Betrouwbaar
slot-tottenhamweb

VK Sportphoto | Edit via KayneKVisuals

Transfers

Slot dichterbij overgang: 'Gesprek tussen zaakwaarneemster en Feyenoord aanstaande'

FeyenoordTM

Aankomende werkweek staat er een gesprek in De Kuip gepland tussen Rafaela Pimenta (zaakwaarneemster Arne Slot, red.) en Feyenoord. Met dat nieuws opent De Telegraaf maandagmorgen. Slot zou ook enige leden uit de technische staf mee willen nemen naar Noord-Londen.

Arne Slot, de hoofdtrainer van Feyenoord, zou via zijn zaakwaarneemster het ja-woord hebben gegeven voor de openstaande trainersvacature bij de Spurs. In het aanstaande gesprek met de directie van Feyenoord zal er worden gediscussieerd over de hoogte van de afkoopsom.

De hoofdtrainer staat bij Feyenoord tot medio 2025 onder contract. De club deed hem een mega-aanbieding om langer te blijven, maar die aanbieding heeft de geboren Bergentheimer voorlopig naast zich neergelegd.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gesprek stond al maanden gepland op initiatief van Feyenoord...
Dus brengt niks dichterbij... Alle opties liggen vandaag op tafel...
Erg jammer, maar als die Engelse clubs met hun geld gaan smijten verliezen we toch. Okay, maar niet voor een luizige 10 miljoen. Daar koop je in Engeland een cornervlag voor. Ik lees Jans en Bosz. Wie een enorme fan is van dit voetbal is Jürgen Klingsmann. Die heeft Duitsland Nederlands laten voetballen. Ik weet niet waar hij nu uithangt. Overigens is Tottemham een nietszeggend cluppie. Ik wens hem geluk toe.
Toch vervelend bij Ajax en PSV van alles aan de hand.
Moeten gaan opbouwen en wij hebben een geweldig team geld om
door te selecteren. En nog een keer kampioen te worden en ook weer CL te spelen.
Gaat Arne Slot niet de CL in??
Miscschien een coach zoeken die veel minder vladderig is.
Ik herhaal
Giovanni van Bronkhorst met Eljero Elia, Sipke Hulshoff en John de Wolf en Khalid Benlahsen.
Robin van Persie met Melvin Boel O21 (Met een vaste selectie!)
of Maurice Steijn met Robin van Persie, Sipke Hulshoff en John de Wolf en Khalid Benlahsen.
Te Kloese is een sluwe vos. Nu moet Slot nog voor de laatste wedstrijd (in de Kuip) met de billen bloot. Benieuwd wat de reactie van het publiek zal zijn.
50 miljoen eisen, die Engelsen dokken wel.
Inderdaad. Daar betalen ze alles. Laatst voor een middelmatige Britse middenvelder 137 miljoen.
Slot is een top trainer naar hoe hij dit aangepakt heeft verdiend absoluut niet de schoonheidsprijs. Dat is zelfs een understatement, het is respectloos naar Feyenoord toe. Hij is al wekenlang in gesprek met de Spurs. Hij doet dus hetzelfde als met AZ. Voor mij mag hij vertrekken, brengt akkeen maar onrust in de club. Het enige waar ik bang voor ben is dat hij in de winterstop ontslagen wordt en dan bij onze Amsterdamse “vrienden” aan het werk gaat. Ik hoop dus nu dat zij Sjonny laten gaan en met een coach komt die iets minder goed is dan de onze,
Postecogli van Celtic?
Anders wil ik het ook wel doen. Dan neem ik Pino en Tommie als assistenten mee.
Peter Bosz is de ideale opvolger. Heel Adam is bang dat Feyenoord met hem de CL ingaat en vervolgens heel goed presteert, kampioen wordt, etc. Letsch zou ik ook een goede keuze vinden.
Alstublieft geen bosz , heb nog steeds nara smaak in me mond van p.bosz zijn td tijd bij feyenoord bracht onze trots aan de rand van de afgrond
Met Bosz win je helemaal niets.
Ik heb Bosz nog niet horen zeggen dat Feyenoord hem mag bellen. Hij zit daarentegen wel te wachten op een telefoontje uit 020.
Maar hij komt toch niet als Td en hij heeft zich zeker bewezen als coach.
En dan naar zo Schijt club als Tottenham gaan wat een vooruit gang
FTM lijkt er nogal plezier aan te beleven.
Alles voor the clicks
Succes op een andere fansite!
François1966
Eensch, maar als je Rutger enig commentaar geeft wat hem niet zint, krijg je een onvolwassen reactie en wordt je account geblokt…
Dus ja om maar op z’n eigen antwoord te reageren, ik ga idd een andere site opzoeken waarin nog normaal gediscussieerd mag worden.
@ Rutger/FTM
Je transfer nieuwtjes van vorig seizoen waren top, respect hoe je aan die info kwam, verder zou je volwassen kunnen reageren, dat zit er waarschijnlijk niet in omdat je daarin niet voor rede vatbaar bent.
Los Ballos
Slot zijn toptransfer gunnen, lijkt me logisch. Maar het meenemen van "enige leden uit de technische staf", daar moet te Kloese voor gaan liggen. Als Marino Pusic een voorkeur heeft om assistent van Slot te blijven, is dat misschien nog wel te doen, maar juist omwille van de continuïteit is het blijven van alle andere betrokkenen rond Feyenoord 1 van het grootste belang. En zou Pusic ook niet een optie kunnen (!) zijn als opvolger van Slot?
Als Slot dit jaar niet vertrekt, dan sowieso volgend jaar. Dan liever nu verder bouwen met een staf waar je misschien 3 jaar mee vooruit kan. Slot gaat vast en zeker Pusic meenemen. En volgens @ftm is hij geen kandidaat.
Vermoedde ik ook al maar vandaar de (!) achter het woord kunnen. Ik vond de gedachte wel aantrekkelijk dat je met Pusic enerzijds kiest voor continuïteit maar met zijn meer emotionele karakter wel een andere 'vent' voor de groep zet.
Zelf heb ik een lichte voorkeur voor Ron Jans: Bewezen succesvol bij meerdere clubs met aantrekkelijk voetbal, dus eens schat aan ervaring en een prettige persoonlijkheid die geen overspannen bewijsdrang zal hebben t.o.v. zijn succesvolle voorganger.
Hij heeft nog een arbeidsovereenkomst voor twee jaar , dus top transfer in de zomer van 2025. Eerst verbeterd contract tekenen met je volle verstand , dan een transfer forceren lekker loyaal naar feyenoord , ik vind dhr slot een beschaafdere versie van mourinho ,geld geld geld , niks anders .ik hoop dat te kloese zoveelgeld vraagt voor slot dat die gier van een levy afhaakt , en slot gewoon blijft en met ons de champions league in gaat .enz
Prik er maar gewoon doorheen, wel als een gentleman willen overkomen en zogenaamd van 'niets' weten maar wel een ja-woord hebben gegeven via een omweg. Dan wint hij wel het kampioenschap maar niet de schoonheidsprijs, de club en de supporters verdienen meer respect, wees op z'n minst eerlijk maar dit begint een vieze nasmaak te krijgen hoe dankbaar we ook moeten zijn voor hem. Poot strak houden en de hoofdprijs vragen voor dit soort tactieken!
Stel dat Peter Bosz de nieuwe hoofdtrainer wordt, is de kans groot dat we in Rob Maas (zijn huidige assistent in Lyon) een oud-Feyenoorder mogen begroeten. Bosz, Maas, De Wolf en Van Persie (of toch Hulshoff). Best netjes op papier!
Ik heb liever dat het op het (trainings-)veld netjes is dan op papier. Zo had Ajax bv op papier best een goede selectie dit seizoen alleen bleek daar op het veld bitter weinig van.
Sowieso, een staf samenstellen o.b.v. het criterium 'Feyenoordverleden', lijkt me een iets te romantische denkwijze. Ernst Happel en Arne Slot hadden/hebben beide niet één wedstrijdminuut voor Feyenoord op hun trackrecord maar waren de juiste man op de juiste plaats.
Iemand als John de Wolf erbij houden als cultuurbewaarder is een goede gedachte maar kijk verder vooral naar (complementaire) kwaliteiten van de mensen waarmee je de staf (aan)vult.
Bosz zou overigens een prima keuze kunnen (!) zijn, maar dat geldt net zo goed voor Ron Jans.
Eens hoor! Het gaat niet om namen en clubverleden, maar hoe de staf elkaar aanvult. Hulshoff voor o.21 zag ook niemand aankomen. Laat staan zijn promotie naar het 1e en zijn assistentschap bij Oranje. Ik heb een kleine voorkeur voor Bosz, maar Ron Jans bij Feyenoord zie ook wel zitten. Liever dan Jansen, Tomasson of van Wonderen. En om het dan toch op papier in te vullen: Jans, Hulshoff, De Wolf en Van Persie. Titelprolongatie!
Ik vergeet Wim Jonk als goede nr 3 op mijn lijstje ;-)
Qua ideeën en zo zagen we dit seizoen flexibiliteit is Jonk een heel goede trainer-coach maar communicatief op zijn zachtst gezegd geen uitblinker. Iedere vogel mag zingen zoals hij gebekt is maar niet elk liedje is een meezinger.
Lijkt me een prima staf om voor het eerst in (dan) 62 jaar weer eens de titel te prolongeren.
Ik ga meteen Dennis appen om het erdoorheen te duwen! ;-)
👍🏼
Oei, nee geen Jans zeg. Te betweterig en slechte verliezer
Dat is uitstraling, maar het is wel een goede veldtrainer en hij is tactisch sterk. Hij houd van aanvallend voetbal. Wel een beetje een kwallebek, maar ik denk dat hij goed bij deze groep zou passen!
Even een ander onderwerp, hoeveel heeft Feyenoord nou uiteindelijk moeten betalen voor Bullaude, nog steeds onduidelijk volgens mij?
Volgens Transfermarkt.com 2 miljoen
Op basis DtK bij Goedemorgen Eredivisie dacht ik wel aan hem te merken dat Tomasson de nieuwe trainer zal worden. Zijn reactie was wat ongemakkelijk.
klopt dat gevoel kreeg ik ook gelijk
Is Wim Jonk geen goede kandidaat ?
Qua ideeën wel maar qua communicatieve vaardigheden niet. En dat laatste weegt minstens even zwaar als het eerste.
Niet doen. Wim Jonk is op de een of andere manier altijd betrokken bij gezeik en conflicten. In 2007 vertrok ie met slaande deuren bij Volendam, later was het weer hommeles bij Ajax, nou is er weer gedonder in Volendam. Is niet allemaal de schuld van Jonk, maar het geeft wel aan dat die man mensen niet mee kan krijgen in zijn visie.
Ok, fair point. Dus toch maar Peter Bosz. Die wil ook een keer een prijs winnen toch ?
Bosz of Jans. Beide zijn beschikbaar dus je kunt snel schakelen, zoals dat zo mooi heet.
De kans dat Tottenham alsnog voor een andere trainer gaat lijkt mij levensgroot. Vooral als Tottenham ergens een TD zweet te vinden. Of een andere TD/trainer combinatie vindt.

De club lijkt behoorlijk in paniek en ongericht te werk te gaan.
Dat zie ik ook elke keer.
Wat me wel wat verontrust is het bericht van FTM dat Feyenoord blijkbaar niet de scouting aan het werk heeft gezet om trainers en hun werkwijze te analyseren. Zo uit het hoofd schat ik in dat Van Wonderen en misschien ook Hasenhuttl trainers zijn die wel eens worden genoemd maar die niet 100 procent bij de werkwijze van Feyenoord passen. Wat ik lees over Knutsen en Iraola passen die bijvoorbeeld wel. Punt is dat lijsten niet op basis van prestaties en een algemeen gevoel moeten worden samengesteld, maar dat trainers dus uitgebreid moeten worden geanalyseerd door scouts die dan een gedegen lijst kunnen opstellen.
Hij zegt toch zelf dat ze 6 a 7 trainers
op een lijstje staan.
Punt is dat die trainers blijkbaar niet door de scouting zijn aangeleverd. Die lijken me de aangewezen personen om een lijst aan te leveren waarbij Te Kloese en een technisch manager (als die er zou zijn) beslissen wat de rangorde is van mensen die benaderd worden.
@FTM
Thnx voor de updates, waar je zoveel mogelijk bij feiten houdt in tegenstelling tot andere sites, waar ze graag met clickbaits werken en oude berichte herkouwen.

@Mijn mede-feyenoorders
Eerlijk, stel dat Slot blijft..
Dat zal voor zo een hoog salaris zijn, dat veel van ons hard zullen zeiken zodra volgend seizoen de prestaties tegenvallen.
Daarnaast. wees blij dat er zo vroeg al over een vertrek wordt gepraat.
Stel je voor dat dit zou spelen een week voor het begin van de volgende competitie?

Onze gelievde turk gaat voor een recordbedrag weg.
DtK heeft aangegeven dat ze nu weer gas gaan geven om een TD/TM aan te nemen.
Er staan vele jonge gasten in ons team die veel waarde vertegenwoordigen.
Het is maar 2 seizoenen geleden dat we uitzichtloos naar Advocaat zaten te kijken.

Opvolger
Denk dat velen van ons niet echt veel feiten kennen wat betreft de mogelijke namen die rondspelen.
Wat ik wel weet, Bosz, aanvallende tactiek, veel ervaring opgedaan in het buitenland.
Zal zijn kamikaze tactiek vast wel verbeterd hebben.
En nogmaals, veel ervaring.
Heeft veel fouten al gemaakt, waar die vast van geleerd heeft.

Van de namen die wij lezen, zou dit toch 1 van de hoofdtargets moeten zijn?
Sipke zou zomaar de nieuwe trainer kunnen worden. Hij wil mogelijk op eigen benen staan. Pusic is trouw aan Slot dus die zal met hem mee gaan. John de Wolf gaat Feyenoord niet verlaten.
Sipke heeft niet de persoonlijkheid om hoofdcoach te zijn. Spelers managen, communicatie en uitstraling zijn 50% van het succes van Slot. Nul kans dat hij trainer wordt.
De drie punten die jij noemt daar is Van Bronckhorst heel goed in. Zijn speelstijl en bepaalde keuzes die gemaakt zijn in het verleden, daar heb ik dan wat twijfels bij.
Echter als Sipke blijft heeft hij een goede veldtrainer die goed bekend is met de speelwijze van Arne. Daarnaast zal ook de selectie op 2 a 3 basisspelers na intact blijven en is er financiële ruimte om de selectie te versterken.

Kortom van mij mag Gio het worden.
Liever geen Gio, geen aanvallende trainer. Maar meer een Advocaat soort trainer.
mee eens , sipke is een zeer goede veldtrainer , ik zou de combinatie maurice steijn graag zien in de opvolging van Slot
steijn komt evenals Slot zeer sterk communitief over in de pers , is ook erg goed met zijn spelers en laat zijn elftallen fris en duidelijk spelen
Trainers zijn passanten, Slot heeft fantastisch werk geleverd met zijn technische staf. Beter nieuws kwam gisteren dat te Kloeze gaat voor Feyenoord en gewoon nee kan zeggen. Een alg. directeur is namelijk geen passant maar beleidsbepaler. Snel duidelijkheid geeft zowel Arne als te Kloeze en dat in belang van Feyenoord.
DirkWuppertal
DirkWuppertal
Volledig eens met je, goed geld vangen voor Slot en alle anderen die men blijkbaar wil hebben in Londen. De club eindelijk weer gezond
QAAROM zo NEGATIEF????
We zijn KAMPIOEN!!
GENIET!!!!
Oftewel ...dank je wel trainer voor het weer op de kaart zetten van onze mooie club en voor het geld wat onze spelers nu waard zijn.
Mr_knowledge
Mocht Slot inderdaad vertrekken, dan hoop ik dat het snel gebeurd. Het zorgt voor irritaties en hoop onduidelijkheid.

Iedereen die slecht over hem praat is gewoon ondankbaar. Hij kwam bij Feyenoord terecht in een hele slechte situatie. We waren allemaal wel verbaast dat hij destijds voor Feyenoord had gekozen ipv langer blijven bij AZ. Enige wat ik hoop dat Kloese het fundament wel kan blijven houden en een coach aantrekken die Slots filosofie verder kan werken.
bloedaandepaal
Hopelijk dan geen Ron jans of john dahl of een gio.Dan ga je er echt op achteruit.Zou Peter bosz wel zien zitten.Is ook aanvallend ingesteld.Johndahl bakt er niet zoveel van als trainer bij de rovers.Maar feyenoord zal wel weer een matige trainer halen.
"Maar feyenoord zal wel weer een matige trainer halen."

Boehoe...geef het kind een zakdoekje....
bloedaandepaal
Ach hebben we we onze lieve heer ook weer.Zeg god moeten we jou om toestemming vragen.Als johndahl komt wat n zeer grote kans is is dat MATIG LAMSTRAAL.zo hum terug naar de kerk om tebidden
Het is Arne gegund.
Zonde want hij had verder kunnen bouwen aan Feyenoord.

Maar zoals met spelers, zijn trainers ook passanten en hebben zij ook ambities.

Ik kan namens mezelf tegen Arne zeggen; bedankt voor 2 geweldige seizoenen !
Veel succes bij Tottenham.

Laat Wim Jonk of Peter Bosz maar naar Feyenoord komen.
Wim Jonk dacht ik ook aan. Met Sipke en
Robin en John als assistenttrainers.
bloedaandepaal
Ow je mag niet denken onze God @fr666 mag dat alleen😂
Vind het niet zozeer erg dat hij gaat, tuurlijk heeft hij ambitie maar wat ik erg jammer vind is dat hij op de eerste de beste matige trein springt die voorbij komt en naar de spurs gaat. Denk dat als hij bij ons nog een keer kampioen wordt en misschien wel in de CL overwintert hij naar de absolute topclubs in Europa kan
Hier sluit ik mij bij aan. Spurs is echt niet de club waar je nu in moet stappen
Ik denk dat het juist het moment is voor slot
Toen hij bij feyenoord kwam was het ook een zooitje en kijk waar wij nu staan
Bij Feyenoord kreeg hij de tijd, bij de Spurs denk ik niet
Dat Spurs een trainerskerkhof is valt wel mee. 15 trainers sinds de eeuwwisseling, tegen Feyenoord 14. Ik denk dat Slot ze echt wel duidelijk maakt dat zijn spelopvatting een aanlooptijd nodig heeft. Het grote verschil tussen Slot en een heethoofd als Conte, is dat Slot een uitstekende communicator is en goed ligt bij zowel de spelers als de fans als de pers. Alleen al daarmee zal ie waarschijnlijk wat meer krediet krijgen dan de gemiddelde trainer. Grote vraag is vooral hoe hard spelers als Kane voor hem willen gaan werken. Bij Feyenoord heeft ie de maken met spelers die wich willen bewijzen, bij Spurs krijgt ie (deels) te maken met vedettes.
Ik denk dat tottenham wel de tijd moet geven,stel slot tekent een contract voor 3 jr tegen 7 miljoen salaris en zij ontslaan hem na ren jr moeten ze toch zijn contract afkopen,geef hem de tijd en tottenham gaat spelen voor plaats 3
Tottenham gaat Liverpool, Man city, Man United, Arsenal en Chelsea voor zich laten. Tottenham is een beetje het Utrecht van Nederland. Willen van alles maar redden het nooit
Maar Feyenoord zit in de eredivisie en Spurs in premier League. Het zal daar wel wat moeilijker zijn met veel meer ploegen die van een Spurs in opbouw kunnen winnen. Krijgt hij dan wel die tijd??
Zo denk ik er ook over.
Maar ik draai het ook gelijk om..
De ene keer gaan de beste spelers weg en nu een hele goeie trainer.

En dit alles is het gevolg 2 geweldige seizoenen in Europa onder Slot.
In Nederland kende men al zijn kwaliteiten en dat is nu ook in Europa opgevallen.

Slot is denk ik een trainer die niet te lang bij 1 club wil werken.
En dat is zijn goed recht.
Zoals je eraan komt, zo kom je er ook altijd op dezelfde manier weer af.
Weer een hoop emotionele reacties. Het is enorm balen dat Slot weg wil, maar dat de enige waarde van een contract in het voetbal het bepalen van de hoogte van de afkoopsom is mag geen verrassing zijn. De stap van Feyenoord naar een club uit de PL die vorig jaar de 10e omzet wereldwijd had en pendelt tussen subtop en top is gewoon een vooruitgang voor Slot. Zo liggen de internationale verhoudingen helaas. Natuurlijk is er afbreukrisico, maar dat risico was bij Feyenoord ook heel groot. Ik denk dat Slot dat juist een uitdaging vind. Tottenham heeft de mogelijkheden om het beter te doen dan dit seizoen. Als Slot daar in de voetsporen van Pochettino treedt ligt de weg naar de absolute top open. Wat ik wel kwalijk zou vinden is als Slot Feyenoord van zijn halve organisatie beroofd wetende waar de club vandaan komt. Een assistent meenemen lijkt me wel genoeg. In de komende gesprekken hoop ik dat Te Kloese in ruil voor medewerking aan een eventueel vertrek wel eist dat Slot de organisatie van Feyenoord met rust laat.
Wil hij weg? Ik begreep gisteren dat het voor drie partijen een bevredigende overstap zou moeten zijn. De Spurs is niet echt een droomclub...
Gezien bovenstaand bericht wil hij naar Tottenham. Natuurlijk is het nog wel de vraag of Tottenham uiteindelijk ook voor hem kiest. Tottenham Hotspur is een team dat tussen subtop en top pendelt in de sterkste competitie ter wereld. Ze hebben een slecht seizoen achter de rug, dus je doet het al snel beter als je de tijd daarvoor krijgt. Dat is natuurlijk wel de vraag. Maar goed als Slot een keer de FA cup wint en CL voetbal haalt is hij daar de man. Vergeet niet dat Feyenoord ook behoorlijk op zijn gat lag toen Slot kwam.
Ik heb hier zoveel berichten gelezen met sterren die geen sterren bleken en deze heeft slechts een 1... on vera...
Net zoals dat mourinho in een finale van een cup ontslagen werd? Zelfs die kreeg het niet aan de praat en dan spreek je over bijna het zelfde elftal dat de finale van de CL haalde 2 jaar eerder.

Nuno (deed het super bij de wolves) naar tottenham gegaan en mislukt.
Pochettino (finale CL bereikt en dat was al heel wat voor hun) jaar er op deed tottenham het heel treurig, meteen ontslagen.
Mourinho (We kennen 'm en hoeven we niet veel over te zeggen, een prijzenpakker) stond in de finale van een cup en werd ontslagen en kreeg het ook niet aan de praat.
Conte (een rare kwast maar geen slechte trainer) Kreeg het ook niet aan de praat en ontslag. Zijn persco sprak boekdelen over de situatie bij de club.
Alonso: Bedankt
Amorim: Bedankt
Nagelsmann: Bedankt in principe, omdat het technisch hart niet compleet is bij tottenham.
Levy: gijzelt de club, gijzelt kane, en breekt de hele club af. Fans zijn in opstand tegen hem en gunnen zelfs kane een stap hogerop, maar levy vraagt achterlijke bedragen voor zijn spelers en clubs haken daarmee af.
Er is zoals ik zei nog steeds geen TD, want iedereen zegt af. Maar slot denkt het daar wel ff te redden en ook daar de messias te kunnen spelen met ALLEEN NL ervaring? Die levy spuugt op 'm als de resultaten tegenvallen, De spelers hebben schijt aan je en als iets ze niet bevalt of ze moeten te hard werken gaan ze klagen.
En ja feyenoord lag ook op hun gat, maar intern stond iedereen wel achter slot. Had slot iets te zeggen over het beleid en heeft hij de tijd gekregen, de supporters van TH geven al aan: Je krijgt hier GEEN tijd. slot zal het volgende slachtoffer worden van levy. Dat zegt toch al genoeg?

Maar wij zijn kritisch, wij zijn gek, wij gunnen arne niks... We gunnen die man het beste, maar laat m dan aub naar een club gaan a la dortmund, liverpool, atletico madrid... Slot zal er schijt aan hebben en denkt lekker te cashen, maar zoals ik al eerder zei: Hij zal voor altijd bekend staan om dat lulletje dat ontslagen werd bij tottenham in plaats van de held die feyenoord kampioen maakte. En dan voel ik de reacties al aan komen met ''ja maar ten hag doet het nu toch ook goed''. Ja, maar die heeft wel een vinger in de pap en krijgt in tegenstelling tot levy wel de tijd bij man utd om de boel naar zijn hand te zetten, en het scheelt al dat hij die 4e rangs beker heeft gewonnen.

Tuurlijk is de PL de next step, maar dan overschat hij zijn eigen trainerskunnen dus ? om niet nog een seizoen met feyenoord aan te durven omdat meneer denkt dat er dan geen clubs meer komen als de resultaten tegen vallen. Ik vind het een dieptrieste voortgang van je carrière, als je je zo blind staart op de PL dat het je geen ******* uit maakt welke club er komt.
Leuk hoor wonen in londen en al die dingen, maar iemand die nog een jaar of 20 in de voetballerij rond loopt verwacht je toch wel meer ''wijsheid'' van in geval van voortgang carrière.
Je kunt het ook omdraaien. Als Conte en Mourinho het de moeite waard vinden om trainer te worden van Tottenham, waarom Slot dan niet? En wanneer heeft Feyenoord voor het laatst de finale van de CL bereikt? Als Slot slim is (wat hij is) heeft hij wel naar de mogelijkheden/onmogelijkheden bij Tottenham geïnformeerd. Feyenoord moet zich gewoon zakelijk opstellen en medewerking verlenen mits aan wat zaken wordt voldaan zoals een afkoopsom en vooral dat Slot de organisatie niet van een aantal van zijn beste mensen beroofd.
Gaat hij weg dan?
Hij maakt iedere speler een paar miljoen meer waard, dan is een transferbedrag van de grootte van de selectie keer twee miljoen een redelijke vergoeding. 25 x 2 = 50 miljoen?
Dan vergeet je nog de koffiedames en de interieurverzorgers.....
Nee, dat zijn de assistenten die hij mee wil nemen ;-)
Zou het niet kunnen dat Arne Slot onderhandelt met Feyenoord over verlenging
van zijn contract?
Alle reacties zijn prematuur en de Kranten speculeren altijd.
Laten we nou gewoon afwachten, Dennis te Kloes is zeer capabel en eager om
van Feyenoord een topclub in iedere vezel te maken. Feyenoord Altijd Overal!
als jullie goedemorgen eredivisie hebben gekeken merkten jullie dan niet dat te Kloese zichtbaar ongemakkelijk reageerde toen werd gezegd dat Slots opvolger al bekend was. Tomasson
bloedaandepaal
Mag ik hopen van niet.
Nou hoop echt geen Tomasson
Uiteindelijk is Slot ook maar een passant.
Het is jammer dat hij weggaat, maar laten we niet doen alsof dit het einde van de wereld is.
Uit eindelijk gaat iedereen een keer weg bij Feyenoord.
Het is de taak van het bestuur om er voor te zorgen dat het spel van de laatste 2 jaar door getrokken word.
Als hij zondag , op de middencirkel , in een volle Kuip zegt dat hij blijft is het ineens weer een toppertje.....trainers zijn nu eenmaal passanten en elk succes heeft zijn nadeel...interesses van anderen. Hij kan god gaan verdienen , weer gaan bouwen dus dat is misschien juist de uitdaging die hij zoekt
Waarom maken zovelen zich hier zo druk om? Dit is de voetballerij, ieder jaar nieuwe spelers, trainers, stafleden, bestuursleden etc. Het enige wat blijft bestaan en niet veranderd is het clubgevoel van de supporters.

De premier league is een prachtige competitie en zo vaak komt zo'n kans niet voorbij.

Ik gun het Slot en nu snel doorpakken en schakelen naar vervanger van Slot om er volgend seizoen weer een topseizoen van te maken.

Natuurlijk had ik gewild dat hij nog een seizoen was gebleven. Maar ook bij Slot was er een omslagpunt gekomen dat het voetbal en de resultaten minder zouden zijn geworden. Dat is het mooie van voetbal, er is altijd een volgende wedstrijd en volgend seizoen waarover gefantaseerd kan worden hoe het dan zal gaan.
De zorgen van velen komen omdat we heel veel slechte trainers hebben gehad
Had gehoopt dat ie met ons de CL in gaat en de titel prolongeerd. Wel een kater als hij nu al weggaat. We gaan t zien.
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Wees niet zo haatdragend naar Slot. Het is voor hem een mooie kans voor nieuwe uitdaging. Feyenoord gaat gewoon door en is groter dan wie dan ook. En gisteren ben ik erachter gekkmen wie de allerbelangrijkste man binnen Feyenoord is…Dennis te Kloese!!!

No hard feeling richting Slot en zal hem altijd dankbaar zijn voor het moois wat hij heeft bereikt met Feyenoord. Finale Conference League met een niet super elftal, kwartfinale Europa League en de absolute kers op de taart het kampioenschap. Slot zijn kwaliteit is van 23 spelers een team maken die voor elkaar door het vuur gaan. Dat wordt zijn uitdaging bij zijn nieuwe club en hoop dat hij hiervoor de tijd krijgt….mits hij vertrekt.
Iedereen moet proberen even uit de emotie vandaan, de man wil dus duidelijk weg, heeft geen zin om hem aan zijn contract te houden.
Ik zie het maar zo voor zijn afkoopsom kan je scymanski binnen halen.
pimvangreuningen
Het is blijven graag of niet ,snel duidelijkheid op zoek naar andere trainer
Zit er achter die gladde hoofd van Arne toch een gladde vent. Arne heeft maar één prijs gewonnen.
Gio heeft er meer gewonnen en verdient eerder een standbeeld dan Arne.
AurelioVidmar
Zo opmerkelijk hoe dat werkt bij sommige supporters. Het ene moment de absolute held (wat hij gewoon is, we hebben alles te danken aan hem, Arnesen en te Kloese), dan ga je weg en komen dit soort teksten. De simpelheid ten top.
Mensen zijn ook gewoon simpel
Stel je niet aan man, jij zou precies hetzelfde doen.
**** arne meteen in z'n reet.
Koop jij lekker een touw
Daaaaaaaaaag Arne slot daaaaaaag daaaaaaaaaag carrière over.
Neem meteen heel de staf inclusief koffiejuf mee. Lekker eigenwijs zitten doen en denken dat hij t wel ff kan met een eigenaar a la Levy.
Dat geneuzel over een 2 jarig contract maar wel je ja woord tussendoor geven aan TH, en Feyenoord dat waarschijnlijk van niks weet.
Op handen gedragen hier, een vinger in de pap kwa beleid, cl met jouw eigen samen gesmede elftal. En vervolgens naar deze club gaan...
Feyenoord gebruikt voor je eigen prijsjeslijst en door naar de 1e en beste pauper club in t buitenland met een verschrikkelijke eigenaar, geen technisch beleid / hart, spelers die liever lui dan moe zijn....

De groeten joh.
Wat een kortzichtige domheid. Je zwetst maar een end raak en weet totaal niet waar je over praat.
Ik weet wel zeker waar ik het over heb, en dit zijn ook de feiten. Dat jij te ********** bent dat je het niet begrijpt is niet mijn probleem.
Je bent echt te dom om te schijten, wat jij schrijft is een mening, geen feiten maar kennelijk ken je het verschil niet eens tussen een mening en een feit, domme stumper.
Want wat klopt er niet aan dan met je grote ****** muil ?
Je snapt het niet, geeft verder niks. Domme mensen zijn er ook
En weer zeg je niets, hou dan je bek gewoon.
Deze man heeft veel voor ons betekent. Maar het spelletje wat hij speelde met AZ stinkt niet zo hart als met ons. Bij AZ had hij nog aflopend contract maar bij ons nog voor 2 jaar die hij ook met zijn volle verstand heeft getekend. Doet zich mooier voor dan dat hij in werkelijkheid is. Jammer. Maar het is zo. Hoop dat we weer kampioen worden en hij met de kerst voor goed thuis zit en niet meer aan de bak kan.
Hij neemt heel de kaolo staf mee. Feyenoord kan op zoek naar trainers , staf en spelers. Is binnengekomen met alleen pusic, rot dan ook op met pusic alleen.
Misschien die assistenttrainer van Advocaat terug laten komen. Weet ff zijn naam niet.
Said Bakatti.
Hé Wiepa, erg prematuur en bovendien respectloos naar Slot........rot anders zelf lekker op!
Kan me geen ****** moer schelen. Het zijn de feiten #NOOITMEERKOMEN
Hahaha jankende *****
Sterke reactie. Kop een aansteker
Lekker kortzichtig blijven huilen klein kind
AurelioVidmar
Wat is dit nou voor belachelijke opmerking. Echt niet te doen. Deze man heeft letterlijk Feyenoord op de kaart gezet, financieel en sportief. Alles goed gedaan de afgelopen jaren. Het enige wat je moet doen is hem heel erg dankbaar zijn. Tuurlijk gaat hij op een gegeven moment verder kijken, zeker als er clubs uit de premier league komen. Is helemaal niks mis mee en het lot van een Nederlandse club die het goed doet. Wees er juist trots op!
Hoezo een een belachelijke opmerking. Wiepa heeft gewoon een punt. Laten we nou niet overdrijven dat we alles aan hem te danken hebben. Feyenoord is veel groter dan Slot. Pusic mag hij meenemen en de andere waren er al. Dus Slot zegt dat de continuïteit zo belangrijk is maar gaat de gehele staf meenemen omdat hij het simpelweg niet aleen kan.
AurelioVidmar
We hebben alles aan hem, Arnesen en Dennis te Kloese te danken. Letterlijk 2 jaar lang kunnen genieten van Feyenoord. Dat was heel lang geleden. Nogmaals de man verdient respect en niet de emotionele onderbuik **** die sommige hier uitspuwen.
Helemaal eens, wat een kansloze reacties. Deze man heeft zo ongekend veel betekent voor ons en wil nu een mooi stap maken wat de meeste mensen zelf ook zouden doen. Welkom in het topvoetbal.
Je doet net alsof die ''man'' je 10 jaar achter elkaar kampioen heeft gemaakt, hou op man. 't gaat erom dat die puur naar het geld kijkt, elk weldenkend mens stapt niet bij dat tottenham naar binnen. Maar slot denkt het wel even te kunnen doen. Kun je populair gaan zitten doen en in de reet kruipen bij arne, maar dit is gewoon een geldkwestie. Niks meer en niks minder.
Je zwetst alleen maar uit je nek. Je bent kennelijk vergeten hoe Feyenoord er voor stond voordat hij kwam. Hij heeft voetbal gebracht wat we hier nooit hebben gezien. Iedere trainer uit de eredivisie zou de stap naar een grote club in Engeland willen maken. Zijn veel meer redenen te bedenken dan geld maar dat zie je niet omdat je alleen maar uit emotie reageert. Je kraamt alleen maar opportunistische onzin uit.
Hij speelt helemaal geen spelletje. Hij kan naar een grote club met betere spelers, meer mogelijkheden in de grootste competitie ter wereld, zo’n stap zou iedereen maken.
Copy paste -

Net zoals dat mourinho in een finale van een cup ontslagen werd? Zelfs die kreeg het niet aan de praat en dan spreek je over bijna het zelfde elftal dat de finale van de CL haalde 2 jaar eerder.

Nuno (deed het super bij de wolves) naar tottenham gegaan en mislukt.
Pochettino (finale CL bereikt en dat was al heel wat voor hun) jaar er op deed tottenham het heel treurig, meteen ontslagen.
Mourinho (We kennen 'm en hoeven we niet veel over te zeggen, een prijzenpakker) stond in de finale van een cup en werd ontslagen en kreeg het ook niet aan de praat.
Conte (een rare kwast maar geen slechte trainer) Kreeg het ook niet aan de praat en ontslag. Zijn persco sprak boekdelen over de situatie bij de club.
Alonso: Bedankt
Amorim: Bedankt
Nagelsmann: Bedankt in principe, omdat het technisch hart niet compleet is bij tottenham.
Levy: gijzelt de club, gijzelt kane, en breekt de hele club af. Fans zijn in opstand tegen hem en gunnen zelfs kane een stap hogerop, maar levy vraagt achterlijke bedragen voor zijn spelers en clubs haken daarmee af.
Er is zoals ik zei nog steeds geen TD, want iedereen zegt af. Maar slot denkt het daar wel ff te redden en ook daar de messias te kunnen spelen met ALLEEN NL ervaring? Die levy spuugt op 'm als de resultaten tegenvallen, De spelers hebben schijt aan je en als iets ze niet bevalt of ze moeten te hard werken gaan ze klagen.
En ja feyenoord lag ook op hun gat, maar intern stond iedereen wel achter slot. Had slot iets te zeggen over het beleid en heeft hij de tijd gekregen, de supporters van TH geven al aan: Je krijgt hier GEEN tijd. slot zal het volgende slachtoffer worden van levy. Dat zegt toch al genoeg?

Maar wij zijn kritisch, wij zijn gek, wij gunnen arne niks... We gunnen die man het beste, maar laat m dan aub naar een club gaan a la dortmund, liverpool, atletico madrid... Slot zal er schijt aan hebben en denkt lekker te cashen, maar zoals ik al eerder zei: Hij zal voor altijd bekend staan om dat lulletje dat ontslagen werd bij tottenham in plaats van de held die feyenoord kampioen maakte. En dan voel ik de reacties al aan komen met ''ja maar ten hag doet het nu toch ook goed''. Ja, maar die heeft wel een vinger in de pap en krijgt in tegenstelling tot levy wel de tijd bij man utd om de boel naar zijn hand te zetten, en het scheelt al dat hij die 4e rangs beker heeft gewonnen.

Tuurlijk is de PL de next step, maar dan overschat hij zijn eigen trainerskunnen dus ? om niet nog een seizoen met feyenoord aan te durven omdat meneer denkt dat er dan geen clubs meer komen als de resultaten tegen vallen. Ik vind het een dieptrieste voortgang van je carrière, als je je zo blind staart op de PL dat het je geen ******* uit maakt welke club er komt.
Leuk hoor wonen in londen en al die dingen, maar iemand die nog een jaar of 20 in de voetballerij rond loopt verwacht je toch wel meer ''wijsheid'' van in geval van voortgang carrière.
Hoop emotie, weinig kennis
En weer zeg je niets, Blijft moeilijk voor sommige.
Je snapt het niet dat is heel iets anders.
@FTM: zijn er namen die je kan noemen wat betreft spelers en trainers die boven aan de welbekende lijstjes staan ;)
We zoeken wel een trainer die de klappen van de zweep kent. Dus geen amateurs. Wel een met internationale ervaring. Met Hulshof, v Persie en de Wolf komen we er niet. Prima hulp trainers. De enige Nederlander die geschikt is dat is Peter Bosz.
bloedaandepaal
Die zie ik ook wel graag idd
Markvdrheijden
Ik heb hier toch echt moeite mee, dat ie nu al vertrekt. Zeker als ie nog wat assistenten meeneemt. Een smet op zijn tijd bij Feyenoord. Vind ik.
Markvdrheijden
Het is naïef om anders te denken, dat besef ik me ook, maar ik stoor me aan altijd maar dat snel verder moeten, bij voetballers en zeker bij trainers. 'Hij heeft het maximale eruit gehaald', hoor ik Affelay elke week bij Studio Voetbal zeggen (niet dat hij de norm is, maar goed). Slot is één keer kampioen geworden; is dat dan al het maximale? Waarom niet à la Ten Hag eens langer bij een club? Verdrietig dat de voetballerij en nu dus ook Slot zo is.
Niet dat ik Slot geen succes gun, maar mocht het mis gaan zal ik een glimlach niet kunnen onderdrukken, vrees ik.
Kan me niet anders voorstellen dan dat Knutsen van Bodo op het lijstje staat. Nederlandse namen kun je ook wel invullen, Peter Bosz, Pascal Janssen

Met Tomasson lijstje compleet
Van Bommel misschien?
Janssen zal niet komen gezien de perikelen rondom de komst van Slot. Knutsen zou ik wel een heel interessante optie vinden!
Dit is gewoon realiteit. Wereld vergaat niet. Heb alle vertrouwen in DTK dat er een goede opvolger komt hoop eerlijk gezegd op een buitenlander @FTM
wilt die zerrouki, krijgt zerrouki, krijgt mega contract en dan nog steeds naar spurs gaan? pff
Het lijkt me handig als er niet alleen wordt gediscussieerd over de afkoopsom. Het zou verstandig zijn om aan te geven dat Feyenoord niet al te dwars gaat liggen op voorwaarde dat Slot geen (of hooguit een assistent) mensen uit de organisatie van Feyenoord meeneemt. Het is belangrijk dat de lange termijn bewaakt wordt en he niet weer helemaal opnieuw moet beginnen. Zo doet Feyenoord een handreiking door de afkoopsom binnen de perken te houden, maar doet Slot dat ook door de organisatie niet te gaan beroven van zijn personeel.
Geen-Woorden-Maar-Daden
@FTM wordt er intern gesproken over oud Feyenoorder Peter Bosz?
FTM geeft aan dat Tomasson niet de nummer 1 kandidaat is om Slot op te volgen. Dus ik vermoed dat Bosz dat is met Tomasson daarachter....
  • 1
  • 2