Bevestigd
zerrouki

VK Sportphoto

Transfers

Streuer wijst Feyenoord de deur: 'Eerste bod afgewezen, tegenvoorstel komt er niet van'

FeyenoordTM

FC Twente heeft de eerste aanbieding van Feyenoord op Ramiz Zerrouki afgewezen. Daarbij hebben De Tukkers ook geen tegenvoorstel gedaan, aldus journalist Tijmen van Wissing van RTV Oost zondagmiddag op Twitter.

Voor de camera's van ESPN geeft de technisch directeur van FC Twente meer uitleg inzake de onderhandelingen: 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Streuer is stiekem een Feyenoord supporter. Dankjewel. En vol houden.
3-4 mil hooguit, prima.. maar 5-6 mil en dan nog weigeren. Houdoe
Wie de fok is Streuer? Fc Fraude zou toch beter moeten weten.
Of-topic: is die Brandenhorst (NEC) niet een prima 2e Keeper ipv Marciano?

Wordt daar na de komst van Cillessen 2e keeper en wil dat wellicht bij Feyenoord wel zijn?
Als Cillessen zelfs nog beter is dan twijfel ik of die Brandenhorst wel iets voor ons is
Ik zie dat Manssverk buiten de selectie is??? Eventuele transfer of is die geblesseerd??
ik zag wel op flashscore dat hij niet geblesseerd was maar geen idee of dat klopt.
Volgensmij mij werd die buiten de selectie gehouden om rust te krijgen voor het aankomende Europese duel, maar je weet maar nooit.
Daarnaast, Twente zit nu in de gordijnen en met een speler die denkt dat ie een mooie kans door de neus geboord is. Het bod was echt genereus voor een speler van dat kaliber.
Goed zo. Lekker laten lopen en vooral zeker zorgen dat we dit seizoen 6 punten tegen Twente pakken. Aursnes een dik contract geven als Benfica het niet brengt. Je kunt wel met een speler persoonlijk rond komen, maar als je vervolgens naar de verkopende partij niet levert qua onderhandeling dan houdt het op. Het duurt te lang, die td Rui Pedro is geweest en Aursnes heeft inmiddels gewoon gespeeld. Die zal ook wel na gaan denken over eieren voor zijn geld.
Prima, en door. Jammer voor ons, maar mag hopen dat dit t Max. Bod was voor hem en er doorgeschakeld word naar een ander.
Dat zou ik op zich wel een redelijke vervanger van Aursnes vinden als je die voor 1 a 1,5m kan gaan halen. Niet top natuurlijk, maar wel vrij redelijk
Vind ik ook een goeie optie! Kent de club en de stad en heeft ervaring en denk dat hij het goed kan vinden met de jongens die nu op het middenveld staan! Zou dan zeker wel jammer zijn van szymanski, kokcu of timber maar niet vergeten dat we veel wedstrijden gaan spelen
Grote praatjes verkopen niet, straks transfervrij weg
Feyenoord moet hem 1 van de best betaalde spelers maken met een mooi en lang contract en dan afspreken dat ze hem na dit seizoen verkopen voor zeg maar 25 a 30 miljoen en dat aurness 10 procent van de transfer opbrengst krijgt
Oké. En door, zoveel moeite voor die knul is niet nodig. Lopen vast nog andere rond.

Andere optie: aursnes dik opwaarderen. desnoods wat tekengeld geven dat anders voor z’n vervanger zou zijn.
Die gaat gewoon komen als Aursnes nog vertrekt. Wel sneu dat ze er elke keer maar over beginnen. Willen zo graag een topclub spelen
Idd, gewoon onderhandelingstechniek
Goed nieuws vandaag zeg! Wordt helemaal gek als er straks nog nieuws komt dat Hancko, Lopez en Paixao zeeer binnenkort gepresenteerd gaan worden😍
Meer goed nieuws vandaag! Opnieuw misschien een signaal dat we lekker de stekker eruit moeten trekken. Voor hem (hopelijk) tien anderen.
Hoedemakers een stuk goedkoper en qua niveau niet zoveel verschil. Ik ben benieuwd waar de scouting meekomt, maar in ieder geval niet dat twente helpen met onze miljoenen.
Ik zat te denken, kunnen wij gewoon ook niet Aursnes een monstercontract tot 2027 ofzo geven (zoals PSV dat nu doet met Sangaré). Is dat nog een optie @FTM, om hem gewoon het anker van Feyenoord te maken voor de komende jaren? We hoeven hem dan niet eens te verkopen, maar juist houden om er een team omheen te bouwen.
Mocht het nou niet lukken met Manssverk, dan is dit misschien nog wel een optie:
https://www.transfermarkt.nl/florian-grillitsch/profil/spieler/195736
zou niet weten waarom we die niet willen
Florian Grillitsch Zou de ideale vervanger voor aursnes zijn. Stuur anders ff een mailtje naar de scouting misschien hadden ze die over het hoofd gezien;)
Mannsverk niet bij selectie Molde?
Laat die dan maar komen , omdat het huidige middenveld dit op kan vangen.
@FTM bij de berichten over Zerrouki wat niet van de grond komt, het tóch opstellen van Aursnes vandaag en het perspraatje van Slot waarin hij aangeeft dat er geen/minder financiële noodzaak is na verkoop Senesi, hoe reëel is het dat hij gaat blijven of Feyenoord een hoofdprijs van 20M gaat aanhouden?
Mijn gevoel neigt steeds meer naar één van die scenario's, en niet zoals eerder genoemd verkoop bij
Ook al gaat Aursnes niet die zerrouki halen. En ook die hilgers niet. Linker centrale verdediger hebben we wel nodig.
Ik denk niet dat Rasmussen het gaat redden. Veel te zwak in de duels.
Niet op 1 duel oordelen. Zie Sinisterra
Tukkers zullen de houding van die voorzitter erg leuk vinden.. maar volgens mij is hij de werkelijkheid een beetje kwijt. Als ik de directie van feyenoord zou zijn, zou ik in de toekomst Twente niet helpen aan de speler.
Die streur gaat er voor zorgen dat er geen 1 speler straks naar Twente wilt
Janken van geluk als het bericht komt dat Aursnes blijft/verlengt
Mooi joh, die man is voor het eerst in zn leven relevant en haalt er alles uit.
Benieuwd of ze snel doorschakelen of voorlopig ook even moeilijk gaan doen tegen Benfica.
Los van de vraag of je Zerrouki wel of niet graag ziet komen; Dat Twente heeft me een misplaatste attitude daar wordt je niet goed van. Jarenlang de kluit belazerd en vervolgens een houding aannemen of ze ver boven de rest staan.
Inzetten op behoud van Aursnes, anders Mannsverk halen. Zerrouki is onbetaalbaar en lijkt me bovendien een te grote achteruitgang tov Aursnes.
Inderdaad, proberen Aursnes over de streep te trekken met een contractverlenging van een jaar voor een dikke salarisverhoging.

Zerrouki gaat dat niveau echt niet halen, en bovendien gedragen die schijtduitsers zich belachelijk.
Aursnes ging in eerste instantie niet in op verlengingsvoorstel van Feyenoord, dus ik weet niet of hij nu zou willen verlengen.
Mannsverk is ook duur. Voorzitter Molde wil bij verkoop het clubrecord van Haaland verbreken, en dat is 8m.
8m voor Mannsverk is mijns inziens beter te verantwoorden dan 8m voor Zerrouki. Mannsverk kan internationale top halen, Zerrouki niet.
Mannsverk zou even goed een gok zijn, wel een groot talent maar is op basis van statistieken een hele andere speler dan aursnes. Dan is 8m wel veel voor een vervanger die eigenlijk niet helemaal in het profiel past. Wellicht zijn er nog alternatieven?
Super, en nu graag door :D Misschien kunnen ze er eentje daadwerkelijk scouten?
Top.
Direct doorschakelen nu naar Manssverk of liever nog Aursnes binnenboord houden.
Voor minder dan 20 miljoen moet je die sowieso niet laten gaan.
Prima man, middenveld stond goed vandaag.