Bevestigd
Sebastian Szymanski

Beeld: VK Sportphoto; tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Sebastian Szymański voorlopig aan de kant met knieblessure

Twan1908

Feyenoord kan de komende tijd niet beschikken over Sebastian Szymański. De aanvallende middenvelder zal naar verwachting meerdere weken moeten herstellen van een knieblessure, zo meldt Feyenoord op de website.

Szymański moest door de blessure die hij afgelopen zondag in de uitwedstrijd bij FC Twente opliep in de rust worden gewisseld. De Poolse international die op huurbasis uitkomt voor Feyenoord nam dit seizoen in 24 wedstrijden zeven doelpunten en vijf assists voor zijn rekening.

 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

MitchellvdGraafq
@FTM wanneer word de deal bekent gemaakt met T-mobile?
Ik zou Danilo wel eens op 10 willen zien.
Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Volgens mij moet je gewoon breed kijken naar: 1. Doorstroom eigen jeugd, 2. Goedkope talentvolle spelers die er niet direct hoeven te staan en waarvan je kijkt of die direct bij het eerste wordt gehaald of verhuurd (Kasanwirjo, van der Belt etc.), 3. Spelers uit de Eredivisie die waarschijnlijk een directe versterking zijn (Zerrouki, Booth), 4. Nederlandse buitenkansjes uit sterke buitenlandse competities (Van den boomen, Schouten, de Vrij). 5. Wat meer ervaren buitenlandse spelers die al belangrijk waren bij de (sub)top in kleinere competities (Hancko, Trauner, Aursnes,), 6. Jonge buitenlandse talenten 18-21 jaar (Paixao, bullaude etc).
FTM even een vraag op het niet juiste topic maar zou niet weten waar ik anders moet doen. Maar klopt het dat Thomas van den Belt deze week vast tekent voor de overstap aankomende zomer. Ik hoop het dat gebeurt kan echt een hele goede speler worden
Gewoon nog even een paar spelers (Nederlands) die het volgens best ok doen in buitenlandse competitie

Toulouse:
Branco van den Boomen
Dallinga

Bologna
Jerdy Schouten

Brighton and Hove Albion
Jan Paul van Hecke

En dan kijken wij naar een Zerrouki en een Thomas van der Belt, met alle respect maar dan ik meer verbetering door niveau van spelen in de andere spelers
Van Hecke speelt nauwelijks bij Brighton, hoe kom je erbij dat hij het best ok doet?
Daar ga je alweer, nou ook kokcu of wieffer uit zou vallen kan je het allemaal wel op je buik schrijven.
Al hoop ik natuurlijk op het beste, maar selectie is veels te smal.
We hebben op het middenveld Kökçü, Wieffer, Timber, Szymanski, Bullaude en Taabouni, in principe zouden Geertruida, Wålemark, Dilrosun en Kasanwirjo daar ook nog kunnen spelen. Ergste geval hebben we zelfs Kleijn, Milambo en Karim nog rondlopen.
Je ontkomt er niet aan dat je er kwalitatief op achteruit gaat als er een basisspeler wegvalt (al denk ik dat Timber/Szymanski nog best meevalt), maar tegen 80% van de resterende tegenstanders in de eredivisie dit seizoen kun je echt prima uit de voeten met wat we nog beschikbaar hebben in deze selectie.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Tijd voor bullaude kameraden! Die gaat gruwelijk hard mondjes snoeren zodra ie de kans krijgt
en pakt je wijf af.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Hij pakt alles!!! 😜
@FTM gaat feyenoord de komende dagen de transfer van van de belt afronden.?
Ik vond Bullaude goed invallen tegen Utrecht. Direct betrokken bij de gelijkmaker, goed postuur, loop en dito drive door het midden. Ik vind dat deze speler doorgeschoven moet worden op dit moment en in deze situatie.
Over middenvelders gesproken: Branco van den Boomen staat op de derde plek qua assists in Frankrijk (4 doelpunten, 7 assists). Van de zomer transfervrij en zou de perfecte opvolger voor Kokcu zijn. Maar goed, de clubs zullen dan ook wel voor hem in de rij staan. Misschien moet Slot maar eens met Branco gaan appen ;-)
Wat een paniekreacties hier, als er 1 positie is, die goed is bezet is het wel die van aanvallende middenvelder.
Timber kan daar heel goed spelen, Taabouni, Bullaude, eventueel Dilrosun.
Buiten dat Szymanski, is een goeie speler, maar dat ie nou de laatste weken de sterren van de hemel speelde valt ook nog wel mee.
Taabouni en Bullaude hebben tot nu toe nauwelijks speeltijd. Dat zegt iets over het vertrouwen in hun. Dilrosun kan het, maar is bijzonder wisselvallig. Timber kan het, maar is niet direct een scorende speler, hij kan nog geen hele wedstrijd spelen en het is niet zijn favoriete positie. Zie daar het probleem.
Ik vind het wel interessant om te zien. Als we qua niveau gelijk blijven, kunnen we die 10 miljoen beter in onze zak houden. Daar gaan we nu iig meer inzicht in krijgen.
Als Bullaude komende weken nog amper speeltijd krijgt kunnen we die wel afschrijven.
Bullaude let’s go. Maar het zal wel Timber worden die minder scorend vermogen heeft.
Dit is nu het verschil tussen kampioen willen worden of weer niet. Lekker op de centen gaan zitten en derde worden. Heel onhandig dit met PSV en AZ op het programma.
Hoe kun je op centen gaan zitten als je ze niet hebt? 🤔
Moet je een doekje?
Oké de laatste wedstrijd liet hij weer wat zien. Maar de wedstrijden daar voor was hij matig... ik zie die paniek niet die de helft hier ziet
LorenzoDeTransgenderNL
En juist hierom hadden we een middenvelder moeten halen
Realistisch1953
Lekker, ook nog eens tijdens de afgelopen transferperiode op de handen blijven zitten in plaats van door te pakken, nu zitten we mooi met een probleem opgezadeld.
Denk eens na.....

Miljoenen uitgeven voor 3 a 4 weken? Als hij terug is weer de nieuwe op de bank??
Geld uitgeven aan een positie die NIET dun bezet is.

Geweldige Financiele toppers hier allemaal hoor 😂
Denk na? Straks weer iemand met blessure op het middelveld en kokcu die bijna schorsing heeft met kaarten.
Ja ok. Dus hadden we feitelijk 60 miljoen moeten uitgeven voor backups van iedereen. Want tja, je weet nooit van te voren waar de blessures gaan vallen…….
patrickvangalen76
patrickvangalen76
Gewoon onze Argentijnse vriend erin die jongen kan wel wat ,TOCH!!!!!!
We hadden Jorrit nooit weg moeten doen. ;-)

Maar zonder gekheid, volgens mij hebben we spelers om dit op te vangen. Ik denk dat 't zelfs voor een Alireza nog wel een positie is waar hij uit de voeten kan, maar ik verwacht een middenveld met Wieffer, Kokçu en Timber. Evt. Tabouni, Bullaude en Dermane nog achter de hand.
Wieffer met ervoor Timber en Kokcu werkt volgens mij ook prima.
Maak niet uit want we hebben toch voldoende spelers volgens klosse
Mooi klote. Juist tegen AZ en PSV. Hij is met afstand de beste nummer 10 in de selectie en misschien ook wel het beste op rechtsbuiten, zeker in de topwedstrijden. Ik verwacht dat Timber het voorlopig gaat invullen. Tegen Twente ging dat aardig. Maarja die kan waarschijnlijk nog geen 90 minuten spelen. En een probleem is wel dat je daardoor er direct op achteruit gaat als er geen en andere middenvelder in moet komen. Het is niet voor niks dat Bullaude en Taabouni amper speelminuten mogen maken. Dilrosun is denk ik het beste alternatief voor Timber op 10. Jahanbaksh kan het denk ik ook, maar speelt er nooit.
Dat scheelt nogal een slok op een borrel. Het is een beetje flauw om nu te zeggen "...had Mijnans meteen met een basisplaats kunnen beginnen.", maar hij zou, als linkspoot, een logische vervanger zijn geweest.
Aangezien het me verstandig lijkt Dilrosun te laten staan op de flanken voorin (Paixão aan de andere kant), zou Slot een keuze kunnen maken uit Timber, Jahanbakhsh of Bullaude. Dus we hoeven nou ook niet meteen in paniek te raken.
Jahanbakhsh is misschien de minst logische keus maar zou met de dynamiek die hij op rechts voorin altijd toont, best een interessante optie kunnen zijn. Zeker gezien de onduidelijkheid over het niveau (de vorm?) van Bullaude en het geringe scorend vermogen van Timber, die wellicht ook nog niet een hele wedstrijd aan kan en dus beter in de tweede hellft, bij een 3-0 voorsprong voor Feyenoord gebracht kan worden. 😉
Goed idee om Bullaude later in te brengen, dat kan al bij de 3-0, maar heel even wachten tot de 5-0 en hem dan brengen is natuurlijk ook prima.
Dit wisten ze gisteren ook al, dus waarom pakken ze dan niet door op de transfer markt? Straks Slot weer zeuren: krappe selectie/ ik had het toch gezegd enz...
Jij kent Slot niet. Als hij 1 ding niet doet dan is het zeuren. Juist hij nuanceert het altijd met ‘Je weet bij Feyenoord waar je aan begint, dat er beperkte mogelijkheden tot investeren zijn’.
Ja tot dat het gigantisch fout gaat en je 4de wordt dan is hij zo pleiten
Ja de bezetting is dun, maar zo een Bullaude moet echt gewoon meer dan 5 minuten per maand de kans krijgen.
Anders Dilrosun op 10 (deed hij ook niet heel slecht). Rechts speelt Walemark en links dan Paixao.
Tegen PSV thuis heb je altijd spelers die opeens heel goed zijn.
Hoezo de spoeling is dun??
Middenveld:
Orrie
Wieffer
Timber
Taabouni (is AM)
Bullaude
Dilrosun kan op 10
En we hebben zelfs nog 2 verdedigers die je op middenveld zou kunnen laten voetballen (maar liever niet)

Je had met sebas 6 middenvelders en je hebt nog steeds 6 opties.
Daarvoor bezet je toch alles dubbel zodat je blessures kunt opvangen??

Wat een drukte om niks allemaal.
Ja je kan iedereen neerzetten daar gaat het niet om.... Of kwaliteit dan het zelfde blijft is natuurlijk ook niet belangrijk.
Geertruida en kasanwirjo op middenveld is gewoon niks nada en dilrosun bullaude en taabouni zijn allemaal aanvallende middenvelders.
Kokcu of wieffer uitvalt dan moet je maar is kijken wat je gaat doen.
Laten wij op het beste hopen
Dit zou een kans moeten zijn voor Bullaude. Maar ik verwacht Dilrosun of Timber.
Weer door een overtreding waar niet voor gefloten wordt.
Danillo en Timber kunnen daar prima spelen.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Toornstra nooit weg moeten doen
Toornstra was echt mega zwak tegen AZ, dat was wel een goede beslissing denk ik.
Gezien de onzinnigheid van je bewering, is de afsluiting "denk ik" nogal onterecht gekozen. Van denken kan hier op geen enkele wijze sprake zijn. Volgende keer beter, zullen we maar zeggen.
Ah want jij bent uiteraard de autoriteit op het gebied van denken Kees. Overigens wacht ik nog steeds op je reactie met betrekking tot Mijnans. En had jij het niet de vorige keer over 'dedain'? Ik meen er wat sporen van te zien in je eigen reacties.
Ach we hadden geen middenvelder nodig zeiden ze.Ons elftal was breed genoeg.We hadden gisteren gewoon n goede middenvelder moeten halen.
We hebben ook middenvelders genoeg....
Taabouni en Bullaude spelen nooit.
Beide niet veel kans.of zullen ze zo slecht zijn op training.
Ze zijn niet zo slecht, er liep alleen een betere
Nogmaals, hij wilde zelf weg.
Mis hem ook niet hoor
speelde zwak tegen AZ
Geen-Woorden-Maar-Daden
Eindelijk de kans voor onze dure aankoop Bullaude. Hebben hem niet voor Jan *** uit Argentinië weggehaald 😁
Timber op z'n plek en als die nog niet volledig fit is kan je Dilrosun er ook nog neerzetten, heeft daar begin van het seizoen ook een aantal goede wedstrijden gespeeld
Hopelijk krijgen Bullaude en/of Taabouni nu ook een keer speeltijd.
Bullaude heeft bijna net zoveel gekost als Timber.
Bullaude was redelijk goedkoop toch?
Dat is al een stuk of 1908 keer ontkracht
Volgens 1908 kostte hij ergens tussen de 5 en 7 miljoen. Dat vind ik erg veel geld voor een speler die nooit speelt.
Gelukkig is Timber net op tijd weer terug. Die vond ik echt enorm goed invallen tegen Twente. Kokcu-Wieffer-Timber is denk ik mijn ideale middenveld. Dan mis je wel de creativiteit van Szymanski in de kleine ruimte maar dat zijn maar momenten in een wedstrijd, en een goede opbouw daar heb je constant wat aan.
Vond ik ook ja, Timber viel erg goed in op de plek van Szymanski tegen Twente. Op zo'n vooruitgeschoven positie vind ik hem ook beter dan voor de verdediging.
Pffff zit ons ook niet mee
Ach, mogelijk duurt het hooguit een weekje langer dat we kampioen worden.
Hoezo, we staan op 1.