supporters-met-sjaaltjes

VK Sportphoto

Nieuws

Seizoenkaarthouders duurder uit: "Prijsstijging van 5 à 6%"

Karst

Aanstaande dinsdag start de verkoop van de seizoenskaarten voor het seizoen 2024/'25, dat meldt commercieel directeur Ruud van der Knaap in FC Rijnmond. Het wordt voor de supporter een stuk duurder om in De Kuip te zitten: "We moeten compenseren."

Van der Knaap verwacht dat het storm gaat lopen. "Vorig jaar zagen we dat er meer dan 98% van alle seizoenkaarthouders hun seizoenkaart hadden verlengd. Ik denk dat we weer op zo'n hoog percentage uit gaan komen. We spelen volgend seizoen Champions League, en die seizoenskaart geeft ook recht op alle vier de thuiswedstrijden."

"De prijzen gaan omhoog. We hebben een prijsindexatie gemaakt en gemiddeld zal de prijsstijging rond de 5 à 6% liggen. We worden geconfronteerd met stijgende kosten, zoals voor beveiliging en horeca, die we moeten compenseren. We hebben het aantal prijscategorieën teruggebracht van dertien naar negen om het simpeler te maken. De prijs wordt bepaald op basis van het zicht en de afstand tot de middellijn."

De supporters zitten nog in onzekerheid over wie Arne Slot gaat opvolgen. Ook is het nog allesbehalve zeker of sterren zoals Hancko, Gimenez en Geertruida volgend jaar nog in De Kuip spelen. "De afgelopen jaren is gebleken dat met nieuwe acteurs het spel nog steeds gespeeld werd, dus ik denk dat voor de supporters de club en de beleving centraal staan."

Delen

Reacties

Voor de mensen die het nog niet weten of zijn vergeten. Volgend seizoen zijn de Champions League potjes anders. 8 wedstrijden tegen 8 verschillende tegenstanders waarvan 4 thuis, i.p.v. 3 uit 3 thuis.
Die 5% extra valt dan echt reuze mee
Daar kan je toch niet heen met seizoenskaart joh deuzige
Sorry Marcel. Ik heb geen seizoenskaart, dus dat wist ik niet. Ik wist ook niet dat je boos zou worden
Na het lezen van je reactie schiet het me te binnen. Je hebt als seizoenkaarthouder wel voorrang, dus sowieso de kans om überhaupt binnen te komen. Dat is ook iets waard, toch?
Goedendag Ik heb een vraagje Wanneer komt er informatie over de verkoop van seizoenkaarten van volgend seizoen ik lees op medere websites Dat morgen de verkoop begint maar we hebben veder nog geen informatie dus ben benieuwd wanneer er informatie komt @1908nl
Morgen krijgen alle seiz kaarthouders een mail om te verlengen. Elk jaar eerder. In 2020 juli, in 2021 in juni 22 eind mei 23 half mei en nu eind april.
Iemand nog een kaart ter overname op vak m?
Ze zoeken het maar uit.
Voor ons, opa, zoon, twee kleinzoons, geen seizoenkaarten meer. Het is even slikken, maar uiteindelijk zie ik meer voordelen dan nadelen aan thuis kijken.

Geen reistijd, parkeerproblemen, netten, agressie, pyro-rook, warm bier en koude kroketten, pissen tussen de cokesnuivers en toenemende agressie meer en die trappen naar QQ worden ook steeds langer.

De sfeer zal ik missen, maar wat ze tegenwoordig sfeer noemen, is toch al niet mijn ding. En die Europese wedstrijden, daar zit allang niet meer die sfeer in die ik gewend was. Om maar te zwijgen over de prijzen voor 4 man.

Dan maar thuis, voetjes op tafel, koud biertje erbij en herhalingen kijken

*zucht*
Welk vak zit U? Ik ben zelf op zoek naar een SK ter overname
De kogel is door de kerk. Zoon, kleinzoons blijven gaan. Mijn plekje gaat naar hun buurman. Even slikken, dat wel en met z'n allen thuis kijken gaat ook niet door bij thuiswedstrijden..

So be it...
Gvd ALLES WORD MAAR DUURDER 🤬. Ik kan het niet meer aan zien.
Ik hoef die seizoenskaart niet meer gvd ik word knettergek van alles en al dat gezeik.
Ps vanaf wanneer mag ik aub verlengen ? 😜. 24\25 PRESENT
#DNZ #VAKS als ik er nog maar staan van de jongens 😜
Hoop dat ik op gele zijde een extra kinderkaart kan regelen
Dramatisch om daar tussen te komen
“ We spelen volgend seizoen Champions League, en die seizoenskaart geeft ook recht op alle vier de thuiswedstrijden."
Ja ja, je ken gewoon 250 euro neerpleuren voor die vier kaarten. Eerst maar zien.