whatsapp-image-2022-09-13-at-14917-pm

feyenoordtraining.nl

Nieuws

Selectie en staf nemen afscheid van Arnesen

Ference

De spelers en stafleden van Feyenoord hebben afscheid genomen van Frank Arnesen. Op het veld van trainingscomplex 1908 ontving de oud technisch directeur een shirt met handtekeningen van de aanwezigen.

Na 2,5 succesvolle jaren neemt de voormalig technisch directeur afscheid van de groep. Hoewel Arnesen nog herstellende is van zijn kwetsuur, was de Deen aanwezig op 1908 om afscheid te nemen van de spelers en staf. Arnesen kan terugkijken op een mooie periode bij Feyenoord, waarin hij veel (interne) veranderingen heeft doorgevoerd en mede verantwoordelijk was voor de geweldige Europese prestatie van afgelopen seizoen. 

Ook namens 1908.nl; Bedankt Frank! 

Delen

Reacties

Alles bijeen is de balans positief ondanks de op één (Linssen) na mislukte transfers uit 2020. Maar daarna is het beleid dik in orde geweest. Al blijft het jammer dat het niet gelukt is om Bozenik als de nieuwe Lewandowski aan Bayern München te slijten ;-)
Hoe dan ook, het ga u goed!

& Feyenoord: Denk nog ff goed na voor je gaat reorganiseren. Bij onze Amsterdamse 'vrienden' werken nu ook 2 mensen onder verantwoordelijkheid van de Algemeen Directeur en we hebben bij de Ocampos-transfer gezien tot wat voor idiote situaties dat kan leiden.
En bij dat zelfde cluppie, waarvan me de naam steeds ontschiet, hebben ze, nadat de Hoekse en Kabeljauwse twisten door het kamp Cruijff gewonnen waren, met een 'technisch hart' gewerkt en dat draaide uit op een 'technisch hartinfarct' toen Dennis Bergkamp en Wim jonk het helemaal niet met elkaar eens bleken te zijn. Juist omdat de organisatie nu 'staat', is gewoon een man die daar mee om kan gaan, enig voetbalverstand heeft en voldoende connecties als volwaardig TD misschien wel de beste keus.
Hoewel het jammer is, is het begrijpelijk dat we verder moeten en niet kunnen wachten op zijn herstel.

Heeft enorm veel voor Feyenoord betekend, daar mogen we als supporters enorm dankbaar voor zijn.
Mede dankzij zijn werk strijden we niet om plek 8-9-10, maar doen we gewoon weer mee in de top.

Bedankt Frank!!
Bedankt Frank. Verbeteringen in o.a. jeugd en scouting, maar zeker voor het binnenhalen van Slot.
Hoop dat het goede herstel doorzet.
Bedankt meneer arnesen het gaat u goed