Primeur Bevestigd
inv202210174-6045-73430

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord en RET langer door; supporters profiteren

FeyenoordTM

Feyenoord en de De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET) gaan langer met elkaar door. Dat melden bronnen aan deze site.

Supporters met een toegangskaart kunnen hiermee ook de komende drie jaar lang gebruik maken van gratis openboer van- en naar wedstrijden van Feyenoord.

Voor seizoens- en wedstrijdkaarthouders is je wedstrijdticket meteen het vervoerbewijs waarmee je 3 uur vóór en 3 uur na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis met de trams en bussen van de RET kunt reizen. Omdat de Kuip het beste te bereiken is met de tram en bus, is het reizen in de metro níet gratis. Bovendien is het metronetwerk afgesloten door poortjes die alleen geopend kunnen worden met een OV-chipkaart. Deze regeling geldt voor de vriendschappelijke openingswedstrijd, wedstrijden in de Eredivisie (exclusief Pure Energy Eredivisie vrouwen wedstrijden) en voor de KNVB-beker (exclusief de finale) en wedstrijden in de UEFA- competitie, onder de volledige verantwoordelijkheid van Feyenoord in Stadion Feyenoord.

Rond de bovengenoemde wedstrijden zet de RET 12 extra trams in, deze trams voeren lijnnummer 12 (het rugnummer van het Legioen). Ook tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi gebaar. En in de praktijk betaalde toch al bijna niemand.
Gratis openboer……….. 🤔 Het gaat de laatste tijd te veel over de boeren…… 😎
Goed nieuws, ben alleen vooral benieuwd hoe ze de meer dan een jaar durende chaos rondom het rozenknooppunt gaan aanpakken.
Ja, ook dit soort primeurtjes pakken we maar even mee :'-)