slory-1

VK Sportphoto

Jeugd

Slory en Feyenoord in gesprek over contractverlenging

Karst

Jaden Slory en Feyenoord zijn vandaag in gesprek geweest over een contractverlenging. Dat meldt @Varkenoordfan op X. De 18-jarige aanvaller loopt aanstaande zomer uit zijn contract. De partijen naderen elkaar, maar er is nog geen akkoord. De geluiden zijn nu echter een stuk positiever dan voorheen. 

Slory blinkt wekelijks uit bij Feyenoord O21 met fraaie acties. Ook in de Youth League laat de rechtsbuiten van zich zien. Slory heeft zijn debuut voor het eerste elftal nog niet gemaakt. Wel ging hij mee op trainingskamp in Marbella begin dit jaar. 

Delen

Reacties

Mooi!! Dit onze extra optie voor op de vleugels ipv dilrosun…

Ivanusec - Gimenez- Paixao
Timmer- Stengs - Wieffer
Hartman- Hancko- Trauner- Geertruida
Held

Dan hebben we voldoende opties nog op de bank en omdat Javairo vertrekt krijgen jongens als Sauer , Slory en Milambo misschien nu extra kansen. Daar ben ik eigenlijk alleen maar blij om. 2e worden en de beker winnen. Hebben we een super seizoen!
Als je vd Belt al in de basis laat dan verdient deze jongen het toch al helemaal…
Dacht ik ook. Die kan toch wel aardig ballen?
Als Slory slim is tekent hij niet bij en gaat hij na dit seizoen naar Excelsior dan kan Te Kloese hem over een jaar alsnog o voor het eerste halen.......
Ik weet dat het nog een groot verschil is tussen de JO21 en Feyenoord 1, maar ik zou jongens als Slory, Sauer en Zechiël toch heel graag het laatste kwartiertje van een wedstrijd zien spelen. Mooi voor die gasten, tekenen dan ook sneller bij en veel matiger dan wat we nu op de flanken hebben hobbelen zal het niet zijn.
Ik weet het niet hoor maar kijk jij wel wekelijks naar de wedstrijden van Feyenoord1? Dan zou ik zeggen bespaar de moeite en haal een fatsoenlijke buitenspeler. Met jeugd ga je het nu niet reddden
Het enige dat ik altijd lees over deze jeugdspeler is gezeur over zijn contract. Heeft zijn debuut voor F1 nog niet gemaakt. Kan me niet voorstellen dat dit zo'n uitzonderlijk talent is wat koste wat kost behouden moet blijven.
Goede speler. Zou mooi zijn als hij verlengt en net als Sauer de kant krijgt
Want er komt uiteraard geen buitenspeler meer
Sowieso mooi als we hem kunnen behouden, heb wel het idee dat hij nog een behoorlijk aantal stappen van het eerste is qua ontwikkeling. benieuwd of hij zelf het geduld heeft om die ontwikkeling bij Feyenoord door te maken.
Precies wat ik hoopte na het slechte nieuws van vandaag. Lijkt me een perfecte oplossing. Als er een aankoop komt die niet presteerd net als Ivanusec (tot nu toe) Dan zie ik liever een jeugdspeler die de kans krijgt
Is dan niet het een-tweetje dat Driouech naar Feyenoord komt en Slory de omgekeerde weg gaat bewandelen?
Nog niks laten zien niet teveel aan betalen. Wilde weg
Gewoon aansluiten aan feyenoord 1 kan hij mooi de plek van dilrosun overnemen.
Ja proberen kan altijd nee hebben we ja kunnen we krijgen.
Hier heb ik wel vertouwen in als we geen aanwinsten hebben dan gewoon met de jeugd verder.
Vertrouwen moeten we zoiezo in alle spelers hebben zowel jeugd als de hoofdselectie.
Hij speelt best lekker bij de u21 en hem zo de deur uitlaten lopen is al helemaal niet verstandig verleng hem maar en wie weet is hij net weer die winger die we missen.
Zijn goeie spelers krijg alleen het idee dat ze niet goed passen in het systeem.
Van de u21 bedoel je zou het ook niet door het schuiven komen
Als er geen spelers meer inkomen , dan dit maar als stukje positief nieuws!