img-1100

VK Sportphoto

Nieuws

Sauer: "Mijn droom is uitgekomen, alleen wilden wij wel winnen"

Nigel

Leo Sauer beleefde een droommiddag in Rotterdam- West. De 17- jarige Slowaak scoorde in de slotfase de 2-2 bij zijn Eredivisiedebuut. 

"Mijn droom is uitgekomen, alleen sta ik hier ook met gemixte gevoelens. Wij wilden hier winnen." Leo Sauer reageert voor de camera van ESPN op zijn invalbeurt: "Ik waardeer het heel erg dat ik mocht invallen en heb goede dingen laten zien. Ik ben heel blij dat ik de kans kreeg om in te vallen in de wedstrijd, we zullen nu gaan zien hoe het verder gaat." 

Zowel Hancko en Sauer hebben de Slowaakse nationaliteit. "Hij is mijn mentor, hij spreekt dezelfde taal. Hij helpt mij heel veel, ook nu weer op het veld. Hij was de eerste persoon die naar mij toekwam en vertelde wat ik moest doen en dat ik mij zelfverzekerd moest voelen in de wedstrijd. Hij juichte samen met mij het doelpunt wat ik scoorde." Sauer vertelt dat het heel fijn is om een goede vriend te hebben in de selectie. 

"Er is dit seizoen niet zoveel verkeerd, vorige wedstrijd hadden we een beetje pech met de rode kaart. Ik weet zeker als we verder hard blijven werken komen de overwinningen er écht wel aan. We moeten focus blijven houden," reageert Sauer over het feit dat de eerste twee wedstrijden dit seizoen niet zijn gewonnen in de Eredivisie. 

Delen

Reacties

Mooi! Dit soort parels hebben we nodig, Santi Leo maar ook Mats, en zo zitten er volgens mij nog 2 a 3 op de bank. Slot heeft gelijk dat hij die niet pats boem allemaal een debuut laat maken. Dat zie je aan Beelen, de dure aankopen moeten opstaan en het pad vrij maken met overwinningen! Laat het maar zien !!
Stop dreaming Leo , make memories start tomorrow
Mooi debuut
Ik hoop dat we hem vaker in het veld gaan zien!
Altijd lekker om je gelijk te halen! Ik vond sowieso al dat ie moest spelen 😅

Lekker, Leo! Ga zo door. Hopelijk mag je blijven staan!
Is de laatste keer. Morgen komt super Idrissi
Lekker gespeeld hoor, nu hopelijk flink wat minuten maken en klaarstomen.
Ja je kan een 17 jarige jongen toch niet alle wedstrijden laten spelen. Dus hopelijk veel minuten maken.
Waarom niet? Ervaren spelers laten het ook niet elke week zien
Ik vond dat Slot de beste moet laten spelen en Idrissi is dat niet.
Talent hoeft niet persé plaats te maken voor die broddelmarokkaan.
hoe staan de zaken tbv ivanusec,aangezien die andere kroaat wel een transfer bekend maakt?
Feyenoord speelt matig.
Beter trainen en elkaar meer vertrouwen geven als spelers onderling.
Dure punten verloren in 2 wedstrijden.
Op het einde dan dat zomaar de doorslag geven.
De zwakste schakel moet eruit.
Trainingen zijn superieur volgens Slot. Vorige week meldde hij nog dat hij wou dat de supporters konden zien wat hij op de training zag.
Ze oefenen tegen de bank, ja dan gaat het best aardig.
Maar mogen ze ook nog niks doen hé die van de bank alleen stil staan😂
Leuk voor die jongen! TRANSSFFFFEEEEEERRRSSS
1 van de weinige positieve punten vandaag en ueda viel goed in met trauner.
En dan gaan we Idrissi huren. Deze jongen speelt dan dus niet meer?
Talent moet helaas plaatsmaken voor middelmaat die niet goed genoeg is voor Sevilla , hunnie en zelfs niet voor Cadiz , maar wat doet feyenoord......halen hem weer terug op huurbasis op voorspraak van onze Arend Martijn en staf......
Slot moet gaan voor talenten. Idrissi is geen talent maar een stoorzender in het elftal. Speelt voor zichzelf en niet in dienst van het collectief. Begrijp echt niet wat Slot ziet in een dwarse marokkaan.
Waar haal je dit vandaan? Idrissi echt prima rendement vorig seizoen
Deze zelfbenoemde Voetbalprofessor heeft een afkeer tegen alles wat Marokkaans is, dit maakt hij keer pp keer duidelijk.
Ik vraag me ook af hoe hij erbij komt dat Idrissi afgelopen seizoen een stoorzender was.
Ik ben ook geen fan van de voetballer Idrissi maar dit is echt zwaar kansloos gelul van je. Die jongen heeft nooit iets onprofessioneels gedaan of gezegd. Ga jij je haat voor Marokkanen lekker ergens anders ventileren joh.
Denk het wel, Sauer is meer toekomst. Idrissi opvulling.
Sauer zijn naam roepen in de kuip als het zover is. Je kunt er niet om heen en dat is met zechiel het zelfde ze zij gewoon goed