Betrouwbaar
van-persie

VK Sportphoto

Nieuws

'SC Heerenveen en Robin van Persie werken toe naar akkoord'

Moreno

Robin van Persie en SC Heerenveen zijn de afgelopen weken meermaals met elkaar in gesprek geweest. Beide partijen hopen op een akkoord, waarmee Van Persie komend seizoen hoofdtrainer zou worden in Heerenveen. Dit meldt Leeuwarder Courant-verslaggever Sander de Vries

Bijna alle seinen staan op groen voor een samenwerking tussen de huidige trainer van Feyenoord O18 en de nummer tien van de Eredivisie. Dat Van Persie het hoofdtrainerschap voor komend seizoen ambieert, werd de afgelopen tijd al duidelijk. In Heerenveen ziet hij dan ook dé mogelijkheid om als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Wat is eigenlijk de status van Walemark die we verhuurd hebben aan de Friezen?!
Te licht bevonden. Mag uitkijken naar een andere club.
Vanmorgen was er nog een bericht dat Heerenveen en Kruijs rond waren ….
Begrijpelijke stap van Robin. Hij heeft toch diverse generatiegenoten (Heitinga, Van Nistelrooij) zien mislukken nadat ze de stap maakten vanuit de jeugd naar het eerste elftal van een topclub. Hij kan nu bij Heerenveen de kneepjes van het vak leren en dan over een tijdje Slot opvolgen.
Kan een stap maken. Hoop niet dat hij in zijn kielzog ook veelbelovende jeugdspelers van onze club zo gek krijgt ,om in Heerenveen te gaan spelen.
Jammer dat hij vertrekt, maar kijk er wel naar uit om te zien hoe hij het doet. Hopelijk doet ie het zo goed dat hij in de toekomst bij ons als hoofdtrainer aan de slag kan.
Prima, Eredivisie kent hij goed, en bij Heerenveen linkerrijtje halen is mogelijk.
Weten we ook dat we Helene Hendriks niet meer serieus hoeven te nemen met haar meganieuwtje dat het
Kruys zou gaan worden.
Ze zei duidelijk dat t bevestigd werd door slechts 1 bron. Zo stellig was ze nu ook weer niet.
Mag hopen dat Arne slot dan blijft!!
Mooi. Dan kunnen we jongens als T’Zand, Zechiel en andere toptalenten met (nu nog) weinig kans op speeltijd bij het eerste een jaartje bij Heerenveen stallen!