gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

SC Heerenveen - Feyenoord • 1 - 2 [FT]

Van de redactie

In speelronde 21 van de Eredivisie staat voor Feyenoord de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen op het programma. De teams trappen om 14:30 uur af in het Abe Lenstra Stadion. Feyenoord is zaterdag de koppositie verloren en kan deze bij winst weer terugveroveren van AZ. De Friezen bezitten op dit moment de achtste plaats van de competitie. Het duel is live te bekijken via ESPN of te volgen in het onderstaande bericht.

 

SC Heerenveen 1 - 2 Feyenoord [FT]:

23' 0-1 Geertruida

35' 0-2 Gimenez 

75' 1-2 Van Ottele

 

Opstelling SC Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Bruma (74' Van Ottele), Bochniewicz (C), Kaib (46' Sahraoui); Olsson (74' Karlsbakk), Haye, Tahiri (74' Al Hajj), Nunnely (67' Andersson), Van Hooijdonk, Köhlert. 

Wissels: Bekkema, Klaverboer, Ali, Van Ottele, Van Aken, Zaal, Halilovic, Al Hajj, Timossi, Sahraoui en Karlsbakk. 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü (C), Timber (67' Taabouni); Dilrosun (67' Paixão), Gimenez (67' Danilo), Idrissi (60' Jahanbakhsh). 

Wissels: Marciano, Troost, Benita, Kasanwirjo, Rasmussen, Lopez, Taabouni, Milambo, Bullaude, Jahanbakhsh, Danilo en Paixao. 

Scheidsrechter
: Jochem Kamphuis

 

Wat gaan we doen vandaag? Voorspel de uitslag van SC Heerenveen - Feyenoord in de reacties hieronder!

Delen

Reacties

Drie wissels brachten niks, irritant dat je elke keer weer na voorsprong weer verzaakt te focussen en eens wat meer doet met doordrukken. 3 punten prima, maar is steeds weer nipt.
We vergeten weer 5-6 keer om de wedstrijd in het slot te gooien. Wat spelen we die omschakelmomenten slecht uit zeg.
Maar goed. De punten zijn binnen.
3 punten en dooooor *** dat kokcu geschorst is
Even een update over Dallinga, je weet die spits die we lieten lopen van Excelsior naar de Franse competitie.... Staat toch wel vaak op het scorebord als doelpuntenmaker
Nou die is echt niet beter dan Gimenez
Absoluut niet zelfs.
En nu klaar.
Was leeg. Maar Danilo heeft het niet idd.
Zo matig , vasthouden maar . Next
Hoe krijgt Timber het toch voor elkaar om wéér een 100% kans te missen 🙈
Omdat het geen aanvallende middenvelder is
Dat heeft daar niks mee te maken. Je mag van een profvoetballer gewoon verwachten dat ze voor open doel die bal binnen trappen.
Dan moeten ze gewoon eens Bullaude basis zetten
Idrissi speelt van de week één keertje goed, levert hem direct een basisplaats op in de eerstvolgende wedstrijd. Kan Paixao weer banken. Echt belachelijk. Sowieso je eigen jongen laten spelen en een huurling op de bank zetten bij minimaal niveauverschil.
Ben benieuwd, mis toch echt wel een Paixão en een Bullaude mag nu ook wel meer tijd op het veld krijgen maar goed

Let's see
Houdt m’n hart weer vast met Wellenreuther in de goal, die bakt er werkelijk helemaal niks van.
Hou toch eens op met dat gezeik van je
Zij gewoon feiten, je hebt met Marciano ook gewoon de finale gehaald van de conference league dus waarom zou hij niet gewoon basis staan?
Marciano heeft behoorlijk veel ketsers gemaakt. Wellenreuther nog geen duidelijke fout en is bovendien veeeel beter aan de bal dan Marciano.
Wat deed Wellenreuther vandaag verkeerd dan?
We komen vier keer achter, vier keer gelijk, de tegenstander krijgt rood, wij een onterechte penalty mee en de punten gaan alledrie mee naar Rotterdam. #hetwordtgewoon
Plus 6 minuten blessuretijd in de eerste helft en 11 in de tweede