Bevestigd
Justin Bijlow | @alexander.santoslima [uitsnede]

@alexander.santoslima

Transfers

Slot wil een vervanger voor Bijlow aantrekken

FeyenoordTM

Arne Slot wenst een vervanger voor de opnieuw geblesseerd geraakte Justin Bijlow. Dat geeft de oefenmeester zo juist aan op de persconferentie na afloop van de stadsderby tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord (2-2) op Het Kasteel.

Bijlow moest op de zaterdagtraining, voorafgaand aan het uitduel van Sparta Rotterdam, de groepstraining vroegtijdig verlaten. Na onderzoek in het Erasmus MC bleek de 25-jarige doelman een breuk opgelopen te hebben in de pols van zijn linkerhand.

Indien algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese toegeeft aan de wensen van de hoofdtrainer, heeft Feyenoord nog elf dagen om toe te slaan op de transfermarkt. De window sluit op donderdag 31 augustus om 23:59 uur.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Belachelijk als ze een keeper voor veel geld gaan halen. Dit spreekt ook weinig vertrouwen uit naar Wellenreuther die een geweldige vervanger is.
Het actuele probleem is, dat Lamprou een goede derde keeper is en dat vooral moet blijven.
Een goede tweede keeper, die misschien eerste kan worden, moet toch te huren zijn voor een half jaar?
Zou een schande zijn
Prioriteiten liggen duidelijk elders
Zou wel proberen wanneer die weer fit is , Bijlow zo snel mogelijk verkopen en Unerstall halen.
Bijlow is een geweldige doelman maar te vaak geblesseerd 🤗
Ik, en vele met mij. hebben Slot hoog zitten maar als hij daadwerkelijk dit geroepen heeft slaat hij de plank toch wel heel erg mis. Er zijn veel grotere "problemen" die ingevuld moeten worden. Het lijkt me beter dat hij zich daar op focust. Het elftal draait nog van geen kant, het is allemaal te statisch, mist creativiteit en een leider ala Kokcu. Op zoek gaan naar een keeper geeft ook een verkeerd beeld voor Wellenreuther, die het goed deed tegen Sparta en ook vorig jaar z'n mannetje heeft gestaan. Eerst zorgen dat Idrissi en die Kroaat aansluiten en dan praten we gewoon niet meer over een keeper.
Extra keeper mag geenszins prioriteit op liggen als je de gebreken in de rest van de selectie ziet.
Nog 10 dagen aftellen voordat deze grote onzin show weer voorbij is. Wat wordt je gek gemaakt door alle media, de 1 weet het beter als de ander en ondertussen zijn we er kwalitatief niet op vooruit gegaan. We wachten af wat er nog komen gaat en dan maar hopen dat Slot het weer op de rails kan zetten. Je gaat als club zo een belangrijk seizoen in dat we misschien wel een jaar te vroeg gepiekt hebben
Belangrijker dan een échte nummer 10? Arne en te Kloese wat maken jullie er opeens een klerezooi van! Daar gaat je prolongatie.
Want dan zitten we straks met 4 keepers als Bijlow terug is
Of is er meer aan de kant?
Zou het geld berer investeren op andere posities.
Ik hoorde net bij Studio Voetbal de exacte woorden van Arne Slot… en volgens mij zegt hij helemaal niet dat er sowieso een keeper bij moet komen, maar zegt hij dat het eventueel invloed kan hebben op de uit te geven gelden.

Eventueel… dus dan zegt hij toch niet dat hij sowieso een keeper wilt hebben?
Volgens mij sluit hij af maar er moet een keeper erbij of hij voor of achter Wellenreuther komt maar een keer is zeer gewenst en mss gaat dat ten koste van andere positie
Toch snap ik de taktiek van het aankoopbeleid niet. Het lijkt er weer op dat ze pas tegen het eind van de transferperiode toeslaan , wanneer de spelers die ze op het oog hebben nog geen club hebben gevonden. Dat scheelt geld natuurlijk.Nu zie je A. Dat deze spelers de voorbereiding hebben gemist z,ich eerst moeten aanpassen en dat kost tijd ,punten want er zijn nog geen automatismen
B. Hierdoor sta je al meteen 4 punten achter op de concurrentie. want het team verliest aan het begin van de competitie al de concurrentie uit het oog.C. Van al dat gespeculeer en onduidelijkheid krijg je onrust bij de fans , team en trainer.
Waarom niet meteen aan het begin goede spelers vastleggen en nietpas tegen het eind wanneer de competitie is begonnen. Dan maari iets meer betalen . Hollandse zuinigheid kan ook verkeerd uitpakken.
Waarom zit Lamprou er dan ? Echt een logica van heb ik jou daar .
Mja indd ben even het spoor bijster hier . Nu ben ik niet de allerslimste dus das niet zo raar . Ueda is wel aardige aankoop maar zeroukki Timber baren mij zorgen dan loopt die gjivai of hoe dat gastje mag heten er wat gemotiveerder bij
Geduld bewaren....een ei moet je rustig uit laten broeien!.
Verwacht maar niet komt denk ik eind augustus wel 1 speler bij Feyenoord kennende!!
Wa Moet die man moe worden van al die vragen 😂
Angstvallig Stil, FTM leef je nog na het mislopen van Ivanusec.
Lekker slapen *** gebeurt niks ons bestuur slaapt ookal ze schijnen het nogal rustig te hebben 🤔
Ons bestuur werkt niet op zondag 😜
Blijkbaar is het beter om Dordrecht van een goede selectie te voorzien dan Feyenoord zelf. Bedankt beleidbepalers. De tijden van Peter Stephan en Gerard Kerkum komen weer tot leven.
Ongelooflijk… Slot gebruikt nu de blessure van Justin om straks te kunnen zeggen dat Feyenoord gedwongen was een nieuwe keeper te halen en zo niet alle gewenste versterkingen konden komen.. let maar op, het zoeken naar excuses is begonnen.. Laat Timon lekker staan met Kostas achter hem en stop je geld in meer creativiteit!!
Precies.gewoon verder met Wellenreuther en Lamprou tot dat Bijlow weer terug is en je geld nu in een aanvallende middenvelder steken
Onzin. Steek dat geld in een fatsoenlijke nr 10 of linksbuiten. Je hebt meerdere keepers.
Zou idd nooit een potentiele 1e keeper halen. Levert problemen op of bijlow moet in winter voor 10+ weggaan wat me niet lijkt….
Padt? Die van Utreg?
Gerucht gaat dat Ivanusec vandaag bij Ajax is aangeboden. Zou het feest wel compleet maken.
En daarom..........een gerucht; vast niet enige gerucht toch? En niet laatste.
Zou me ook weer niet verbazen, die van dynamo zagreb zijn echt ratten
Zou er niet van opkijken ! Iets klopt niet in deze transfer saga
Ik zou al het geld inzetten op een '10' speler.
Sauer lekker minuten laten maken aan die linkerkant Paixao naar rechts.
Anders vrees ik dat er straks ineens wordt ingezet op een huur van Wijnaldum op 30/31 augustus
Exactly what van Hanegem wrote in his column today. I'm also not sure if it was a good move to let Thijs Jansen go to de Graafschap, since he's not playing there either.
Nou..die hebbe we vanmiddag gezien denk...
Wat een onzin, waarom haal je lamprou dan? haal dan een goede derde keeper als je lamprou niet goed genoeg vind. En Wellereuter hield Feyenoord op de been vandaag!
Helemaal eens met Leon. Wellenreuter prima keeper en waarom anders geld uitgegeven aan Lamprou als je hem niet als reserve keeper op de bank wil hebben??
Alsjeblieft geen nieuwe keeper. Timon lekker laten staan.
Andere posities zijn belangrijker om te versterken.
Bereid u zich allemaal voor op nog meer teleurstellingen. Een extra keeper die 0 minuten gaat maken en nog meer B- artiesten. Morgen 'Feyenoord trekt stekker uit Ivanusec-transfer'. Wij hebben echt een TD nodig die nauw met de scouting samenwerkt. En weg met alle macht bij Slot!!
Denk dat de berichten vin de media zelf in Kroatië wel klopten.Als het n principe akkoord was dan was t vandaag goed gekomen zie ajax heeft hem al binnen.Soms heb ik t idee dat t ********** is. En bijlow betreft is het niet beter om hem tebetalen per wedstrijd.Een beetje staf had een fatsoenlijke 3e keeper gehaald.Je weet dat de man van glas maar gemiddeld 23 wedstrijden perjaar keept
Denk dat er een nw keeper komt en dat we met deze geweldige selectie de competitie gaan domineren en de cl gaan domineren😣
Mag het niet hopen dit elftal is niet goed genoeg om over cl maar te zwijgen daar ben je al helemaal een lachertje
Niet negatief doen hé anders ben je niet voor feyenoord 😉zelfs in de makkelijkste poule pak je geen punt.Hoe denkt men dat ajax zo rijk geworden is.spelers brengen meer op als ze cl aankunnen en punten brengen pegels.En je moer bij de eerste 2 komen anders haak je vooraltijd af
Vind best dat je kritisch mag zijn op het aankoopbeleid zeker na een kampioenschap bij de eerste 2 eindigen is wel een moet je in de eredivisie arne slot afzeiken vind ik dan weer niet nodig maar een keeper halen gaat me wel te ver
Nouja hij heeft wel de spelers gehaald.Ze komen allemaal uit zijn netwerk
Andere problemen zijn groter. Ik denk dat er een grote fout is gemaakt door er vanuit te gaan dat Szymanski nog een jaar gehuurd kon worden zonder dat de krabbel daadwerkelijk was gezet. Dit was vermoedelijk een van de redenen dat er veel geld is betaald voor Zerrouki (op zich een prima speler), terwijl die toch vooral is gehaald om de concurrentie met wieffer aan te wakkeren op 6. Het blijkbaar nogal onverwachte vertrek van Szymanski naar Turkije plus de vroege investering in Zerrouki heeft ervoor gezorgd dat er weinig budget over is voor versterking van het middenveld. Verder kun je je afvragen of er niet teveel geld gespendeerd is aan Ueda (waarschijnlijk ook op zich een prima speler) die in principe met het oog op de verdere toekomst is gehaald. Zowel Ueda als Zerrouki zijn kwalitatief geen slechte aankopen, maar alleen als er nog genoeg geld over is voor een, of beter twee, goede middenvelders en een linksbuiten. Kortom: is de volgorde van aankopen wel logisch?
dit echt zo eens. Slot praat altijd over hoe zijn team in z'n perfecte speelstijl zn buitenspelers isoleert in 1v1s om daaruit profijt te halen, zelfs vandaag zei hij dat weer in een interview. Hoe kan het dan terwijl er eindelijk budget was dat er 20 miljoen in (in principe goede) breedte versterkingen is gestopt in plaats van eerst te zorgen dat je een top buitenspeler haalt?? ik snap dat je 5 weken bezig bent met ivanusec maar hoe kan je zo aan t lijntje gehouden worden dat je letterlijk tot de laatste week van de transfermarkt moet wachten op wellicht je belangrijkste transfer, en die nog steeds niet hebt afgerond? verder is er nog steeds geen vervanger gevonden voor wat kokcu bracht, vooral als totaal package want ik denk dat timber zoals hij vandaag speelt wel de juiste speler is voor spelversnelling wat kokcu goed deed, maar timber gaat compleet ghost verdedigend en kan niet opbouwen van achterin zoals orrie. Dus er is en wordt gefaald op de transfermarkt, ondanks dat ik geen probleem heb met de spelers die gehaald zijn in zichzelf. En nu willen we nog een keeper terwijl we er nog 2 hebben. En dat zal waarschijnlijk ten koste gaan van een veld versterking. Echt ik krijg hoofdpijn van deze club.
Ja maar balans moet nog gevonden worden.
Ueda met Gimenez bevalt me ook goed. Dan maar verkapt 442

Kwalitatief maken we in de breedte echt stappen
Nu die kwaliteitsinvesteringen
Moetje wel betere middenvelders hebben.ow wacht ons middenveld is beter dan vorig jaar
Niet helemaal eens met Ueda. Je vergeet dat er eerst 7 zijn gevangen voor Danilo en dat dit dus een goede move is voor als Santi volgend jaar vertrekt. Je hebt nu een tweede spits en dan de opvolger klaarstaan.
Dat klopt. Ik had zelf ook dat argument toen hij werd gekocht. Maar het belangrijkste is dat allereerst je basiself hoogwaardig moet zijn. Daar moet de eerste investering heen. Dat je daarnaast goede vervangers/concurrenten hebt is heel belangrijk, maar niet de allereerste prioriteit. En ik begin er zo langzamerhand aan te twijfelen of er op 1 september een uitgebalanceerd elftal staat. Ik hoop dat pakweg Bitello, Ivanusec en idrissi komen, dan heb je die balans veel meer, maar ik weet niet of voor drie van zulke spelers nog geld is. Je hebt er weinig aan als je twee uitstekende controlerende middenvelders hebt, maar geen enkele fatsoenlijke aanvallende middenvelder. Hoewel ik denk dat Stengs als die helemaal fit is beter gaat presteren. Maar dat gebrek aan balans is de belangrijkste reden waarom Ajax met dat peperdure elftal zo slecht presteerde vorig seizoen. Laten we dat maar niet kopiëren.
Weer niet helemaal eens. Je zag tegen PSV dat het allemaal wel armoedig werd in de spits toen Santi eruit ging.
Slot moet echt ff ze kop houden en zorgen dat we de eerst volgende wedstrijd er alles aan gaan doen om te winnen!

Wij hebben namelijk een vervanger voor Szymanski en Kokcu nodig en die zijn er ondanks alle miljoenen die al zijn uitgegeven nog steeds niet in huis

Een regelrechte schande
Praat eens normaal met slot moet zijn kop houden 🙈🙈🙈
Joh, wat doe jij hier? Begrijp jij Feyenoord wel? Zeker de afgelopen jaren?
Vorig seizoen was vorig seizoen

Als een topclub betekend dat je structureel mee wil doen zal ook Slot elk seizoen gewoon zijn best moeten doen net als de spelers op het veld

Hij moet zich niet bezighouden met aankopen

Daar is DtK voor
Sorry hoor. Je krijgt nog 1 reactie van mij. Jij snapt het echt niet! Succes met je leven!
Jij krijgt zoveel reactie van mij als je wil

We hebben miljoen uitgegeven en staan 12e met twee punten na een wedstrijd tegen Fortuna en Sparta

Staat ons nog wat te wachten dan als dit al als lastig bestempeld wordt
Dat doet mijn telefoon automatisch, dat hij maar lekker wegblijft
Nieuwe liedje

Weeeee hebbennnn een puinhoop van gemaakt we hebben een puinhoop van gemaakt we hebben een puinhoop van gemaakttt

Weeeee hebbennn een puinhoop van gemaakt
Ja idd. Maar ben je nu blij ofzo?
Wat denk je zelf. Dat was een frustrerende poging tot humor
De leukste thuis? toch beter oefenen
Nadruk op poging.

Maar ik denk dat we wel wat grotere problemen hebben dan mijn gebrek aan humor toch
Even voor mijn beeld nu we zitten achter een LB aan genaamd Ivanusec die ook op "10" kan spelen

We zitten daarnaast ook nog achter Stojkovic aan die op LB & op "10" kan spelen

Dan hebben we ook een formeel bod gedaan op Barco die op..... LB & "10" kan spelen maar,

Kunnen we dan niet beter voor een Bitello gaan als prio2? Speelt op "8" & "10" maar kan ook naar RB. Hoef je niet steeds op Jahanbakhsh Dilrosun ofzo terug te vallen maar kan je serieus naar voren.

Of denk ik nou te simpel??

En Sauer was wel een mannetje vandaag hoor, vond hem eigenlijk goed genoeg om Idrissi erbij te moeten halen.
ik denk dat je er dichtbij zit, enkelt denk ik dat de volle focus ligt op Ivanusec.
Barco komt alleen als de deal met Ivanusec niet doorgaat.
Stojkovic is denk ik voor als Idrissi niet door gaat.
en wat ik wel denk is dat Bitello wel als prio2 wordt gezien.
Jawel man, ivanusec was gisteren met te kloese bij van der valk (ridderkerk). Rutger kan hier vast meer over vertellen, als die dat mag doen!
Knap. Net voor of na de wedstrijd in Griekenland? Ff serieus zeg
Deal is rond dus niks aan gelogen, ueda en stengs verblijven momenteel ook daar. Geloof je het niet, zou ik maar een bezoekje brengen!
Ik vind niet dat ze een vervanger moeten halen. Wellenreuther doet en deed het prima. Zonde van het geld.
Maar het is toch normaal dat je 3 keepers hebt?
En dadelijk 4 nee dat zou echt werkelijk wanbeleid zijn als je daardoor een andere speler moet laten schieten.
In de a1 zal toch wel een keeper zitten die tijdelijk 3e keeper kan zijn.
We hebben er 3 dat klopt. Maar ik denk dat Justin er ongeveer 6 weken uit is. Met de CL in je hoofd moet je er niet aan denken dat Timon ook weg zou vallen toch? Dan wordt de spoeling heel dun. Timon is idd goed. Maar als hij een trap krijgt?
https://www.fr-fans.nl/nieuws/62726/feyenoord-wil-soule-huren
Een excuus om het debacle van Ivanusec te verbloemen. 2 maanden gewacht en nu komt hij niet om dat er geld nodig is voor een 3e keeper.
Ze schijnen speciaal voor Bijlow een gipskamer te hebben gemaakt in de Kuip
Ik vind dit een k*t opmerking. Lees mijn post maar in het Justin artikel. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Dit zei slot ook: "Als wij een keeper gaan halen, moeten wij nadenken: wordt dat een tweede keeper die achter Timon gaat zitten, of wordt dat een eerste keeper die ervoor gaat zitten? Wat kost dat dan weer en welke invloed heeft dat op de andere posities die we willen versterken? Dit zijn interessante weken voor een technisch directeur, maar wij moeten in ieder geval een keeper aantrekken. Of dat gaat lukken, is de vraag.''
Opzich wel handige informatie want word hier vooral gedaan of het om een plek voor wellenreuter gaat, ik verwacht het niet. Anders heb je hem immers voor niks gehaald. Ergens transfervrij of een keeper huren om nog tussen wellenreuter en lamprou in te zitten hoeft niet duur te zijn toch. Een marsman, branderhorst? Vast veel opties.
Of moet je nu ook om de tafel met bijvoorbeeld VvF of stadion Feyenoord van je luister we hebben afgesproken dat er nu geld vrij gemaakt is voor aflossing maar dat gaan we nu nog niet kunnen doen door deze nieuwe tegenvaller met Bijlow
Totale onzin
We hebben twee doelmannen en en goede jeugd keeper
Prioriteiten liggen elders
Ga daar nu eens flink in investeren
ik mag toch hopen Dennis te kloese geen bedragen uit gaat geven aan een extra keeper als het ten koste gaat van veld spelers. dat we deze wedstrijd niet winnen vandaag ligt niet aan de 2de op doel en je hebt lamprou ook nog eens gehaald. nu ben ik niet zijn grootste fan maar toch als 3de keeper waarom neem je hem anders. dat we de wedstrijd niet wonnen vandaag ligt aan kwaliteit en het spel van de veldspelers daar moet in geïnvesteerd worden niet in nog 1 keeper. ookal wil onze hoofdcoach dat graag. evt haal je nick marsman gratis terug last je hem concureren. maar als Dennis te kloese echt geld gaat uitgeven aan een 3de keeper ten koste van veld spelers dan zijn we reddeloos verloren.
Gratis bestaat niet.
Je betaald altijd nog salaris en tekengeld dan.
Gaat dus sowieso ten koste van andere versterkingen. Gewoon niet doen dus.
We hebben nog 2 fitte keepers daar moet slot het maar mee zien te redden en dat kan ook gewoon
Ik begrijp de stap naar Lamprou ook niet heel erg als je nu weer de markt op zou gaan
Als ze nou echt geen spelers meer gaan halen omdat we een keeper moeten en waar is de rest van dat veld allemaal dan man handel nou is je ziet het zo armoedig het spel.
Staat zwaar voor *** zo CL in gaat.
Wellenreuther heeft meerdere malen laten zien een uitstekende stand-in te zijn.
Er moet meer creativiteit komen. Minimaal 2 a 3 spelers erbij. Een motor ala Guus Til missen we ook.
Daarna pas eventueel verder kijken voor een doelman.
Die motor op het middenveld komt in de vorm van Ianušec door zijn dynamiek, en kwalitatief nog beter door zijn spelinzicht techniek en acties mijn inziens. Ik zie graag nog Idrissi erbij komen. Zijn acties creativiteit en dreiging missen we nu. Door hem wordt Hartman ook een stuk beter aanvallend en verdedigend gezien de arbeidsethos van Idrissi. Ik hoop stiekem op nog een Bitello erbij maar ben bij een komst van Ivanušec en Idrissi ook zeer tevreden. Die gaan zorgen voor de missende facetten in ons spel momenteel. Dynamiek vanuit het middenveld en individuele actie op de flanken zodat tegenstanders die zich ingraven zoals Sparta vandaag deed uit te kunnen spelen.
Mee eens. Ik vind Idrissi ook geen verkeerde en hartman en idrissi vinden elkaar makkelijk.
Ik hoop ook echt dat het rond komt met ivanusec. We wachten het af de aankomende dagen. Ben erg benieuwd!
Paniek reactie snap hier echt niets van.
We hebben nog 2 keepers waarvan er 1 vorig seizoen afgezien van de eerste 2 wedstrijden het gewoon goed gedaan heeft en punten heeft gepakt. Of gaan ze ervan uit dat die andere 2 ook geblesseerd gaan worden ?
Zou echt een slechte actie maar goed we gaan het zien. Als ze dan iemand kopen moet het echt een topper zijn die beter als bijlow is maat die zijn voor ons niet te betalen
Ik denk ook niet dat ze nu perse willen kijken naar een directe vervanger van Bijlow als eerste keeper. Maar een 2e man achter Wellenreuther. Nu grof geld uitgeven aan een keeper is echt onnodig en zeker gezien je dat geld echt nodig hebt voor Ivanušec en huur Idrissi of evt Bitello. Slot had het erover dat wij als Feyenoord zijnde geen 3 x 8 of 10 mln nog uit kunnen geven, maar misschien is 2 x 8 of 10 mln wel nog een optie, al is dat misschien ook wel heel erg wishful thinking. In dat geval kunnen Ivanusec en Bitello misschien beide komen. Ik zou hoe dan ook niet kijken voor een keeper die geld kost buiten het salaris als tijdelijke 2e keeper.
Volgens mij zei die of het dat een keeper boven wellenreuther word of onder hem moeten we nog even bekijken. Dus het liefst wil die gewoon een nieuwe 2de keeper
Ik zou het echt bizar vinden als we nu voor een keeper gaan die boven Wellenreuther in de pikorde staat. Heeft aangetoond een uitstekende stand-in te zijn boor Bijlow. En waarom leg je hem dan ook vast in de zomer anders?
Je precies dat vind ik dus ook.
Gewoon geen keeper halen en al het geld wat er nog over is om te investeren in veldspelers douwen.
Er zijn deze transfer periodes wel meer apparte keuzes gemaakt. Op 1 of andere manier doen wij het veel beter zonder geld dan met geld. Iedere keer als we echt wat te besteden hebben worden er rare aankopen gedaan.
Die Japanner kost veel maar die begrijp ik nog. Alvast inspelen op de verkoop van gimenez. Maar bij de rest krijg ik allemaal vraagtekens in m'n kop
Zo te horen gaat dit zeker wel 2 maanden duren en dat is wel lang als er ook CL op het programma staat. Huur van een half jaar zou mooi zijn, of halen van een groot talent die eventueel in de winter nog verhuurd kan worden aan Dordt voor speeltijd. Maar beide opties zijn niet gratis.
Angsthazen zijn het. Er zijn nog 3 keepers .Wellenreuter is minstens zo goed als Bylow. Spelers hebben we ook genoeg..Betere zijn immers. te duur. Ajax heeft zijn Kroaat. Waarom wij niet ,snap er geen bal van..Hopelijk ben ik veel te negatief. Was altijd meegaand en snapte ik altijd de transfers.Doe echt mijn best , maar het lukt me niet meer .Help!
Wellenreuther is de vervanger van Bijlow
Daarom hebben we ook met hem de huurdeal omgezet naar een permanente lijkt mij. Een tijdelijke keeper daarachter in de vorm van bijvoorbeeld Marsman, of een andere transfervrije keeper, vind ik goed. Maar om nu te gaan investeren in een nieuwe tijdelijke nummer één vind ik echt onnodig. En zeker met Wellenreuther nu. Die heeft vorig seizoen aangetoond om een prima stand in te zijn voor Bijlow.