arne-slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "In de beginfase van vorig seizoen stond er ook nog geen geoliede machine"

Nigel

Arne Slot reageert na afloop van de wedstrijd tegenover ESPN op het gelijkspel. De trainer zag een bevestiging, en iets wat normaal niet gebeurt. Ook ziet de hoofdtrainer overeenkomsten met vorig seizoen. 

"Een elftal wat vrij veel balbezit heeft en dat moeilijk kan omzetten in doelpunten. Dat vind ik normaal. Alleen nu verloren wij ook de bal en kregen we een doelpunt tegen. Dat gebeurt ons normaal niet." Hierdoor kwam Feyenoord op een 2-0 achterstand op Het Kasteel. 

In de laatste 20 minuten leek Feyenoord pas te willen winnen. "Ik snap heel goed dat dat overheerst, maar als je de eerste helft zoveel de bal hebt en dat de tegenstander daar veel achter aan moet lopen, helpt dat ook om een tegenstander vermoeid te hebben op het eind. We kiezen er heel erg vroeg voor om zo aanvallend te gaan spelen." Doordat Feyenoord vroeg aanvallend wisselde, kon het uiteindelijk gelijkspelen op Het Kasteel. 

Waarom koos Slot voor Sauer en niet voor Dilrosun of Ueda? "Leo Sauer heeft wat overeenkomsten met Idrissi: sterk in de één- tegen-één en een overlap die hij zou kunnen belonen. Met Paixão op rechtsbuiten hoop je weer wat meer voorzetten te krijgen die hij vorig jaar veel op Giménez gaf (hier kwam de 2-1 uit). Dat zegt niet zoveel wat ik denk over Dilrosun, maar meer wat ik over Leo Sauer denk." Sauer maakte vandaag zijn Eredivisiedebuut bij de Rotterdammers en was meteen trefzeker.

Is Slot 'gek' van Leo Sauer? "Ik ben gek op al die jongens, maar het is ontzettend knap dat je zeventien jaar bent en je hebt al zoveel gespeeld in de voorbereiding en traint met de jongens mee en laat zien dat je het niveau aankan." De hoofdtrainer is heel tevreden over de invalbeurt van de jonge Slowaak. 

Vorig seizoen speelde Feyenoord haar eerste wedstrijden ook niet geweldig, maar deze werden in tegenstelling tot dit seizoen wel gewonnen. Na het gelijkspel staan de Rotterdammers vier punten achter op PSV. "In de beginfase van vorig seizoen stond er ook nog geen geoliede machine, maar het is zeer teleurstellend dat wij de eerste twee wedstrijden gelijk twee keer gelijkspelen. Vorige wedstrijd speelde ook de rode kaart een rol, maar was ik over de eerste 25 minuten ook niet heel tevreden." Tenslotte is Arne Slot heel blij dat zijn selectie alsnog een punt binnenhaalt op Het Kasteel. "Je moet ze daarvoor een groot compliment geven. Mentaal en fysiek zijn ze weer ijzersterk om in een uitwedstrijd een 2-0 achterstand om te zetten in een 2-2 gelijkspel." 

Delen

Reacties

Nee, maar toen stonden er spelers van formaat. Een wezenlijk verschil met day zooitje armoedzaaiers op het middenveld nu.
Stuur wieffer eens naar een goede mental coach. Hoe die jongen nu op het veld staat is ongelooflijk triest om te zien. Geen schim meer van vorig seizoen terwijl hij toch heel talentvol is . Sommige mensen roepen dat hij een eendagsvlieg is ,maar ik hoop een denk dat het niet waar is. Hij moet niet teveel druk op zichzelf zetten en dat ook niet aan de grote klok hangen. Zo kom je steeds dieper in de put. Zoek hulp van een coach en vraag eens aan Slot om een keer niet opgesteld te worden en even een time out te nemen. Dit is nu echt niet om aan te zien met alle verkeerde keuzes in het veld.
Dan heb je in de voorbereiding iets niet goed gedaan.
Daarnaast stonden er maar 2 nieuwe spelers in het veld tov vorig seizoen.
Dus hoezo mag je dan geen geoliede machine verwachten?
Je moet zo'n ploegje als sparta gewoon kunnen oprollen.
Het siert slot dat hij iedereen beschermt,maar tjonge jonge die stengs🤐
Als je nou toch kijkt naar de jeugd spelers die we de afgelopen maanden in de oefenwedstrijden hebben gezien vraag je je toch af of daar niet meer talent zoals Sauer tussen zit dan allerlei miljoenen aankopen.
Zoals bijvoorbeeld Gjivai Zechiël ipv Zerrouki
Ik heb de laatste tijd al geen hoge pet op van Slot na het aantrekken van al die half wasjes maar zijn opmerking over een keeper slaat werkelijk alles.
Hr Slot maar vorig jaar had je in het begin ook geen geoliede machine zoals je zegt maar je won wel de eerste 2 wedstrijden en stond je 1e met 6 punten en nu 2 punten dus een zwak excuus
Ik heb de laatste tijd al geen hoge pet op van Slot na het aantrekken van al die half wasjes maar zijn opmerking over een keeper slaat werkelijk alles.
Je mist het gif van Kokcü, de slimheid van Symanzki. Met Stengs ga je er echt niet op vooruit.
Zerrouki heeft nog geen echte kans gehad, dus die laat ik even er buiten.
Het is te hopen dat een Engelse club zich gaat melden voor Geertruida.
Geld hebben we hard nodig.
Waar blijft Ivanusec?
020 heeft Sutalo van Zagreb binnen, waarom wij Ivanusec nog niet?
maar Ajax heeft voor hem wel betaald 20,5 miljoen betaald wat kan oplopen tot 23,5 miljoen,en je moet niet gek opkijken dat Zagreb dat ook voor Ivanusec gaat vragen en dat kan en wil Feyenoord niet betalen
Rotterdam is een wereldstad en (oud) Rotterdam bulkt van het geld. Is er dan nooit eens een keer een of andere baron of miljardair die er eens een vanuit een supportershart 50 miljoen in wilt steken ofzo? Man man man..
Zou jij t doen? zuur verdiend geld pompen in een industrie waar de meest idiote bedragen over tafel gaan? Als je ongelukkig een clubeigenaar bent in Engeland en je hebt een beetje talentje in je selectie , vaart de zilvervloot vanzelf binnen met de Amerikaantjes en Sjeikjes in London , Manchester of Saudi Arabië.

Dan zou je het voor Feyenoord gezien puur uit clubliefde moeten doen. En dat kennen niet veel poenjakkers meer
Als ik echt miljardair was wel haha. Dan is het ‘maar’ een schijntje op je hele vermogen. En dan wel echt vanuit een supportershart inderdaad, zonder er iets voor terug te verwachten. Maar goed, dat bestaat inderdaad niet meer nee..
Dacht dat de sfeer vandaag wel beter was maar het paniekzaaien en angsthazen gedrag is nog niet verdwenen, sla vandaag maar weer ff over
Doe dat. Een van de vele hier die alles goed praten wat er gebeurd. Heb ik eerder meegemaakt en toen was feyenoord ineens op sterven na dood en bleven al die optimisten thuis waardoor we met max 5000 man in het stadion zaten en max 50 bij een uitwedstrijd
En je gaat de huidige situatie met die periode vergelijken, ik snap jou onrust maar zelf vind ik dat we meer tijd nosdig hebben om dit op de rails te krijgen, en tuurlijk wil ik het ook anders maar voor psv thuis was alles nog hosanna en het is nu zo negatief allemaal
Er zal ook vast weer een elftal komen te staan dat gaat winnen. Maar ik dat we doe 30 miljoen die inmiddels is uitgegeven hadden investeren in 3 spelers op de plekken waar we nu niks hebben zodat je daarmee had kunnen oefenen voor de competitie begon. Je bank versterken moet je daarna doen met over gebleven geld. Wij doen het precies andersom
Logisch toch. Het gaat ook zo heerlijk met het team. Nog 10 dagen. Er moet gewoon een nr 10 en nr 8 bij. Misschien een 2e keeper.
Nummer 8 en 10 zijn schijnbaar niet belangrijk. Daarbij is een 3e overbodige keeper (lees veel geld zodat we geen veldspelers meer kunnen kopen) ook nog eens belangrijker. Lang leve het beleid.
2 wedstrijden en nog ongeslagen ... zo kun je het ook bekijken💪. Komen nog 32 finales aan
Nou was al blij dat we toch nog gelijk maakten, dat zegt genoeg
Ron dit is echt dick advocaat mentaliteit, jezelf ongeslagen noemen tegen sparta en fortuna 😂
De 1e helft en de eerste 20 minuten van de 2e helft waren bedroevend slecht. Echter, als ik de laatste 25 minuten beoordeel dan ben ik blij met de inzet en bevlogenheid. Nee, het was niet geweldig maar ik zag toen wel een team dat vocht voor - in ieder geval - een punt. Was mooi om te zien. Nu doorpakken met 2 of 3 goede spelers die het team aantoonbaar beter maken. Afscheid nemen van Jahanbaksh (dank voor alles, je was geweldig) want dat kan echt niet meer. Slot, DtK en hun team doen er alles aan om op 1 september een elftal op het veld te hebben staan wat echt mee kan doen om titelprolongatie. Ja, ook mij duurt het te lang maar ik heb nog steeds alle vertrouwen in de beleidsbepalers!
Feyenoord gaf wel bijna dertig miljoen euro uit aan Thomas van den Belt, Timon Wellenreuther, Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Calvin Stengs, Ramiz Zerrouki en recordaankoop Ayase Ueda. Niemand speelt echter tot nu toe de pannen van het dak en is een directe versterking gebleken.....Ueda misschien...
Timon heeft ons gister gewoon gered.
Zo Dest ook naar Subsidie. Waar Bosz komt wordt met geld gesmeten, zo weten we uit ervaring

Ze hebben dalijk Schouten, Tilman en Dest erbij tov het team waar we tegen speelden en die toen al gewoon beter waren. Je moet echt heel hard hopen dat ze de CL niet halen en kapot gaan. Anders is die ploeg heel erg veel beter dan die van ons. En nee, ik word geen supporter van die lui. Als je dat niet wil inzien steek je je kop in het zand.
Ze halen wel betere spelers dan dat wij doen
En wij konden Dest niet betalen zei FTM?

Mooie constructie als deze had toch ook gekunt? Scheelt je weer een directe transfersom voor Nieuwkoop...

Dest wordt dus voor één seizoen gehuurd en kan daarna over worden genomen voor een bedrag van tien miljoen euro. PSV deelt in het eerste jaar het salaris van de verdediger nog met Barcelona.
Het gaat er denk ik meer om op welke wijze Feyenoord z'n geld uit geeft. Je kan er voor kiezen om bv Beelen en Stengs te halen maar voor dat geld kan je ook Schouten kopen. Waar kies je voor en leg je de prioriteiten??
Al speel je met 12 man met 7 man in de verdediging, het blijft moeizaam.
Er moet wat bij. Een creatieve speler op het middenveld. Dat ziet Slot ook wel. Die is niet gek..
Kijken of het vandaag weer een dag wordt van nu echt bijna zeker helemaal definitief kan echt niet meer mis gaan gaat gebeuren...
Net als weken geleden bedoel je. Lol
Het enige waar ik me aan vast hou is dat over 10 dagen de markt sluit, anders was het nog weken zo doorgegaan ook
Ondanks de droevige waarheid, moet ik toch om je reactie lachen :-D
Ongelooflijk. Wat moet het worden dit seizoen? Heb er weinig hoop op. Komt Ivanusec? Komt er een nieuwe 1e of 2e keeper? Hoop nog dat Bitello komt.
Wat een hoop negativiteit hier.

We hebben in de afgelopen 20 jaar 2 titels gepakt, waarvan 2 in de laatste 6 jaar.

Als je niet met teleurstellingen kunt omgaan of bij het eerste puntenverlies al begint te klagen, kun je wellicht beter een andere club zoeken. En het gaat al zoveel beter dan de meeste van de jaren die achter ons liggen.

Daarbij wordt het seizoen pas na de winterstop beslist. Geen enkele reden om je nu al druk te maken. Volgens mij staat er al een fantastische selectie met Gimenez, Ueda, Paixao, Sauer, Wieffer, Hancko, Trauner, Hartman en Geertruida. Bovendien komen er heus nog wel 2 of 3 geweldige spelers bij.

Kijk nu alweer uit naar zondag.
Als je nu al een grote achterstand oploopt word het seizoen niet pas na de winterstop beslist. En dat van een andere clubleden is zo'n dooddoener. Heb al eens eerder verteld dat ik ook in de hcs tijd gewoon uit en thuis erbij wasdus begin niet over een andere club zoeken.
Je staat 4 punten achter met og 32 wedstrijden te gaan en krijgt psv nogbuit en thuis. Je hebt alles nog in eigen hand.

Almere kunnen we hebben thuis.
Eerst maar zien dat we van Almere winnen. Als je dáár punten verspeeld, dan is het wel heel erg.
Helemaal mee eens!
Vorig jaar begonnen we thuis tegen Heerenveen met een 0-0.
Ik heb vertrouwen in ons cluppie en de technische staf. Ik bekijk het altijd als een glas wat half vol is en niet half leeg!!
Waarom zou je nog een nieuwe keeper erbij halen. Hoe vaak is het voorgekomen dat alle drie je keepers geblesseerd zijn. Enige reden kan zijn dat je niet tevreden bent over een van de keepers.
Lamprou misschien maar dan hadden ze hem niet moeten halen
Toen wonnen we wel de eerste wedstrijden. Toen liep het meteen wel al een stuk beter dan nu.
Ook vorig jaar liep het in de eerste wedstrijden niet. In de tweede wedstrijd speelden we thuis gelijk tegen Heerenveen: 0-0. Een week later wonnen we moeizaam met 0-1 in Waalwijk dankzij een penalty.
Als ik psv en az zie spel wat n verschil bij ons.Az heeft ook moeten inpassen van nw spelers Die hebben het bestuurlijk beter voor elkaar.Wou dat wij die 2 hadden
Bij az is er nooit druk om kampioen te worden dat is wel groot verschil.
Daarom als die spelers weg gaan bij hun club spelen ze niet meer zo goed.
Maar wij kopen ze gewoon weer :(.
Ja hahaha en wij zitten er mee.misschien moet feyenoord ook reëel blijven en zeggen we gaan voor Europees en niet voor de titel.Als e kampioen word is dat mooi anders niet.je koopt ook geen spelers ervoor.Maar ten klossen en slot hebben zich zelf overschat
Het moet echt gebeuren deze week, geen excuses meer van DtK, Slot en FTM. Wij zijn lekker gemaakt met een heleboel mooie namen, maar het is nu echt vijf voor twaalf. Alle noodklokken moeten over de maasvlakte te horen zijn. Dit kan niet meer zo langer! Ik verwacht vandaag nieuws over Ivanusec, als wij vandaag niks meer horen dan kan je er vanuit gaan dat hij niet komt.

Er zijn geen excuses meer.
Je vergeet dat we al 30 miljoen hebben uitgegeven en het salarisbudget hebben overschreden. Slot heeft de spelers gekregen die hij wilde, dus hij maakt er maar wat van. Zoals Slot zelf terecht opmerkt moeten we voorzichtig met geld omgaan. Ik zou daarom vooral niet teveel verwachten. Het wordt hooguit nog Idrissi.
En een keeper. Dat is volgens slot hard nodig
Gek wil ik niet zeggen. Maar tis op zijn minst raar om deze Windows een 2e en een 3e karper vast te leggen en zodra je eerste keper evengeblesseerd is(wat hij overigens vorig jaar ook was voor 2 maanden) dan maar een 4e te halen. Als je geen vertrouwen hebt in hun had je ze geen contract moeten geven
Idd die slot weet t zelf allemaal niet meer
Ja slot z'n miskopen.spurs zal wel hard lachen
Panielvogel.

Wat mij betreft laten ze Ivanusec schieten. We hebben Sauer al. Liever die Braziliaan, een echte nummer 10.

Dus uiteindelijk werkt dat gerek van Zagreb wellicht in ons voordeel.

En op de laatste dag zijn er ook nog koopjes.

Enige dat echt *** is, is de blessure van Bijlow. Maar daar kun je toch niet Slot of DtK de schuld geven.
Jawel, want nu willen ze weer een extra keeper halen, wat echt onzin is. Zet er maar een jeugdkeeper bij, maar wij hebben grotere problemen dan een extra keeper.
Ze moeten geen duur keeper kopen of een met hoge salaris.
Wat moet je met zo een keeper.
Als Bijlow fit is zit je weer met duur keeper op de bank.
De salaris huis is al vol.
Las dat ze matias soule willen huren een rechtsbuiten van juventus.Weet niet wat tenkloeskop aan het doen is.Ze zijn met z'n 2 op hun bek gegaan.ze dachten ff az 2.0 van slot teherstellen. Is dat ff mislukt
Doe is even rustig man. Er is niks aan de hand, we zijn 2 wedstrijden onderweg.

Fatalisme is weer terug hoor. Wil je anders naar het Maasgebouw?
Vorig seizoen moesten we proberen de periode tot aan het WK zonder al te veel kleerscheuren door te komen, maar doordat Ajax en PSV zoveel steken lieten vallen, stonden we bij de vroege winterstop (tot mijn stomme verbazing) zelfs bovenaan!
Dit jaar is er geen WK, en het is nog maar de vraag of met name PSV weer zoveel steken gaat laten vallen. We staan voorlopig 4 punten achter.
Als je uit en thuis van pisvee wint, sta je twee punten voor.
Ha! Makkie! Alleen hebben we nu al vier wedstrijden achter elkaar niet van PSV kunnen winnen.
Just over a week to go until the end of the window and in Feyenoord flight mod on :D
Nog steeds ongeslagen in de competitie 😉 ach jongens, dit is niet de eerste keer dat we slecht starten. Wacht een paar weken af en dan weten we meer.
Wat een paniek zeg... Ik dacht dat we als Feyenoorders ook wel een beetje gewend waren aan tegenslag, maar we zijn al net zo verwend als 020 blijkbaar.. er zijn toch nog heel veel spelers bij Feyenoord die ik liever heb dan wat er bij de concurrentie loopt.. enige probleem is dat de vleugels (nog) niet zijn opgelost en we Kokcu echt wel missen, maar de window is nog niet afgelopen.
toen waren er 15 spelers weg. nu 3
Dat dus. Toen was er een excuus om nog x oefende te zijn nu hadden de automatismen er tijdens de voorbereiding in gesleten moeten zijn.
Ja en je weet welke spelers je kwijtraakt .Daar moet je dan ook op inkopen.Nee we halen dezelfde speler die je ook al hebt,je stuurt je enige 10 weg.Nou dan haal je een speler uit de kkd waarvan z'n vader je vriend is die tetraag is.Nou dan haal je een ander vriendje terug die ook geen 10 is maar een buitenspeler.Stengs loopt erbij alsof die denkt ach lukt t niet dan morgen wel en dit deed die dus ook bij az al maar toen zat die in n beter elftal dan nu.Nu gaat slot beetje zielig doen dat die t wist wat er wel en niet kon maar nu is nagenoeg t geld op.Ivanusec gaat niet komen volgens de kenner teminste uitstel komt normaal uitstel.Die dtk heeft zich laten gebruiken of is laks.Nou 2 vergeten beelen leuk voor 3e speler en nieuwkoop was nu al niet geschikt en is zkr niet beter dan pedersen.Ook die jongen heeft niet een eerlijke kans gehad.Erin eruit erin eruit.
Ben het grootendeels met je eens, maar om te zeggen dat Pedersen geen kans heeft gehad is natuurlijk onzin.
Die jongen heeft bijna 100 wedstrijden gespeeld, is snel en loopt veel gaten dicht. Verdedigend oke, maar aanvallend heeft die geen idee wat ie moet doen, nog steeds niet.
De Italiaanse interesse zal concreter geweest zijn dan wij wisten en ze hebben met Nieuwkoop een realtief goedkope, gelijkwaardige vervanger gehaald
Zo lang pedersen ernog is altijd opstellen.Die jongen werd niet echt gewaardeerd. VAind nieuwkoop verdedigend erf wild.Vond hem bij union ook niet echt opvallend.jongen werd vaak gewisseld terwijl die t goed deed.Ben het met je eens dat aanvallend niet z'n beste ding was.Vraag me echt af of slot dit wel op de rails krijgt.Slot stond bij az ook mee onderaan toen die weg moest.Hij heeft teveel inspraak
Denk dat die interesse in peders hier beetje opgedikt is zoals alles.Hier zit men ook vaak naast en wat er bij andere media staat klopt nooit zeggen ze dan hier
Denk dat de interesse juist redelijk onder de radar is gebleven en dat er intern al langer bekend was dat hij naar Italië zou gaan. Maar goed, dat zullen we nooit weten.
Jammer, want het is een jongen die ik het graag gun. Werkt hard, klaagt nooit, heeft longen als een paard en is nog vrij snel ook. Maar aanvallend gaat hij nooit beter worden, denk ik.
Wat Slot betreft, die krijgt het wel op de rails. Dat geloof ik wel. Ik heb het gevoel dat er nog wel wat aankopen gaan komen en dan komt het allemaal vanzelf goed.
Dan zal het allemaal huur worden van jongen van 2e elftallen van topclubs.fan krijgen we minteh 2.0 jongens die er niet direct staan.Slot heeft teveel van z'n netwerk gehaald nu is t op
Klunzen hadden Szymanski moeten vastleggen. Ze kiezen voor Zerrouki.

BI-ZAR
En Stengs(!!!!) Lachwekkend allemaal!
Stop met die pool. Wilde 10 milj tekengeld danwel management….
Szymanski hadden ze met houtconstructie binnen. Alleen management wilde ineens alleen verkoop en zowel management als moskou gooide miljoenen op de prijs
Als je zelf zegt dat je ploeg veel balbezit heeft, maar dit moeilijk om kan zrtten in doelpunten, koop daar dan op in. Als ik wc papier nodig heb en ik kom thuis met een pot jam: ja, dan heb ik problemen!
Is dit wat kenners, of is ie te oud? Georginio Wijnaldum is op een zijspoor beland bij Paris Saint-Germain. De 90-voudig Oranje-international wil volgens L’Équipe zijn contract laten ontbinden, maar de club werkt daar niet aan mee. PSG zou graag nog wat geld ontvangen voor Wijnaldum, die nog een jaar vastligt. Het Franse medium meldt dat PSG een bedrag van zes miljoen euro wil voor Wijnaldum.
Van persie had ook wat toe te voegen op z'n retour wijnaldum denk ik ook. Niet hetzelfde kaliber, maar kan zeer waardevol zijn voor een onervaren team.
Onervaren team? 90%spelen al 3 jaar samen.Maar gini gaat eerder naar psv groter kans op langer verblijf in de cl en groter kans op de titel
Niet te oud. Wel te duur. 6 miljoen voor een speler zonder restwaarde is een onverstandige investering voor feyenoord. Kost hij alleen salaris dan meteen doen en een basisplaats geven
FTM is vanavond ook niet rap met reageren. Weer in vliegtuigmodus??
Radiostilte? of gewoon geen nieuws? Binnenkort weten we meer.
Die is neergeslagen door de teleurstelling dat onze Kroatische vriend toch niet komt. Als je goed naar Slot luistert op de persconferentie na de wedstrijd weet je genoeg. Alleen Idrissi komt nog een heel misschien een mooie huurders.
@FTM. Kan je eens na gaan of meneer Mafida inhoudelijk wat toe voegt op deze site?

Het enige wat hij doet is jou belachelijk maken
Ik citeer: "Voor de meeste pubers wel hoor, daar gedraagt hij zich ook naar. Hij denkt het alleenrecht te hebben op het nieuws. En uiteraard op z’n pikkie getrapt wanneer iemand hem tegenspreekt."

En reacties van anderen. Die man heeft blijkbaar een heel saai leven, krijgt geen aandacht van vrouwen en komt hier om aandacht vragen
Like als je het een bent dat Mafida z'n ip adres verbannen moet worden van deze site..
Je moet dat verzoek dan sturen via het mailadres van tip de redactie.
Benieuwd welke transfer we deze dag gaan krijgen.....of welke juist niet 😖
Een keeper een aanvallende middenvelder en een linksbuiten, maar ik gok het ook maar, dus hou je hier niet aan vast.
Waarvan (bijna) iedereen die keeper overbodig vind behalve Slot
Ik vind zelf lamprou niet echt een keeper om achter de hand te hebben als wellenreuther ook wat krijgt zit je in de problemen. Dus een goede reserve lijkt me niet onverstandig maar als dat ten koste gaat van een goede speler halen ... dat is ook nog nodig lastig...
Waarom hebben ze Lamprou dan gehaald?
Omdat hij meer ervaring heeft dan een jeugdkeeper mischien maar dat wil niet zeggen dat hij beter is
Maar die keuze voor lampou begrijp ik ook niet.
Ik heb nog liever dat Sauer in valt dan Idrissi invalt. Je creëert waarde en Sauer heeft ook nog eens 10x meer potentie. Nu gaat Idrissi hem in de weg lopen.

Keeper is ook nonsense. Een scorende 10 hebben we nodig, Stengs scoort niet.
Desnoods verkopen we Geertruida nog. Met Trauner en Beelen is dat goed op te vangen. Dan kunnen we Nino als vervanger halen. Wellicht hebben we dan net genoeg geld om Ivanusec en Bitello te halen. Idrissi op huurbasis laten komen en dat team op elkaar laten inspelen. Kan echt wel gaan lopen hoor. Maar er moeten zsm spelers bij zodat we ons kunnen gaan verbeteren. Oja en ik zie liever Minteh en Sauer in de basis tegen rechterrij teams dan Alireza/Dilrosun. Zoeken tenminste de 1 op 1 op en slagen hierin. Een nieuwe eerste keeper halen zou trouwens zo zonde zijn van je geld. Wellenreuter is een prima backup.
Oh dus je wil nog meer kwaliteit inleveren.. goed plan na het zien van Sparta en Fortuna. Top.
We hebben nog maar anderhalve week. Er moet wat bij ipv weg.
Om war erbij te krijgen moet er eerst wat weg. Het geld is er niet.
En zijn er nog mensen die het aankoopbeleid top vinden?
Ik zeg al vanaf het begin dat deze transferzomer een van de meest teleurstellende is van de laatste jaren. Veel geld besteed aan middelmaat ipv een paar grote waar je wat aan hebt. Maargoed, blijkbaar wil Feyenoord niet ver komen in de CL.
Haahhahaha ver komen in de CL had je dat nou echt verwacht? Tis geen football manager
In ieder geval gaan voor een 3e plek. Nu moet je hopen dat je minder hard af gaat dan Rangers onder Gio deed.
Hahahahaha kraam nog meer sneue onzin uit
Fijn voor je onderbouwde reactie.
Wil je ook nog iets toevoegen of ga je alleen maar lukraak iedereen z'n mening uitlachen zonder zelf een mening te hebben. Zwakzinnige
Voor wie ben jij eigenlijk. Ajax?
Bij figuren als jij hoef je niets te onderbouwen, je kraamt zoveel lachwekkende onzin uit dat het gênant is. Eerst praten over ver komen in de CL en nu moeten we opeens oppassen dat we geen Rangers worden. Die paniek bij figuren als jij is werkelijk lachwekkend en schiet alle kanten kop.
En oh ja, wanneer ik vind dat jij alleen maar opportunistische onzin brabbelt vraag je of ik voor ajax ben? Hoe oud ben je, 11?
Van sommige mag je niet kritisch zijn, er is al dik 30 miljoen geïnvesteerd zonder beter te zijn geworden. Dat is niet slecht dat is gewoon mega mega mega slecht
Het is nog geen 1 september. Dus ze hebben nog even om 2 bepalende spelers te halen. Dat ze daarmee dan wel rijkelijk laat zijn zien we dan wel door de vingers. Als ze maar komen...
Als Feyenoord dat kon hadden ze dat allang gedaan. Ze zijn gewoon bang om te investeren / nemen genoegen met een 3e plek Europa league voetbal.
Dat konden ze ook maar ze hebben het geld dat ze hadden besteed aan oa Zerrouki Beelen en onze Japanner. Geen schot in de roos zo is gebleken. Ik had Zerrouki en Beelen ingeruild voor Schouten.
Schouten is ook gewoon een kopie van Wieffer. Aanvallende impulsen hebben we nodig.
Vinden jullie dat we een keeper nodig hebben?
Niemand vind dat. Hoor ook maar studio voetbal bijv.
Nieuwe keeper + Idrissi is in mijn ogen onnodig, Idrissi is nuttig maar wordt je niet sterker van, zouden dan eerst buitenspelers moeten worden verkocht bij interesse
Het financiële beleid uit Eindhoven wordt nu al onderzocht door de journalistiek. Bij studio voetbal meld Vermeulen dat ze Sangare wel moeten verkopen en dit jaar cl moeten halen om balans te houden in de boekhouding.. Anders hebben ze al een groot probleem.....
Ze hebben risico genomen. En misschien teveel. Ik snap dat wij dat niet doen. Maar kijk dan eerst hoeverl geld je hebt. Dan wat je nodig hebt en koop die spelers. Is er dan nog geld over dan ga je je bank versterken. Maar wij kopen eerst voor de bank en als het geld bijna op is bedenken we dat we nog wat missrn
Zerrouki is niet gehaald voor de bank alleen het loopt niet en dan beland hij op de bank. Onze Japanner staat er straks gewoon in.
Ja, dat weet ik ook even niet. Achter de spits? Dat wat er nu staat is ook niks en Slot geeft z'n geld liever aan een nieuwe keeper.
Als zij zo blijven investeren pakken ze die 1ste of 2e plek wel en komt er 70mljn binnen. Iets waar Feyenoord ook op had moeten inzetten.

Spelers van top kwaliteit halen. Worden de andere spelers ook beter van en weer meer waard. (Lijkt mij)
Gaat wel lekker met die geweldenaar van je oude oplichter🤣
Had je hem vaak zien spelen in België? En was die daar ook zo langzaam en liet die zich de hele tijd aftroeven?
€70 miljoen is voor de beste twee van het seizoen 2024-2025. Dit jaar gaat het nog steeds om €30 miljoen.
Nee, 40 miljoen na dit seizoen. Werd bevestigd ook door Vermeulen
Voorlopig staan ze met 1 been in de CL. Hebben ze de JC schaal gewoon en hebben ze 4 punten voorsprong op ons en waren hun tegenstanders een stuk lastiger dan die van ons.
Vorig seizoen stonden we eind oktober 8 punten achter nummer 1 Ajax. Geduld. PSV gaat ook nog punten verspelen. Ajax is daar al mee begonnen.
Vorig jaar kwamen spelers via de scouting, dit jaar ben ik nog niet onder de indruk. Al die kanjers die er genoemd zijn, daar is er nog geen van gekomen. Eerst een half jaar aan het lijntje gehouden door Fc Twente, nu al 2 maanden door Zagreb. Zonder aanvallende impulsen die er direct staan wordt het weer meedoen voor plek 3 tm 5.
Geef gas om de 3 spelers te halen..hoe moeilijk kan het zijn
Precies super makkelijk!

Gewoon de pc aanzetten eerst...en dan....
Je krijgt Idrissi en ern nieuwe keeper. Thans it.
Met welke opstelling moet feyenoord spelen en wie moeten er spelen
Met o21 spelers
Die hebben wel inzet
Straks Sauer op de achtergrond vanwege idrissi let maar op
In de lijn met het huidige inkoopbeleid.
Wat een drama bij ons Feyenoord. Alles gaat mis. We gaan een seizoen in zonder nummer tien. Historisch.
Dat is wel heel erg de dramaqueen uithangen 😂😂
Je bent nieuw hier?
Laatste maand is er een wedstrijd bezig wie die grootste drama queen is....
Deze staat niet eens in de top tien! 😂
Los van het sportieve aspect vraag ik me ook af hoe het financieel zit. We moeten enorme salariskosten hebben, ook voor spelers die min of meer overbodig zijn.
AD meldt net dat Wijnaldum om contractontbinding heeft gevraagd.
Het vervolg laat zich raden...
Nee dank je..
Is al lang over z’n top heen…
Als PSV hem wil hebben, prima succes daar..

Zal niets toevoegen aan het middenveld van Feyenoord.
Precies, hoeft niet alles te spelen. Alleen al zijn ervaring voegt wat toe aan dit elftal. Zal echt minder salaris accepteren.
Indd we hebben helemaal geen basisspelers nodig die elke wedstrijd kunnen spelen.
Te traag blessuregevoelig maar wel enorm.veel.ervaring
En Telegraaf meldt dat PSG het verzoek geweigerd heeft……
Zolang een verdedigende toon van Arne voortduurt, de selectie niet daadwerkelijk sterker wordt en wedstrijden gewonnen worden, zal de onrust onder supporters toenemen.........
De onrust is ook omdat een gedeelte zich toch afvraagt waarom 30 miljoen is uitgegeven aan spelers die nog niet echt uitblinken. Nog niet 1 versterking speelt de pannen van het dak zeg maar... En je kan je ook afvragen waarom er geen vervangers zijn aangetrokken voor bv Szymanski en Kokcu. Daar hebben ze toch tijd genoeg voor gehad zou je zeggen.... Ook nu willen ze een extra keeper maar die mag eigenlijk niets.kosten. Doe het dan met een keeper van de jeugd als derde doelman en steek dat geld in een veldspeler, een nummer 10 of zo......
Het zou oliedom zijn om nu veel geld neer te leggen voor een keeper
Verbaast mij meer dat we speler gewoon niet kunnen halen of niet willen.

Wij supporters verwachten nieuwe gezichten omdat we goed verkocht hebben en de CL in gaan, nu zit Ali en Dilrosun nog steeds bij de selectie, komen middelmatige spelers terug zoals een twee turven hoge keeper en een flegmatieke verdediger die al na 25 (ongelukkig) rood krijgt. Zitten al een maand op een Luna te wachten waar maar geen schot in zit.

Ja supporters zijn in dat opzicht teleurgesteld. Had je twee keer gewonnen had je niemand gehoord.

Op naar beter tijden
Als je jonvens wilt die er direct staan betaal je 10+ met uirzonderingen daargelaten. Ueda zit het dichtst tegen basus aan als enige.
Eens ik zou dan wel de keuze maken om een eerste doelman aan te stellen als je er toch een moet halen
Kwam er nog nieuws vanavond?? Heb geen zin om 500 reacties te lezen.
Meeste reacties zijn onzin en van angsthazen die in paniek zijn geraakt de afgelopen weken, dus je bent snel klaar hoor
Inderdaad paniekzaaiers en azijnzeikerds zijn het. Gewoon rustig wachten komt nog wel wat bij en geef ze de tijd. Zoals slot zei vorig jaar begon het ook met hotten en stoten.
Nog 11 dagen voor het sluiten van de markt, moeten nog 3 versterkingen bij, eerste 2 wedstrijden 4 verliespunten. De tijd van rustig afwachten is toch wel echt voorbij aan het gaan, dat er paniek ontstaat bij supporters begint gewoon terecht te worden nu
Met als verschil dat we toen in de laatste minuten de wedstrijd naar ons toetreokken en we nu op het laatste een gelijkspel halen. Dat scheelt punten
Toch bijzonder hoeveel spelers er in principe weg mogen, waar gewoon geen belangstelling voor is, of in ieder geval niks concreets. Je bent vorig jaar kampioen geworden en stond met 1 been in de halve finale EL. Alleen Orrie, Danilo en Pedersen de deur uit. Bijlow kan een streep door deze transferperiode. Hoop dat we nog een klapper kunnen maken of van wat overbodige spelers af kunnen komen. Zie het niet zo snel meer gebeuren om eerlijk te zijn en is nu ook wel aan de late kant.
Szymanski is er volgens mij ook niet meer.... ;-)
Algemeen directeur Te Kloese heeft zich vandaag lovend uitgelaten over de nieuwe technisch directeur. Hij komt superlatieven te kort: 'Wat hij in korte tijd heeft neergezet, is grote klasse.'
Grappig man. Moet je iets mee doen met dat talent. Zou het vooral buiten onze mooie club gaan zoeken
Ik heb het moeten doen met de samenvatting op studio sport. Misschien maar beter ook..... Hoop snel dat Slot het op de rit krijgt....
Paaltje dat gaat hem niet worden.Ik denk zelfs dat de spelers slot moe zijn.Vorig jaar gingen ze jagen en gingen ze hard werken.Nu doen ze niks en kan je zien dat het een zeer matig elftal is. Misschien dan Arnemuiden zich zelf overschat door zich met aankopen te bemoeien. Als je de nieuwe aankopen ziet is niemand die voldoet.Nu doen hartman ggggggggeertruida mee .nou wieffer kwam uit de kast dat die eigenlijk niet kon voetballen.Paixao en gimenez deden ook eigenlijk niks.Nou die ik persoonlijk nog goed vond was sauer timber en wellenreuter.Heb je die beelen die dacht in de kkd testaan.Heb je stengs tja stokte wat rond deed niks goeds. Zullen vast weer mensen die t oke vonden.Tja kan zijn dat je dronken was of slechtziende bent.Als er niet een speler via een scouting komt en dan een vleugel speler 8 een 10 een rechtsback en n keeper erbij.schop bijlow lekker weg kost alleen geld niemand gaat hem ooit kopen.Dan worden ze een anderlecht 2.0 of misschien wel n hsv 2.0
Je hebt er geen vertrouwen meer in merk ik..
Nee niet echt heb de hele wedstrijd gezien .En als zelfs Willem het al aangeeft.Ze doen er niks voor.
Ik vind de reactie van Willem over de doelman ook goed trouwens. Gewoon een jeugdkeeper derde doelman maken en Wellenreuther laten staan.
Idd ik ook zou die dan 2e maken ivm kostas 1.20 is😀
Haha wat voor 020 sup bij jij dan 😂🤡 ga lekker ergens anders negatief lopen zijn.
Wow, dat wordt rechterrijtje. Ik zou nog even wachten met dit soort super negatieve reacties. Op 1 september weten we waarmee Slot moet gaan werken. Misschien medio oktober de balans opmaken? Afgelopen jaar geloofde ook vrijwel niemand in een goed seizoen.