Arne Slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot over griepverschijnselen: "Alleen Geertruida ontbreekt momenteel"

Twan

Zowel Arne Slot als Quilindschy Hartman hebben in de persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Roma ontkend dat de Feyenoord-selectie met een griepvirus kampt. Trainer Arne Slot meldt dat alleen Lutsharel Geertruida momenteel ontbreekt vanwege ziekte. 

Hartman reageerde op een vraag over de berichtgeving dat de selectie met een virus zou kampen. "Het is niet zo groot als ik online las. Één of twee spelers hadden wat last. Ik ben in ieder geval topfit." Ook Arne Slot ontkent dat er veel Feyenoorders zouden zijn. "Er is geen sprake van een griepepidemie", begint de trainer die wel bekendmaakt dat Geertruida afwezig is vanwege ziekte, "Geertruida is ziek, en ook de teammanager. Verder zijn alle spelers er vandaag bij."

Slot verwacht dat Geertruida de wedstrijd van morgen niet gaat redden. "Als Geertruida morgen toch op het veld zou staan, dan zal dat een enorme meevaller zijn." Verder rekent Slot ook niet op Timber, die in de wedstrijd tegen AZ een zware hersenschudding opliep. Over Gimenez, die de wedstrijd tegen Sparta aan zich voorbij moest laten gaan, heeft de trainer te zeggen dat hij "as we speak" getest wordt.

Of de Mexicaanse spits morgen mee kan doen is dus nog maar de vraag. "Als hij klaar is, moeten we een keuze maken of hij na een week niet te hebben meegetraind klaar is om te starten." Slot wil met het drukke programma liever geen risico's nemen met zijn spits. "We weten hoe zwaar het seizoen is voor ons en hoeveel wedstrijden we nog moeten spelen. We moeten een slimme keuze maken, want we hebben nog een lang seizoen te gaan."

Naast Geertruida, Timber en wellicht Gimenez, kan Slot tegen AS Roma in ieder geval geen beroep doen op Justin Bijlow, Gernot Trauner, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël. Van hen was al eerder bekend dat het thuisduel tegen AS Roma vanwege blessures onhaalbaar leek te zijn.

Delen

Reacties

Toch wat ik zei, Smalling 2.0 verhaal dus.
Rutger moet toch zijn bronnen wat meer geld toeschuiven, want sinds afgelopen jaar zijn die trollen hem en ons aan het misleiden
Het wordt weer eens groter gemaakt, dan dat het is, ja tuurlijk ga je de jongens missen die er niet bij zijn, wellenreuther is wel gewoon fit toch, dat zou pas een gemis zijn, dan maar milambo op de plek van Geertruida en luca op het middeveld inlaats van timber, en Ali op de rechter aanval
Met jou hebben we Slot niet meer nodig….
Zonder timber en Geertruida word het een lastig verhaal
Geertruida en Timber zijn wel een gemis. Ueda en Wellenreuther heb ik wel vertrouwen in. De bank is zo wel stuk minder sterk.
Dus op 3 na gewoon een volledig elftal
*volledig team. Als je op 3 spelers na een elftal hebt, betekent het dat je maar 8 spelers hebt. :)