yv2023212yv2023212a1a07802

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü baalt van gele kaart: "Moest die luie voetballer zijn van een paar jaar geleden"

Fer1908

Na Afloop van de gewonnen uitwedstrijd in en tegen Heerenveen kwam aanvoerder Orkun Kökcü voor de camera bij ESPN. Hij zag zijn ploeg stroef starten, maar na de afgekeurde tegengoal ging de knop om. Kökcü denkt dat de tweede helft minder was doordat de vermoeidheid door de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag een rol speelde. 

"Het was wel vermoeiender dan normaal, omdat je een paar dagen geleden 120 minuten heb gespeeld. Het belangrijkste is de drie punten en die hebben we gepakt." De aanvoerder zag zijn ploeg stroef beginnen en zelfs op 1-0 achterstand komen. Gelukkig voor Feyenoord corrigeerde de VAR dit wegens buitenspel. "Nee het begin was niet scherp, dan hebben we geluk met die afgekeurde goal. Sinds die goal is bij ons eigenlijk het knopje omgegaan van 'hé wakker worden'. Daarna aan de bal was het goed, veldspel was denk ik goed, dan scoren we twee goede goals. Tweede helft geven zij nog meer druk, dan speelt bij ons misschien vermoeidheid een rol. Dan merk je aan het einde dat het lastiger wordt, je achteruit moet lopen en tegenhouden."

Kökcü moet de wedstrijd van volgende week, tegen AZ, missen vanwege zijn vijfde gele kaart van het seizoen. "Je probeert een sliding te maken en dan ben je iets te laat. Maar ik vind wel, hij kan ook gewoon voordeel geven, je weet niet wat er dan uitkomt. Ik moest eigenlijk die luie voetballer zijn van een paar jaar geleden", zo lacht Kökcü. "Je probeert er gewoon alles aan te doen en dan ja, ik baal er wel echt van dat ik volgende week mis. Ik heb vertrouwen in mijn teamgenoten dat we een resultaat kunnen halen volgende week."

Delen

Reacties

Mensen gaan Kökcu pas missen als ie er niet (meer) is.
GantiagoSimenez
GantiagoSimenez
Ja, want zolang hij er is kan je hem niet missen. Logisch, toch? 😉
Kökcü in huidige vorm mis je niet. Behalve als Timber op zijn plek start. Die kan er geen.*** van.
Daar ben ik het niet mee eens . Timber gaat het waarmaken volgende week.
Zei je vrouw ook jou zkr je kan er geen zak van😂😂😂
patrickvangalen76
patrickvangalen76
Slot had hem gewoon moeten wisselen je ziet het aankomen.
Fer1908
DeKatwijkseMessias7
Lekker makkelijk achteraf. Speelde inderdaad een hele matige wedstrijd, maar is geen speler die per definitie geel pakt.