jbr-sports-photography-feyenoord-psv-2-1-55

Jim Breeman Sports Photography | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Shaqueel van Persie verkozen tot Academy Speler van de Maand

Feyenoord Onder 17-speler Shaqueel van Persie is uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand november. De trefzekere aanvaller is de opvolger van Amir Rais, die vorige maand werd verkozen tot Speler van de Maand.

De 16-jarige Van Persie speelt sinds het seizoen 2017-2018 voor Feyenoord Academy. Eerder kwam de linkspoot onder meer uit voor de jeugdopleiding van Manchester City. Op Varkenoord is hij momenteel bezig aan zijn zesde seizoen en maakt hij dit seizoen deel uit van Feyenoord Onder 17 van trainer Davey van den Berg.

‘Shaqueel laat al het gehele seizoen zien een uitstekende ontwikkeling door te maken’, zegt Van den Berg. ‘In de maand november was hij bij veel doelpunten betrokken en scoorde hij zelf ook veel. Ook buiten het veld laat hij iedere dag zien een betere voetballer te willen worden en heeft hij tevens een steeds grotere inbreng op het teamproces.’

Academy Speler van de Maand
De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van de Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.

Delen

Reacties

👍🏼👍🏼👍🏼
Hij komt er aan hoor, onze Shaq!