Bevestigd
jahanbakhsh

Nieuws

Scouts topclubs aanwezig bij FC Midtjylland - Feyenoord

FeyenoordTM

Scouts van verschillende Europese clubs waren donderdag aanwezig bij het duel tussen FC Midtjylland en Feyenoord (2-2).

Dat meldt RTV Rijnmond zojuist in een georganiseerde Twitter Space door de journalisten Frank Stout en Dennis van Eersel. 

In Denemarken werden door FC Midtjylland plaatsen gereserveerd voor scouts van de onderstaande clubs:

  • FC Twente, Nederland
  • OGC Nice, Frankrijk
  • VfB Stuttgart, Duitsland
  • West Ham United, Engeland
  • Borussia Dortmund, Duitsland
  • Sassuolo, Italië
  • FC Augsburg, Duitsland
  • Bologna, Italië
  • Eintracht Frankfürt, Duitsland

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik mis wel vuur in dit team.

Klopt 90% nieuwe spelers. Maar spelers zijn ook professionals die weten wat er verwacht wordt. Een spits moet eigenlijk maar een ding doen scoren. Gimenez is niet een mee voetballende spits klopt maar gooi die bal zijn kant op en hij weet er raad mee niet per se in de voeten door de lucht ook

Wil de oude Kökcü terug geef de aanvoerdersband aan een Trauner. Met alle respect maar Kökcü is geen leidende speler, door zijn rol als aanvoerder is hij zichzelf kwijt. Er is een verschil tussen iets graag willen en iets heel goed kunnen. Orkun wilde al zijn hele leven aanvoerder zijn van Feyenoord 1. Alleen kan hij de rol niet aan en lijdt zijn spel eronder.

Bijlow, wat is er met je aan de hand?? Snap er niets van waar zijn stabiliteit en zekerheid gebleven zijn, na de blessure niet goed teruggekeerd en dat blijft achter hem aanlopen. Misschien angst om weer geblesseerd te raken ofzo maar dat hoort ook bij top zijn verman jezelf Justin en wordt weer onze nummer 1.

Danilo ik heb bij hem het gevoel dat hij meer een speler achter de diepe spits moet zijn, een speler die wel aangespeeld kan worden. Wij hadden vorig jaar het treintje LiTo bv. Waarom kan dit niet de trein GiDa bv worden ze willen allebei scoren maar spelen op een andere manier

Ik heb de overtuiging dat wanneer spelers in hun eigen kracht gezet worden wij er een heleboel plezier van gaan hebben als supporters.

We zullen geen Feyenoord fans zijn als we niet kunnen klagen en zeiken dat hoeft ook niet te veranderen.

Ik hoop zo dat we ons Feyenoord, het nieuwe Feyenoord weer gaan zien stralen.
Het lijkt wel of er alleen maar negativiteit in sommige mensen hun melk heeft gezeten tijdens hun opvoeding, de ****** zeg.

Bekijk het eens vanaf een andere kant. Normaal gesproken spelen NL clubs goed en wordt er verloren of gelijkgespeeld. Nu is het andersom. Ik denk dat we blij mogen zijn met het puntje, geen man overboord. Twee thuiswedstrijden en makkelijkste uitwedstrijd uit de poule moet nog worden gespeeld. Volledig in eigen hand. Gister is ook gewoon een leermoment.

Work in progress
Het gaat niet over positief of negatief, het gaat over het voetbal wat we zien en of je daar een stijgende lijn in ziet.
Nou, ik als leek zie dat niet, dus zal een zaak van de lange adem worden, aangezien de helft of meer nog geen 90 minuten kan spelen of 2 wedstrijden binnen een paar dagen.
Dat snap ik dus niet, we zitten in oktober en we spelen geen competitie in Engeland of Duitsland om maar wat te noemen.
Op het moment dat je een wat sterkere tegenstander treft, Lazio, PSV, Midtylland kraakt en piept het aan alle kanten, dan laat ik de wedstrijden tegen Heerenveen en NEC maar buiten beschouwing.
Je kan blij zijn met Trauner, Hancko en Timber, dat is het eigenlijk.
Het is onzekerheid troef, te beginnen met Bijlow, dus hoe dat zondag af gaat lopen, zal van de tribunes moeten komen.
Het gaat er niet om dat we niet willen dat Feyenoord fatsoenlijk voetbal op het matje legt, als het ff kan voetbal waarover we ons niet hoeven te ergeren. Maar diezelfde leek als waar jij het over hebt moet toch op z’n minst begrijpen dat je voor 90% met een nieuwe selectie te maken hebt.

Standaarden en weten wat van elkaar te verwachten kost tijd en is een proces. We zijn pas 1,5 maand verder met gehele selectie.
Natuurlijk ook mee eens, maar we kopen spelers uit een ander continent, die op dat moment in bloedvorm verkeren. Gimenez ging best lekker, in die paar Mexicaanse wedstrijden. Paixão deed erg goed, Bullaude staat in Brazilië te spelen in hoogste niveau en mag hier nog wat bij gaan leren in O21.......

Ben benieuwd naar de wedstrijd van zondag ook als de opstelling werkelijkheid wordt. Weer starten met Danilo. En nee dat is niet om negatief te doen. Ik wil dat we de beste keuzes maken en ik denk dat de goals die Danilo gemaakt heeft te eenvoudig waren om ze niet te maken.

Werkt die jongen ohw hell yes zeker wel, maar misschien een andere rol proberen in combinatie met Gimenez
Spelers die onder de aandacht staan zijn altijd in bloedvorm volgens media om de prijs te verhogen... iemand moet echt wel wennen aan Nederland
Ik vond die Isaksen best een goede speler (al voor dat doelpunt) hoop dreiging komt van hem af bij dat team. Zou mij niet verbazen dat ze oa voor hem zaten!
Ik zie maar 2 grote clubs.
1. Dortmund.
2. West ham
Allen nagenoeg gelijke financiële mogelijkheden als Feyenoord. Paar uitschieters zelfs.
Heeft Twente dezelfde financiële mogelijkheden als Feyenoord?
Eintracht Frankfurt ook niet verkeerd
Die zullen voor die Deen zijn gekomen, veruit de beste man van het veld.
Wij hoeven ons geen zorgen te maken, dat er eentje verkocht gaat worden.
Nou, onze spelers zullen flink zijn gezakt op de lijstjes van die clubs.