Betrouwbaar
yv2022821yv2022821a1b05209

VK Sportphoto

Transfers

'Feyenoord en zaakwaarneemster praten donderdag verder'

FeyenoordTM

Het gesprek tussen Feyenoord en zaakwaarneemster Rafaela Pimenta van woensdag heeft vooralsnog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Voetbal International meldt dat beide partijen donderdag verder praten.

Ondertussen probeert Feyenoord zijn poot stijf te houden in het onderhandelingsproces. De club wil het maximale uit een mogelijke deal met Tottenham Hotspur slepen. Dit jaar staat er nog geen clausule in het contract van de oefenmeester; volgend jaar wel. De trainer ligt tot medio 2025 vast in Rotterdam.

Slot zelf ziet een eventuele overgang naar Noord-Londen wel zitten. Volgens RTV Rijnmond zou Slot zijn vertrekwens bij monde van zijn zaakwaarneemster kenbaar hebben gemaakt bij de clubleiding van Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nou leuk zo een wens , die wens moet al langer bestaan die komt heus niet op als kakken , waarom dan begin dit jaar een verbeterde en verlengde aanbieding tekenen.
Ik heb ook een wens , dat arne blijft ons door champions league loodst en volgend jaar weer champions league behaalt en dan weg gaat door de voor deur en er geen vies spelletje van maakt zoals nu . Ben toch wel teleur gesteld in dhr a. Slot
Nou is het zo dat Pimenta de zaakwaarneemster van Slot is. En dat Slot zich door Levy voor de kar heeft laten spannen. Niks mis mee want de droom van Slot is PL.Nou is het ook zo dat Slot fantastisch voor Feyenoord is geweest en andersom ook. Het is ook zo dat Pimenta dus niet de zaakwaarneemster is en ook niet kan zijn van Spurs. Spurs heeft zich daarnaast nog niet eens niet officieel gemeld bij Feyenoord, en Spurs moeten nog eens een nieuwe TD aanstellen die dan aan de slag zou moeten met de voorwaardenlijst van de inmiddels aangestelde nieuwe -PL onervaren - trainer. Die TD gaan ze zo dus niet vinden. Ook is waar dat Slot een contract met Feyenoord heeft getekend voor nog eens twee jaar, niet lang geleden en tegen excellente voorwaarden, zonder vastgestelde transfersom tot 2024. Daar komt nu nog eens een nóg beter voorstel van Feyenoord zelf bovenop. Feit is ook dat Dennis en Joris geen koekenbakkers zijn waar Pimenta zo maar eisen aan kan gaan stellen of laat staan te denken enige onderhandelingspositie bij te hebben. Sterker nog, Dennis en Joris hebben het heft in handen.
Ik heb het eerder genoemd, Levy is uiterst dubieus en zal volgens mij bij een harde opstelling van Feyenoord uiteindelijk bij Slot én Pimenta afhaken. Er worden aardig wat knopen geteld tot laat deze avond.
Is inderdaad onzin zoals hier door iemand gemeld. Als Slot weg wil.moet er onderhandeld worden door spurs en niet door de zaakwaarnemer van Slot. Als die zaakwaarnemer morgen verder onderhandeld gaar het over blijven of weggaan.
Morgen gaat het rond komen
Tth directeur levy heeft slot beloofd dat het rond gaat komen en dat het gat wat er zou zijn van 5 miljoen gaat betalen
Welk bedrag het dan word is niet bekend maar feyenoord zou een bedrag van 25 miljoen hebben gevraagd
@Rutger klopt het dat Sipke ook mee zou gaan?
Bij Vandaag Inside zeggen ze zojuist dat Sipke Hulshoff meegaat naar Spurs.
Gaat Spurs een paar ton voor neerleggen volgens Valentijn Driessen.

Slot + Pusic + Sipke + Kökcü

Ben benieuwd met welk bod Spurs komt voor de technische staf.

Voor Kökcü zal er een apart bod komen.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Gestopt bij het lezen van Valentijn Driessen
Lekker laten gaan en door bouwen
Las net dat feyenoord voor een nagelsman bedrag gaat van rond de 25 miljoen euro
Zoals ik eerder aangaf het bedrag dat rutger verwacht van 10 miljoen is belachelijk als je weet dat hij volgend seizoen voor 6 a 8 weg mag 18-25 lijkt me redelijk en ook door krabby en mikos bevestigd.
Wat Feyenoord wil en wat het krijgt zal verschillen.

Ik sluit ook niet uit dat ze er gewoon niet uitkomen.
Ik begrijp dat er een verschil kan zijn tussen wat Feyenoord wil en kan krijgen maar hij bracht het zo alsof 10 miljoen is wat Feyenoord zou willen en dat lijkt me aan de hand van mijn verhaal hier boven erg sterk.
Strik erom en lekker laten gaan.zijn der meer die deze club willen trainen.
Zaakwaarnemers zijn echt verschrikkelijke mensen. Slijk der aard.
Ze had een goede leermeester Raola maar Feyenoord gaat zijn poot stijf houden hopelijk.
Beertruidrager
Denk het niet . Wordt een koopje hooguit 10mq
Dan zou het al rond zijn lig rond de 22schat ik plus 45 Köcü hoop dat ze dan gelijk doorschakelen. Trainer Az spits Az vleugelspeler Az rechterverdediger van Heerenveen en spits van Utrecht erbij
Gelukkig geen V geel beleid meer en gratis weg voor bewezen diensten 😂 zet hem op Dennis!
JPvanEesteren
@FTM Heb jij een idee waarom de onderhandelingen met deze mevrouw (verder) gaan? Het is nu dan toch alleen nog een kwestie tussen Feyenoord en de Spurs over de hoogte van de transfersom? Zij onderhandelt toch niet namens de Spurs?
Ja dat vind ik ook apart
Het aanbod voor verlenging bij Feyenoord ligt ook nog steeds op tafel. Wellicht willen ze dat afgetikt hebben mocht Tottenham Hotspur niet voor zondag de deal hebben geregeld. En dan wordt er wellicht toch geen afscheid genomen na de wedstrijd, maar een contractverlenging getekend, zoals bij Eagles zo mooi gebeurde.
Iedere trainer heeft ambities. Alleen Spurs .. tja er zijn clubs als die voorbij komen daar kun je geen nee tegen zeggen.. tja spurs waarschijnlijk geen Europees voetbal.. chaos in de club.. en dus geen verwachtingen. Ik waardeer slot enorm en ergens hoop ik dat hij blijft. Niet tegen bergneus voorwaarden overigens. Maar bij Az waren geen verwachtingen, bij ons eigenlijk ook niet echt.. maar nu komen er wel verwachtingen na dit seizoen en kiest hij weer voor een club waar niet de titel van verwacht word. Of misschien zit daar juist de uitdaging voor hem. Ik hoop dat het geen moddergooien word in ieder geval.. haalt de prestaties onderuit.
Ik snap een ding dan niet waarom hebben we Zerrouki gehaald en Van den belt slot wilde ze toch graag hebben???
Omdat Tottenham toen nog niet concreet was. En ik vermoed ook een beetje om Slot te laten merken dat ze van plan waren met hem het volgende seizoen in te gaan.

Buiten dat zijn het 2 goede spelers dus kan toch geen kwaad lijkt me
Werden breed door heel Feyenoord gedragen. Zelfs de toilet dames hebben hun toestemming gegeven 😀
Zijn goeie voetballers geen probleem
het positieve aan dit verhaal is dat te kloese dus echt het onderste uit de kan probeert te krijgen want anders waren ze er vandaag al uitgekomen.
gewoon lekker poot stijf houden. als slot echt hun droomtrainer is dan betalen ze gewoon wat wij willen hebben.
geld genoeg daar en die 15 tot 25 miljoen waar het waarschijnlijk om gaat heeft deze man zo weer terugverdient voor hun.
Huppiehuppie
Hoop wel dat de soap niet te lang gaat duren. Haalt alleen maar de glans van de prestaties en naam van Slot af bij velen.
Huppiehuppie
Dit is een veel realistischer bericht. Slot staat open voor Tottenham. Dat wil dus niet zeggen dat hij perse erheen wil kost wat kost. Als Feyenoord hem dus niet laat gaan dan gaat hij ook niet. En dat de zaakwaarnemer van Slot kijkt wat er mogelijk is lijkt mij logisch. Die verdient er zelf ook aan en probeert tevens beste voor slot eruit te halen. Ben heel benieuwd hoe dit zal.gaan (af)lopen. Feyenoord heeft het vrijwel zelf in de hand wat er gaat gebeuren.
Wat zeggen jouw bronnen FTM? Nu lezen we andere media graag jouw clubcontacten aanhalen.
Ik kan ook nog een stukje tikken. Misschien zo. Feyenoord ergert zich aan de opstelling van zaakwaarneemster.
Uit de keuken van Raiola. Was te verwachten..
Ik zou hier graag meer over lezen.
Huppiehuppie
Slot pretendeert altijd netjes en correct te zijn. Misschien moet hij haar dan ook terug in haar hok zetten?
Ligt erg voor de hand ja.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Zitten er 9/10 keer alleen voor zichzelf
Zij heeft een succesje nodig want veel cliënten zijn na de dood van de Riola vertrokken.
Had niet anders verwacht ...
Wanneer trainen ze weer?
@FTM gaat Slot ook tevreden zijn met het antwoord nee? Ben benieuwd wat hij doet als Feyenoord er niet uitkomt met Tottenham, wordt het dan een rechtzaak of gaat hij dan netjes zijn taken uitvoeren? Overigens ga ik er wel vanuit dat het rond gaat komen.
Rechtzaak? Hij heeft gewoon een contract. Hij heeft zelf ook aangegeven dat het van Feyenoord afhangt, dus doe maar rustig.
Gewoon normale vraag hoor. Contracten zeggen niet zoveel, kijk even naar Zerrouki halverwege het seizoen hij had die rechtzaak gewonnen aangezien hij op alles vooruitgang zou hebben gehad, alleen was hij loyaal naar Twente.
Mooie onderbouwing ook!
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Jij ook. Waarom zou Zerrouki die rechtszaak hebben gewonnen dan? Heeft net als Slot een contract die ze zelf hebben getekend
@Mick, volgens mij zei ik "op alles vooruitgang" dat is nogal breed dat ben ik met je eens maar dat is meer onderbouwing dan helemaal geen. Salaris, club/faciliteiten en europa league, lijken MIJ een aardige stap in de richting van het winnen van zo een rechtzaak. Overigens was het gewoon de vraag of dit hiertoe zou kunnen leiden en gebruikte ik Zerrouki als voorbeeld.
🤡🤡🤡

https://1908.nl/artikelen/onderhandelingen-lopen-vooralsnog-vast-arbitragezaak-geen-optie
Grootste clown ben jezelf. Het is een vraag of hij dit zou willen doen en niet dat hij dit gaat doen. Overigens door het lezen van die tekst zie je ook dat er wel degelijk een mogelijkheid is om dit te doen. Sneu mannetje.
Om in de fantasiewereld van Kevin1908 te leven. Het gaat je goed vriend, wanneer je volgende week zegt dat Feyenoord voor Messi moet gaan zal ik je opnieuw uiterst serieus nemen. Het kan namelijk allemaal, in jouw wereld in ieder geval.
Grote jongen. Moeilijk accepteren als jezelf onzin verkondigd.
https://1908.nl/artikelen/jurisprudentie-moet-tot-maximale-deal-of-afketsen-leiden

En nu eens begrijpend lezen.
Rechtzaak1908, ik zie je in de rechtszaal. 🤡
Wat is precies de rol van Pimenta in deze gesprekken?

Als Slot weg wil en dit heeft gecommuniceerd via haar en de club een afkoopsom wilt zien, moet Tottenham dan zich niet melden en moet de club dan niet direct met Levy onderhandelen?

Vertegenwoordigt Pimenta opeens ook Spurs in deze gesprekken? Of dreigt ze met het zelf afkopen van het contract van Slot (zoals Spalletti bij Napoli) als Feyenoord te hoog in de boom gaat zitten? Want dan krijg je natuurlijk helemaal gezeik met de supporters.

Het is mij niet helemaal duidelijk waarom er meerdere dagen met Pimenta moet worden gesproken nu dat het bekend is dat ze hebben aangegeven dat Slot de wens heeft om de club te verlaten.
Klopt niks van je verhaal...
Het is ook geen verhaal... Hij stelt een paar vragen...
Is geen verhaal is een vraag...

FTM geeft zelf ook hierboven aan dat Feyenoord zich stoort aan haar opstelling. Ik vroeg letterlijk alleen wat die opstelling is. Als jij het wel weet mag je gerust antwoorden.
Ik bedoelde het verhaal van FTM, niet die van jou ..daar ben ik het juist mee eens
25 miljoen en anders blijven. Keihard spelen.
Rutger je geeft aan dat Arne 10 moet opleveren wat raar is en Mikos geeft aan dat Feyenoord tussen de 15-20 miljoen voor hem wil zien wat mijn geloofwaardiger lijkt. Waarom zou Feyenoord Slot voor 10 miljoen laten gaan als het kan vragen wat het wil en hij volgend seizoen voor 6 a 8 miljoen op te halen is dat slaat nergens op.
Ik heb nergens geschreven dat hij 10 op moet leveren. Ik heb geschreven wat ik denk waar het op uit gaat draaien.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Zoals bij malacia en aursnes ook werd geroepen? Die clubs lachen zich nu nog rot
10 miljoen voor een trainer is geld zat
Dat klopt en jij weet zelf ook dat als jij zegt dat je verwacht dat hij 10 miljoen zal opleveren dat mensen dat van je over nemen. Mijn vraag is waarom denk jij dat 10 miljoen überhaupt logisch zal zijn als hij volgend jaar voor 6 à 8 weg mag? Dan zou het toch logischer zijn net als Mikos en Krabbendam te denken aan 15-20 miljoen, anders kun je hem beter nog 1 jaar aan zijn contract houden i.p.v. voor 10 miljoen verkopen.
Waar gaat het volgens jou op uitdraaien io zeg 17 miljoen
De Telegraaf en VI hebben get ook over bedragen rond de 20 miljoen euro. De Feyenoord watchers zijn op dit moment beter op de hoogte dan Rutger. Dat mag ook wel een keertje
Waaruit maak je op dat ze beter op de hoogte zijn?
Rutger plaats toch alle artikelen van VI, Rijnmond de De Telegraaf op deze site. Ze zijn er bij s uit mrmdt Valentijn Driessen. 20.000.000 euro gaan de Spurs betalen voor Slot.
Proberen poot stijf te houden? Dat lijkt me een eitje met nog 2 jaar contract. Gewoon 25 miljoen vangen en niet in termijnen. Feyenoord heeft volledig de regie.
Kijk, nu de bron waar Feyenoord mee communiceert.

En dan het bericht dat je verwacht: Feyenoord wil heel veel geld en komt er nog niet uit met Tottenham.
Inderdaad, hier heb je wat aan, vi is wat dat betreft betrouwbaar.
Het is een status quo wat ze schrijven, Feyenoord denkt aan een Nagelsmann bedrag , dus ja, levy weet wat ie moet overmaken.
Wat die pimienta hiermee te maken heeft, ontgaat me
Pimenta heeft ook gewoon geluisterd naar het verhaal/aanbieding van Feyenoord.
Als zij benaderd is door spurs, wat heel normaal is voordat er iets tussen clubs word besproken, zal ze ook hebben gevraagd wat voor voorwaarden er dan aan een vertrek hangen.
Dat is nu allemaal duidelijk en zal in de komende dagen wel antwoorden op gaan leveren. Of Slot blijft en krijgt een dikke salarisverhoging, of slot vertrekt en Feyenoord ontvang een dikke vergoeding.
@FTM even wat anders als slot. Hoe staat het er voor met inkomende transfers? En verkoop van middelmaat als Alireza, Dilrosun, Daniloe etc? Minimaal net zo belangrijk als die heisa over slot!!!!!!
Nieuwstraten
Middelmaat zeg jij? Hahaha Ali en danilo zo vaak belangrijk geweest voor ons en jij zegt middelmaat....
Omdat ze ons een paar keer belangrijk zijn geweest zijn het ineens top voetballers? Schei toch uit. Ben blij dat jij de TD van onze club niet bent. Zijn simpelweg matige voetballers en Feyenoord moet streven naar beter. Opruimen dat spul wat nog groot verdieners zijn ook.
helemaal mee eens , feyenoord moet deze middelmaat deze zomer opruimen , hier kom je niet verder mee zeker niet in de CL
Snap hem enigszins wel. Danilo en Ali is niet het niveau wat je als basisspelers moet willen. Dat Danilo 10 goals heeft weten te scoren verbaasd me oprecht.

Erg nuttige spelers om er bij te hebben en zeker belangrijk geweest
Niet in de topwedstrijden. En in de CL heb je meer kwaliteit nodig.
Amen @Prota schoppen op Europees niveau geen deuk ik een pakje boter. Maar @Nieuwstraten is er blij mee. Wat een grap. Waarschijnlijk een Ali Rez Ali Reza jahanbaks zinger. Verschrikkelijk die aandacht voor een voetballer van dat niveau. Opruimen en salaris vrij maken voor spelers mer klasse. Die wel Europees zullen presteren
Geen middelmaat dit seizoen wat betreft beide maar er is niet al teveel groei meer te verwachten van deze 2. Dus wat dat betreft is afscheid nemen wel het beste bij een aannemelijk bod. Ze hoeven niet in de uitverkoop of zo.
Met dat salaris wat Alireza heeft, moeten we zeker wel van hem af. Maar nu Slot vertrekt heb ik wel een nieuwe song voor @Nieuwstraten: “Ali in de Champions League”. Dan zijn we voor geen tegenstander serieus te nemen maar dat maakt niet uit. Toch leuk geprobeerd dan. Je ziet hem al schutteren in de CL
Eens dat we een hoger niveau moeten nastreven hoor, maar ze hebben het dit seizoen aardig gedaan. Hopelijk volgend seizoen spelers zoals Paixao op hun plek. Nog niet op het hoogste niveau maar waar wel voldoende rek in zit om zodoende hun waarde te vergroten.
Szymanski heeft het hoogste salaris 2.1
Alireza zit aan de 900000
Net als hanco
Kokcu zit aan de 670000