Primeur Betrouwbaar
yv202287yv202287a1b09507

VK Sportphoto

Nieuws

Scouts Club Brugge aanwezig bij Feyenoord - Lazio

FeyenoordTM

Scouts van Europese topclubs zagen Feyenoord donderdagavond met 1-0 winnen van Lazio. Ook het Belgische Club Brugge was van de partij in De Kuip. Van de club uit de Belgische Jupiler Pro League is bij 1908.nl bekend welke Feyenoordspelers er in de gaten werden gehouden.

Het gaat om Quinten Timber, huurling Sebastian Szymański en Lutsharel Geertruida. Laatstgenoemde wordt het meest intensief gevolgd door de Belgen. 

In een eerder stadium zat Brugge op het vinkentouw voor Tyrell Malacia. Tot een akkoord met Feyenoord kwam het niet, waarna het doorschakelde op Bjorn Meijer. Naar verluidt heeft Blauw-Zwart €6.000.000 neergelegd bij FC Groningen voor de diensten van de linksback.

Afgelopen zomer verbrak Club Brugge twee maal het eigen inkomende transferrecord. De Zuiderburen weekte Raphael Onyedika los bij FC Midtjylland voor naar verluidt €10.000.000.

Ook klopte Club Brugge aan bij SL Benfica voor de diensten van Roman Yaremchuk. Beide clubs kwamen tot een akkoord voor naar verluidt €16.000.000.

Mocht Club Brugge toe willen slaan voor Quinten Timber of Lutsharel Geertruida, weet het dat het dergelijke bedragen neer zou moeten leggen bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Geertruida speelt de laatste weken erg onzeker en risicoloos. Koppie erbij houden en lef tonen, anders toch voor een redelijk bedrag naar Brugge.
Geertruida moet je bij een mooi bod direct laten gaan.
Verschrikkelijk, wat is die slecht. Die word verschrikkelijk overschat.
Gisteren ook veruit de zwakste van het veld.

Van zijn opbrengst kan je dan mooi Szymanski definitief overnemen.
En dan laten ze hem RCV spelen wordt ie topverdediger en gaat iedereen hier huilen om het technische beleid want we deden m voor maar 15 weg. Erg onderschatte speler ook al speelde hij gisteren eerste helft gewoon slecht
Prima als Geert vertrekt. Gelijk doen als je daar 16 miljoen voor kan vangen. Hij oogt al tijden alsof hij er niet helemaal bij is met z'n hoofd. En ik heb niet het idee dat er nog groei in zit. In ieder geval niet op RB.
Is feyenoord al in onderhandeling om hartman zijn contract te verlengen?
Timber verkopen voor 16.000.000 zou echt de grootste stunt van de eeuw zijn. Vind hem niet echt een toegevoegde waarde.
Blij dat jij het beleid niet maakt.
Kane niet voorstellen dat Brugge erg onder de indruk was van Geertruida.
inderdaad speelt zwak de ;laatste tijd
Club Brugge is een goede club, voeren slim beleid, en ze hebben prima support. Ze spelen al jaren vast in de CL, dat is dan aanlokkelijk voor spelers zoals Meijer. Voor onze spelers kan ik me niet helemaal voorstellen dat ze het zien als een stap omhoog. Alleen komend jaar misschien nog op sportief vlak (en dan alleen kijkend naar CL deelname, wat na dit jaar nog lastig kan worden voor Brugge) en qua salaris (gezien gunstige fiscale beleid België).

Na komend jaar speelt de top 3 van Nederland ook CL (grote kans dat wij daarbij horen); Nederland is qua sterkte de 6e competitie van Europa, België de 8e; wij voeren inmiddels ook een sportief verstandiger beleid, redelijk vergelijkbaar met dat van Brugge; de eredivisie staat internationaal beter op de kaart dan de Belgische competitie; wij hebben een betere trainer en spelen attractiever voetbal. Wij hebben Europese titels en historie, Brugge niet.

Daarnaast:
Brugge is een stad van het formaat Leiden en is geen straf om te wonen, maar zeker geen multiculturele wereldstad zoals Rotterdam; het stadion van Brugge is de komende jaren nog steeds iets meer dan de helft van ons eigen stadion (en hun nieuwe stadion is ook nog een 10.000 plekken kleiner); ze hebben nog niet de helft van onze achterban (ook als je kijkt naar de social media stats); en de sfeer in dat stadion kan onze sfeer nooit evenaren.
Welke Europese topclubs zaten er nog meer?
Club Brugge schaar ik daar overigens niet onder..

Laten we wel wezen….De Belgische competitie is nul vooruitgang voor een basis speler van Feyenoord 1.
Ja… Brugge speelt CL en draait tot nog toe een geweldig CL seizoen. Lees: ‘boven verwachting’ dus dit geeft nul garantie voor komende jaren.
Hoewel ik het eens ben dat brugge niet echt een stap vooruit is, vind ik wel dat we eerlijk moeten zeggen dat ze de laatste paar jaren elke keer goed meekomen in de Champions League. Volgens mij van de laatste 8 keer dat ze meededen slechts 2 keer onderaan geëindigd, wat erg goed is voor een team uit pot 4.
Hoop niet dat Timber weggaat. Hopelijk kunnen ze Szymanski kopen. En Geertruida zal deze winter of in de zomer wel weggaan. Misschien van Ewijk kopen?
Van Ewijk zie ik het echt niet inzitten hoor. Komt echt te kort voor Feyenoord.
Is Feyenoord in onderhandeling met Geertruida over verlengen ?
Sorry maar ben totaal niet onder de indruk. Heeft vaak ruzie met de bal. 10 miljoen en eren strik er omheen
Gaat dat de goede kant op of ? Hopelijk tekent hij gewoon bij! Anders nog maar 1 jaar na dit seizoen..
Niet echt een vooruitgang kwa competitie kwa europees wel kwa stadion ook niet ben er pas geweest wat een oude bouwval is dat
15m voor timber en 20m voor geertruida package deal....
Geertruida heeft na dit jaar nog maar 1 jaar contract, als hij niet verlengd ga je daar echt de hoofdprijs niet voor krijgen.
Dan gaat hij weg voor 7 miljoen maximaal of er moeten nog meer clubs interesse hebben.
Timber hoop dat hij nog een seizoen blijft.
Dat is goede speler voor Feyenoord
Als Feyenoord het geld heeft om Szymanski definitief over te nemen, hebben we dan een eerste optie op hem? En ligt er dan al een contract en zo klaar, of wordt dit weer een gevalletje Dessers? @FTM
Kan aan mij liggen.. maar Club Brugge is nou toch niet echt een transfer waar je om staat te springen toch?
Als ik voor mezelf spreek vind ik het een zwaar interessante club. Gooien ook echt hoge ogen, nu ook op CL niveau.
Dan mogen ze ook met zwaar interessant geld over de brug komen.
Absoluut. Spelen echt leuk voetbal ook.
Timber houden, geert voor 15 mil en szymanski gewoon halen