slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Al met al behoorlijk tevreden"

Van de redactie

Feyenoord-trainer Arne Slot kijkt tevreden terug op de eerste wedstrijd van het nieuwe eredivisie seizoen. De 43-jarige Slot zag een hardwerkend Feyenoord drie punten meenemen naar Rotterdam. Voor de camera’s van ESPN gaf de Feyenoord-trainer zijn analyse over de wedstrijd.

“We hebben aan de voorwaarde voldaan om een wedstrijd te winnen en dat is keihard werken. Dat moet altijd, maar helemaal tegen de manier waarop Vitesse speelt omdat het een ploeg is welke niet het opbouwen over de grond heeft uitgevonden,” begint Slot. “Als je de eerste 20 minuten door bent hoop je dat je daarna wat rust krijgt. Dat gebeurde ook, alleen stonden we met 1-0 achter.”

“Als je na twee tegenslagen, de 1-0 en de 2-2, de wedstrijd alsnog met 2-5 weet te winnen dan kun je al met al behoorlijk tevreden zijn,” sluit hij af.

Delen

Reacties

Vraag me toch af wanneer we 2 linksbacks hebben en wie?
Hancko speelde vandaag gewoon bij praag
Spel was onrustig, hetgeen logisch is door de spelopvatting van Vitese en de vele wisselingen in onze selectie. Desalniettemin zag je bij vlagen dat Feyenoord in aanvallend opzicht meer kan varieren en creatiever is geworden ten opzichte van vorig jaar. Er is veel potentie aanwezig om een sterker Feyenoord neer te zetten. Nu nog de afstemming in zowel de aanvallende als defensieve organisatie verbeteren.