szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

Sebastian Szymański in voorselectie WK met Polen

FeyenoordTM

Feyenoord middenvelder Sebastian Szymański is opgenomen in de Poolse voorselectie voor het WK voetbal in Qatar. Op donderdag 10 november wordt de definitieve selectie bekend.

Polen is op het WK ingedeeld in groep C, waarin het Argentinië, Mexico en Saoedi-Arabië treft.

Op dinsdag 22 november (14:00) staat voor Szymański het eerste duel op het programma in het Stadium 974 te Doha. Op die dag neemt Polen het in de groep op tegen het Mexico, waar Feyenoors spits Santiago Gimenez nog voor geselecteerd kan worden.

Delen

Reacties

Slowakije doet niet mee aan het WK, hij zal dus niet opgeroepen worden.
Bijdehand moet je lekker op fr 12 doen .

Bedoel met hancko zijn blessure 😮‍💨
Als Feyenoord hem kán kopen, hebben we dan een eerste optie en zijn er dan al afspraken gemaakt over het contract en dergelijke? Of wordt dit waarschijnlijk een Dessers-situatie, maar dan dit keer wel met een speler met restwaarde die de investering waard is?
Naar verluidt was Dessers een grote uitzondering omdat de tijd ontbrak voor persoonlijke afspraken. Ik neem aan dat dit bij onze Pool allemaal vaststaat.
Daar zou nou eens een investeerder moeten instappen voor een gedeelte van de transfersom.
Kan je mooi rendement ook nog eens maken als die geen blessure krijgt, fantastische speler.
@FTM. Hoe groot is de kans dat we hem definitief overnemen?
Niet heel groot, of we moeten echt dik verkopen / heel ver komen in Europees verband
@FTM, jammer zou hem graag langer bij ons zien. Zijn ze intern wel overtuigd? Dat indien we goed verkopen of Europees ver komen er wel zonder twijfel geld op tafel komt voor hem?
Wat ik begrijp dat spelers die nog een jaar onder contract staan dat ze uiteindelijk gratis weg mogen. Dit geldt dan ook voor Szymansky lijk mij.
Daar was ik al bang voor. Daarbij… is het wellicht onmogelijk om geld over te maken naar een Russische club tegen die tijd. Al met al een leuke speler voor slechts 1 seizoen.
Gruwelijke speler, misschien wel de leukste huurtransfer ooit van Feyenoord
Dat die blijft is echt een must bepalende speler goede traptechniek
Guidetti valt ook onder die categorie.