Europees

Sarri: "Schandalig dat Feyenoord rust kreeg, we worden genaaid"

Van de redactie

Lazio-trainer Maurizio Sarri begrijpt niets van de toestemming die de KNVB gekregen heeft vanuit de UEFA om meer rust aan Feyenoord te geven. Feyenoord kreeg afgelopen weekend vrij in speelronde 12 van de eredivisie om zich beter te kunnen concentreren op het beslissende duel in groep F van de Europa League. "Schandalig", zo gaf de 63-jarige Italiaan aan tijdens de persconferentie woensdag. 

Op de vraag vanuit een Italiaanse journalist wat de Lazio-trainer vind van het feit dat de UEFA toestemming gaf aan de KNVB om de wedstrijd van Feyenoord uit te stellen terwijl de eredivisie minder teams heeft dan de Serie A en dus ook een 'minder zwaar' programma heeft, antwoordde de oefenmeester. "Ik vind het schandalig dat de UEFA de KNVB toestemming geeft om een duel te verzetten. We worden gewoon genaaid. Niet alleen wij, ook de andere teams in onze groep Sturm Graz en Midtjylland."

Sarri verwacht een evenwichtige wedstrijd in een kolkende Kuip. "Ik verwacht van het begin tot het einde spanning. We gaan vanaf de start voor de winst, dan zien we wel. Ik heb hier gespeeld, je kan hier niet op 0-0 spelen," doelt de coach op het in 2017 met 2-1 verloren duel in de Champions League met Napoli. "Als je hier niet aanvalt, word je aangevallen. We hebben er tegen Feyenoord al eens een puinhoop van gemaakt, dat willen we niet nogmaals laten gebeuren."

Delen

Reacties

Toch wat vreemd dat de verhalen nu doorsijpelen dat hij spelers gaat sparen voor donderdag aanstaande. Ik bedoel: als je een goede uitslag hier echt zo belangrijk vind.....

Rare jongens, die Romeinen.
Niemand heeft een honger als je mijne
Lazio zal niet erg van de kuip schrikken.Ja misschien eerste 10 mim
...vanculo pizza face...🍌..Feyenoord wint 4-0..sportieve revanche....WE ARE FEYENOORD ROTTERDAM!!!
Die neus kan zo gimli spelen in lord of the rings.
Die man is nou al de weg kwijt, de KNVB hoeft geen toestemming aan de KNVB te geven om een wedstrijd te verplaatsen, dat is des KNVB's.
ik bedoel de UEFA hoeft geen teostemming te geven, dat bepaalt de KNVB zelf