legioen-vlaggen-supporters

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord maakt kans op Globe Soccer-award

Stan

Feyenoord is door de Globe Soccer Awards genomineerd voor de titel van beste (mannelijke) club van 2022. De publieksprijs, die door de European Club Association wordt georganiseerd, heeft een selectie van 20 clubs gepubliceerd waar de Rotterdammers dus ook deel van uitmaken. Op 17 november dit jaar zal de daadwerkelijke winnaar bekend worden gemaakt.

De Globe Soccer Awards vinden dit jaar voor de 13e keer plaats en worden zoals iedere editie in Dubai georganiseerd. Evenals bij het Ballon D’Or Gala worden er tijdens dit evenement, ook wel de Dubai D’or genoemd, voetbalprijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Zo is er uiteraard een prijs voor de beste voetballer van jaar, maar bijvoorbeeld ook voor de beste technische directeur van de desbetreffende jaargang.

Vanwege de fantastische campagne in de UEFA Conference League van vorig seizoen dingt Feyenoord nu mee om de titel ‘Best Men’s Club of the Year’. De concurrentie is echter niet mals; de twintig clubs tellende selectie bestaat namelijk ook uit Europese grootmachten zoals Real Madrid, Manchester City en Liverpool. Naast Feyenoord is Ajax de enige Nederlandse club die ook is genomineerd.

Voetbalfans over de hele wereld kunnen via de website van de Globe Soccer Awards hun stem uitbrengen in de verschillende categorieën. Of Feyenoord in tegenstelling tot de Conference League-beker het eremateriaal via deze weg wel in de wacht weet te slepen zal dus op 17 november moeten blijken.    

Delen

Reacties

ben ik de enige bij wie de website niet werkt? kan wel op de homepagina komen maar niet bij de polls.