenoord will not fall into this panel of dupes. The financial situation of the club is very different from that of last summer. Feyenoord should keep their best players at least for the CL to increase their value and then sell big. Gimenez, if he continues to develop well and score goals like he is capable of, could smash Feyenoord's transfer record. He will go to the Premier League for at least 50-60M. Top spits are hard to find and form. So why make it a second gift to Benfica after that of Aursnes?
Komend jaar CL, volwaardig international van Mexico worden en zijn transferwaarde zal lekker oplopen!
@ftm, hoe zit het met de transferrechten bij een titel van Feyenoord? Kunnen ze dan alle rechten overnemen van Gimenez?
Sterker nog: Moet nog een bedrag betaald worden, aankomende zomer.
@FTM: Hoeveel procent van de rechten heeft Feyenoord na het betalen van dat bedrag?
PSV kreeg 42 miljoen voor de Mexicaan Lozano, dan mogen wij voor een jongere Mexicaanse spits met meer doelpunten, meer (commerciële en sportieve) potentie minimaal 50 miljoen vragen.
Volgens zijn vader wil hij erg graag blijven. Nog 1 of 2 jaar doorgroeien bij Feyenoord lijkt me ook wel verstandig wat betreft carrièreplanning. Als Feyenoord kampioen wordt lijkt het me vanuit Feyenoord verstandig als een deel van het CL startgeld wordt besteed aan het lichten van de optie op Szymanski en het verkrijgen van de volledige transferrechten op Gimenez. Laat Benfica of een andere club daarna maar eens heel diep in de buidel tasten als ze hem willen halen.
Gewoon nog op zn minst een jaar bij Feyenoord blijven dat gaat hem meer mogelijkheden bieden
Zijn vader zei dat hij minimaal nog een jaar bij Feyenoord zal blijven. Presteert hij ok in ( de eventuele) Champions L. dan gaqt de prijs vanzelf omhoog. Dus....nu nog niet
Speelt Feyenoord volgend jaar Champignons league?...is dat al bekend ?

Kalm an he...nog 7 wedstrijden winnen..
2e plaats is ook goed genoeg. Maar dat gaad niet gebeuren. Ik was bang voor AZ, maar dat is nu ook een lekker gat.
Schmidt kan het hompeschompe-apeschape krijgen!
Eerst de rest van de transferrechter overnemen dan gelijk contract verlengen met flinke salaris verhoging wat Feyenoord kan betalen. Dan nog minimaal 2 jaar bij Feyenoord spelen en dan mag hij voor minimaal €50 miljoen weg.
We zouden eerst nog 15 miljoen extra moeten krijgen voor Aursnes. Wat een koopje was dat.
100 miljoen. Minimaal

Gimenez is pas op gang gekomen..
Liefst zie ik hem nog wel minimaal 1 jaar bij ons voetballen.
Volgend seizoen CL dus waarde stijg behoorlijk dan.
Als ze toch voor hem komen dan gewoon een serieuze hoofdprijs vragen...
Hij zal wel op meer lijstjes staan
Haha heel leuk voor hem. 40 miljoen minimaal en andere joe joe.
Neejohh veel meer. Als het volgend seizoen weer goed gaat en hij maakt goals in de CL gaat zen prijs meteen x2. We kunnen hem beter nog 1 seizoen gebruiken en dan volgens seizoen wel kijen hoe hij het doet
Als club moet je eens heel goed gaan praten met die groep, deze groep is met Slot meer in staat als ze een éénheid vormen met elkaar, dan wordt de huid van iedereen duurder.
Clubliefde speelt Geertruida praten, dat is toch geweldig, hopelijk voelen anderen dat er ook meer in kan zitten, is het dan niet sportief, dan wel financieel naderhand.
Lijkt me niet dat Benfica hogere transfersommen dan 13-15 miljoen kan betalen en daarom zijn Kokcu en Santi toch totaal niet haalbaar voor ze?
Laatste jaren is het wel iets meer hoor, Benfica heeft Fernandez voor 45 miljoen gehaald, Nunez voor 34 miljoen. Denk overigens niet dat Gimenez of Kokcu die kant op zouden willen.
Die transfersommen waren eerst niet zo hoog hoor, maar omdat ze die twee spelers voor rond de 100 miljoen per stuk verkochten kwam er een hoop geld bij omdat River Plate en Almeria doorverkooppercentages hadden. Overigens vind ik Benfica wel degelijk een sportieve stap omhoog hoor, dark horse in de CL dit jaar.
Je hebt gelijk inderdaad.

Dat het qua club sportief een stap omhoog is tov Feyenoord ben ik met je eens, maar denk dat die wel interessantere opties uit een top-5 competitie voor t kiezen hebben straks wanneer ze weg zouden deze of volgende zomer. Die zijn te goed om zich in de Portugese competitie nog veel verder te kunnen ontwikkelen.
Jaa kunnen beide wel naar de PL inmiddels :D
Volgend jaar schiet ie er 30 in, in de eredivisie.. Gewoon nog lekker een jaartje vasthouden, daarna een mooie transfer maken.
Santi gewoon volgend jaar met Feyenoord de Champions League in, zet er maar een streep door meneer Schmidt!
Wat heeft Feyenoord heerlijk gescout afgelopen zomer, met een beperkt budget spelers als hancko en Santi aan weten te trekken die vervolgens nog geen jaar later alweer op de lijst staan bij de Wereldclubs. Gelukkig hebben we nu niet de noodzaak om spelers voor een beperkt bedrag weg te laten gaan zoals afgelopen zomer maar kunnen we vragen wat we willen. Dus doe maar 30/40 voor Santi
Ik hoop gewoon dat hij volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt. Leuk allemaal de uitspraken 50 miljoen en zo, maar je wil toch ook een goed team zien. En nu hebben we eens een goede spits. Nog minimaal jaar in de Kuip.
Leuk maar verdiep je eens in de fin situatie van de club. Niet wat je noemt geweldig. Ook niet als je cl miljoenen zou krijgen. Als benfica dan 20m zou bieden voor gimenez dan tsja....
Als we kampioen worden halen we de groepsfase van de CL. Rond de 40 miljoen euro. We hoeven Giminez niet te verkopen. Zeker niet aan een club die voor een dubbeltje op de eerste rij zit.
Heb je op zich wel een punt, maar ik zie wel wat andere spelers weggaan die ook zeker goed geld zullen opleveren.
Vind het een mooie spits om naar te kijken, dat had ik al vanaf dag 1.
Kokcu kan je zomaar kwijt zijn en ja als ik td van grote Engelse club zou zijn, Geertruida halen.
Die is echt zo goed de laatste tijd.
100 miljoen kunnen we best vragen toch?
Niet verkopen. Stuur ze maar door naar de Aldi
Geloof niet dat-ie echt weg wil, maar het gaat een zenuwslopende zomer worden
Heel hoog in de boom klimmen. Benfica heeft centen zat maar wilt vast goedkoop shoppen. Nou nee, die tijden zijn voorbij. Bieden vanaf 60 miljoen euro. Doei.
Prima, gewoon de hoofdprijs vragen. Benfica heeft geld zat, 30-40 miljoen.
Dat is een koopje voor zo'n speler.
Nee dat is eerder een goede prijs. Sterker nog dat krijg je er komende zomer niet eens voor. Laten we even realistisch kijken; Gimenez is een speler die er pas 1 seizoen eredivisie op heeft zitten. De helft daarvan was hij bankzitter. Dat hij veel potentie heeft is duidelijk maar clubs gaan natuurlijk geen idioot bedrag betalen voor een speler die nog heel veel te leren en te bewijzen heeft.
Daarom is het voor iedereen beter dat hij nog minimaal een jaar blijft.
50+ anders niet eens onderhandelen, we spelen volgend jaar CL ook daar moeten we laten zien wie Feyenoord is!
Plus dat Santi (en nog een stel anderen) alleen maar meer waard worden als ze CL spelen.
Benfica heeft een geweldig scouting en nu gimenez en eerder paixao op scouting lijst goudmijntjes in de handen wijk
We hebben een aantal posities die niet zomaar opgevuld kunnen worden. Dat is Santi ( gaat nog veel beter worden ) en een centrale verdediger. Alle andere posities al spelers die er vlg jaar klaar voor moeten zijn ( Baullaide /paixao / etc. Die 2 dus niet verkopen !
Ik zou proberen niemand te verkopen, en alleen kokcu en of Geertruida als er een hele mooie club komt met een bak geld een transfer gunnen,Voor het juiste bedrag.
Maar het liefst de hele groep bij elkaar houden en misschien nog 1 goede aankoop van een buitenspeler.
Ook proberen de huurspelers te houden door middel van koop of opnieuw huren.