gernot-trauner-captain-feyenoord-rood-wit-shirt

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Trauner Legioen-speler van de maand september

Ference

Hij wacht nog op zijn eerste doelpunt in Rotterdamse dienst, maar Gernot Trauner heeft sinds deze week wel zijn eerste persoonlijke Feyenoord-prijs te pakken. De verdediger is door leden van Het Legioen verkozen tot Speler van de Maand september.

Na een ijzersterk debuutjaar is Trauner ook dit seizoen een vaste en stabiele kracht in het hart van Feyenoords defensie. De Oostenrijker miste in september geen minuut van de vijf gespeelde wedstrijden en maakte daarin dusdanig veel indruk dat hij op de meeste stemmen kon rekenen van Legioen-leden.

Het is voor Trauner de eerste keer dat hij de Speler van de Maand-verkiezing heeft gewonnen. De vorige en eerste trofee van het huidige seizoen was vorige maand voor Sebastian Szymański.

Ben je nog geen lid van de officiële supportersclub Het Legioen, maar wil je de volgende keer meestemmen en ook profiteren van vele voordelen? Meld je dan nu aan!

Delen

Reacties

De prijs kan elke maand wel naar Trauner. Wat een aankoop. Wat een geweldenaar!
Deze uitverkiezing kan maandelijks naar Gernot.
De kale kletser wat een held !Een echte Feyenoorder . Geeft nooit op en een hard werkende betrouwbare speler. Dik verdiend .
Onze muur Gerrie. Is ook gewoon bizar hoe makkelijk hij verdedigd. en dat helaas tot voorkort zonder kaarten. Jammer dat hij geel kreeg tegen az. Had m graag 2 seizoenen zonder kaarten gezien, zou een gekke statistiek zijn
De kaart was geheel onterecht. Dus wat mij betreft staat het nog steeds.