Bevestigd
slot-liverpoolweb

Edit via @KayneKVisuals

Transfers

Slot & Liverpool • It’s happening!

FeyenoordTM

Feyenoord en Liverpool zijn er uit: Arne Slot wordt de nieuwe hoofdtrainer van The Reds. De succesvolle oefenmeester volgt Jürgen Klopp op, die na het huidige seizoen pas op de plaats maakt. De Rotterdammers houden miljoenen over aan de deal. Slot gaat daarmee de boeken in als de duurste Nederlandse trainer aller tijden.

Onder Slot beleefde Feyenoord een ware revolutie. De club werd uit het slop getrokken dankzij de trainer, die vakkundig binnen werd gehengeld dankzij voormalig technisch directeur Frank Arnesen. In het eerste seizoen onder Slot werd de finale van de UEFA Conference League bereikt. Een jaar later werd de landstitel veilig gesteld en weer een jaar later werd goed voetbal bekroond met het winnen van de beker.

Hoewel de eerste formele aanbieding van Liverpool onder de tien miljoen euro lag, gaat Feyenoord beduidend meer overhouden aan zijn hoofdtrainer. De geaccepteerde aanbieding ligt namelijk miljoenen hoger. Feyenoord heeft vastgehouden aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro en het bedrag wat de Rotterdammers opstrijken voor Arne Slot is heel erg in de buurt gekomen van dat bedrag.

Zoals vanaf het begin af aan geschreven, bestaat de package-deal uit de overgang van hoofdtrainer Arne Slot, assistent-trainers Sipke Hulshoff & Etienne Reijnen en performance-coach Ruben Peeters.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kan even niet meer terugvinden wat het bedrag is dat Feyenoord voor de vertrekkende stafleden met Slot. Dacht namelijk dat daar nu twee verschillende dingen over te horen hier.

1) bod van 9 miljoen resoluut van tafel geveegd

2) akkoord 9 miljoen plus 2 miljoen bonussen én twee voor de stafleden maakt 13 miljoen totaal

Kan iemand nog een keer dan vertellen hoe en wat
Waterneus wilde graag van bommel.Die man is niet echt populair in de kuip
Beperkte trainer wanneer je naar zijn resultaten (ranglijst, spelers beter maken, magneet voor talent, mooi voetbal) kijkt en mij een tikkie te licht ontvlambaar om de boel te leiden.
Wie zou t dan worden .Pusic schreuder ook niet
Ik heb er te weinig kijk op en weet niet wie allemaal goede trainers zijn buiten de bekende namen.

Zo'n lijstje met allemaal buitenlandse namen zegt mij helemaal niks en kan ik niet over oordelen.

Van de bekende Nederlandse trainers lijken mij Schreuder, Pascal Janssen, Bosz en Ten Hag goed. De laatste twee zullen niet haalbaar zijn.
Als Waterreus met van Bommel komt, dan weet je welke naam je absoluut niet moet nemen. Nu het een beetje tegenzit bij Antwerp zie je direct dat het allemaal weer tegenvalt daar. Veel balbezit, nauwelijks gevaar en nauwelijks intensiteit. Ongeschikt als opvolger.
Nee die doen het niet goed meer das zo.Laten we maar een buitenlander halen
Dit wordt de gekste zomer ooit! voor Feyenoord op transfer gebied. Uitgaand en inkomend. Geert, Wieffer, Hancko en Santiago (Timber verkoop vanwege contract)... boven de 120 mil gaat binnen komen, records gaan gebroken worden, Slot zal eventueel 1 of 2 spelers meenemen Engelse clubs betalen altijd meer.

Hiervoor al heeft Rutger aangegeven dat ze voorgaande miljoenen (champions league) te besteden hebben (destijds) per positie 10 miljoen.

Daarnaast een exotische trainer + staf erbij. Dit wordt een echte overgang deze zomer van jewelste. Hopelijk is meer dan 60% de juiste keuze in spelers en staf en dat het kwartje onze kant opvalt zodat we de lijn met de tijd verder naar boven kunnen trekken. Op z'n minst plek 2 weer veilig stellen volgend jaar en het jaar daarna weer kampioen van NL.
'Feyenoord laat vraagprijs zakken agente Gimenez voert onderhandelingen'

Juventus, Atlético Madrid en RB Leipzig overwegen zich deze zomer te versterken met Santiago Gimenez. Alle drie de Europese topclubs voerden de afgelopen dagen gesprekken met Mariel Duayhe, de zaakwaarneemster van de Feyenoord-spits. Dat meldt FOX Sports.

Duayhe is samen met vader Christian Gimenez naar Europa gereisd om de opties van de 23-jarige Mexicaan in kaart te brengen. In Italië werd dit weekend nog gerept over een topontmoeting met AC Milan, maar dat klopt volgens FOX Sports niet. De laatste keer dat het kamp Gimenez contact had met I Rossoneri over een mogelijke transfer was enkele maanden geleden.
Wel voerde Duayhe gesprekken met Juventus, Atlético en RB Leipzig. De Italiaanse, Spaanse en Duitse topclub stevenen op Champions League-deelname af en zijn daarmee interessant. Feyenoord hanteerde aanvankelijk een vraagprijs van 40 miljoen euro voor Gimenez, stelt FOX.
Dit bedrag zou inmiddels kunnen dalen naar 30 of 35 miljoen, klinkt het.
Denk dat t max 25 word.Het is allemaal niet heel veel meer.
Wat ik al eerder hier op 1908 heb vermeld; Liverpool wilt Geertruida hebben en nu wil Geertruida zelf ook mee met Slot..

‘De vice-aanvoerder van Feyenoord is klaar voor een transfer en zou dolgraag met Arne Slot mee willen naar Liverpool', onthult de ochtendkrant. 'De club van Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch zou Geertruida al geruime tijd op de radar hebben, omdat hij behalve in de Champions League met Feyenoord ook in het Nederlands elftal een sterke indruk heeft gemaakt dit seizoen.'

De volgende die op de radar van Liverpool staat is David Hancko.
En laat Liverpool nou de droomclub van Hancko zijn..
Bedrag is toch weer veel lager als de genoemde 15 miljoen. En er is binnen een paar dagen een akkoord. Het is natuurlijk een mooi bedrag en voor een trainer heel veel geld,maar net als bij Kokcu krijg ik weer het gevoel dat er echt meer uit te halen was
@FeyenoordTM
Heb jij inzichten of Feyenoord naast een trainer ook opzoek is naar een Td?

En zijn de namen Gil en Rodriguez nu afgevallen nu Slot op het punt van vertrekken staat?
Ik hoor de naam De Zerbi nergens genoemd worden. Staat in de premier league met Brighton niet op een plek voor Europees voetbal. Wellicht is een mooi salaris en vooruitzicht op CL voetbal genoeg om hem te verleiden de overstap te maken?
De Zerbi lijkt me echt kansloos....die staat op alle lijstjes van de Europese topclubs, die zie ik niet van Brighton naar de Eredivisie gaan. Dan laat ik het salaris nog buiten beschouwing.
Al geef je hem 10m per jaar komt hij nog niet. Die gaat naar Bayern of iets dergelijks.
Zijn er ooit goede niet Nederlandse trainers vanuit de PL naar de eredivisie gegaan? Lijkt me heel lastig.
@FeyenoordTM Ligt er al een lijst met opvolgers klaar en worden deze al benaderd? Of wordt er eerst gewacht op de nieuwe TD totdat er nieuwe trainers benaderd worden?
https://www.fr12.nl/nieuws/dubieuze-rol-rvc-stadion-feijenoord-ook-betrokken-bij-projectontwikkelaar
Het is toch te bizar voor woorden.
Daarom moet Feyenoord snoeihard zijn naar stadion nv.
Aanklagen voor achterstallig onderhoud. Gederfde inkomsten. Geen perspectief

Doel was failliet laten gaan en opkopen.
Echter de aandeelhouders met hun 100jaar oude privileges en belanghebbenden in de bouwsector hebben eigennbelangen.

Gloves off. Te Kloese krijgt het druk
Je heb helemaal gelijk! Het is iig een smerig spelletje wat gespeeld wordt.
Dan ga je dus weer iemand opleiden/beter maken voor een ander. Denk dat je dat zo veel mogelijk moet proberen na te laten. Ook wel ff afhankelijk van wat minteh gaat doen. Denk wel dat onder de juiste trainer minteh aankomend seizoen nog meer stappen kan gaan maken mits die blijft natuurlijk. Die heeft goede vooruitgang geboekt onder slot. Misschien toch proberen hem los te weken van newcastle al lijkt me dat haast onmogelijk. Eerst maar eens een nieuwe trainer aanstellen. Allerbelangrijkste nu!
Spelersbeleid misschien nog wel belangrijker.
Hopeljjk gaat dat elkaar niet bijten. Je moet inspraak van trainer en staf hebben (geen eindoordeel zie vd belt)

Ga maar eens Wieffer, Hancko, Geertruida, Timber en Gimenez opvangen.
Hopelijk betekent de overgang ook dat bijvoorbeeld Geert en Hancko al snel vertrekken dan is je oorlogskas nog meer gevuld.

Je gaat een transfervacuum krijgen gedurende het EK
@FeyenoordTM klopt het gerucht van Derek Cornelius van Malmö?
Morgen presentatie?
Dan kunnen we ook door
In navolging van Feyenoord heeft ook Ajax zijn oog laten vallen op Malmö FF-verdediger Derek Cornelius.
Beide Eredivisie-topclubs tonen serieuze interesse in de 26-jarige Canadees, meldt althans FotbollDirekt.
Volgens Romano wil Liverpool Summerville halen. Zou wel heel lekker zijn als Feyenoord hem vervolgens een seizoen zou kunnen huren. Dat zou een goede tussenstap kunnen zijn om echt te slagen in de top van de PL.
Waarom? Als Liverpool hem inderdaad wil hebben is de kans groot dat hij daarheen gaat. Van Leeds naar Liverpool is wel een erg grote stap. Bij Feyenoord zou hij op een hoger niveau flink wat CL wedstrijden spelen en in een seizoen kunnen worden klaargestoomd om echt de strijd om de basis aan te gaan bij Liverpool i.p.v. wat invalbeurten.
Die laten ze dan in de Premier League spelen
Summerville moet miljoenen gaan kosten, die gaan ze daarna natuurlijk niet verhuren.
Dat doen PL clubs zo vaak met spelers die in onze ogen duur zijn. Op transfermarkt staat hij voor 18 miljoen ingeboekt. Voor de top van de PL is dat een bescheiden bedrag. Als Liverpool hem haalt kun je in de loop van de zomer een poging wagen. De lijntjes zijn kort.
Summerville komt voor de basis daar, kan direct mee qua concurrentie.

Wat vooral lekker was geweest was als ene Dick Advocaat hem niet had laten lopen destijds. De potentie spatte er toen al vanaf, alleen dat ene akkefietje met die broer en Knoester was een smet.
Hebben we daar nog een doorverkoop percentage op?
Ik heb even gezocht, maar kan daar niets over vinden. Misschien weet FTM meer.
Ik kon ook niks vinden over het doorverkoop van summerville @FeyenoordTM
Blijft Reijnen wel bij de club?
Die word door Romano niet genoemd in de deal.
Rare suggestie
Van Bommel samen met overmars halen
Hebben we een goeie td en trainer die samen goed kunnen functioneren
Knappe manier om te zeggen dat je vrouwen haat.
Bull shit man
Hij heb zijn pik laten zien nou en
Vrouwen laten ook tieten zien
Haha, wat zeg jij allemaal 🤣
Ongewenst.
Is het woord wat je bent vergeten.
Vrouwen dienen dat ook niet te doen als de ontvanger dat niet wil.
Gert Jan Verbeek ken deze stijl wel enigzinds doorzetten met dit materiaal. Al doet hij het maar de helft zo goed ben ik al blij.
Was geen goed materiaal toen.
Nu wel. Zoals hij Feyenoord hoog heb zitten en zijn altijd naar voren visie sluit dat mooi aan op Slot.
Dat is al eerder een enorm succes gebleken(NOT)
Tijden zijn niet te vergelijken. Klote elftal destijds.
Slot is een geweldige trainer en hij heeft enorm veel betekend voor Feyenoord. Een verademing in de media en tactisch zeer sterk als je de spelers mag geloven. Zijn visie met aanvallend spel d.m.v. hoog druk zetten heeft ons als fans enorm veel plezier bezorgd. Deze stap is Slot daarom van harte gegund en het levert ook nog eens een record transfer op. Goed werk weer van DTK.

Mijn inziens is het aankopen van de juiste spelers belangrijker dan een trainer. Ik geloof niet dat een trainer met matig materiaal wonderen kan verrichten. Je kan een trainer uit de 4e klasse bij Real op de bank zetten en de beste man wordt zeer waarschijnlijk kampioen.

Het lijkt er echt wel op dat er lijstjes klaarliggen om zo de juiste mensen aan te stellen. Ondanks het gebrek aan scouts en een TD lijkt er toch sprake te zijn van goed beleid en visie.
Een goede trainer kan een team wel degelijk beter maken. Daarbij onderschat je dat het echt wel een kunst is om 30 vedette in toom te houden en ze wekelijks de laten presteren.

Het bewijs dat een trainer en zijn speelstijl wel degelijk het verschil kan maken is het laatste jaar van Advocaat bij Feyenoord en het eerste jaar van Slot.
Volledig mee eens.
Een trainer is zeer belangrijk. Slot is goed in de media, een peoples manager, tactisch goed, staat boven de groep en iedereen gelooft in hem. Zijn visie is uitgerold in de hele club. En inderdaad verbeteren spelers zich fysiek omdat de voetbalvisie van Slot dat vraagt. Kokcu is daar het mooiste voorbeeld van. De gehele jeugdopleiding speelt in dezelfde stijl en zo heeft Slot in drie jaar tijd dus enorm veel betekent voor Feyenoord.

Ik hoop daarom op een trainer die in een gelijke stijl en filosofie het spel beleeft. Liefst een wat jongere trainer.

Maar ook Slot heeft goede spelers nodig. Zonder goede aankopen bakt Slot er ook niets van.

Volgend seizoen missen we Hartman, Minteh, Geertruida gaat vertrekken, Hancko, Gimenez, Wieffer, Timber, is afwachten. Dat zijn 7 basisspelers. Het opvangen van deze spelers gaat cruciaal zijn. Welke trainer je ook voor de groep zet, je hebt gewoon kwaliteit nodig.
Ben je het nou eens met jezelf? 🤣
Hoorde bij een podcast dat de speelstijl etc al was uitgerold en dat Slot daar bij is gezocht.Zal straks moeten blijken in hoeverre dat klopt
Ik zou wel blij zijn met van Bommel eerlijk gezegd. Gewoon een goede trainer die bewezen heeft in Belgie spelers beter te kunnen maken. Doet ook veel met talenten. Dat hij niet helemaal top ligt bij de supporters kijkt Te Kloese gelukkig wel doorheen.
Als het de beste optie blijkt te zijn voor de club dan lijkt het me gek om het niet te doen alleen omdat supporters hun emoties van 10 jaar geleden niet in bedwang kunnen houden.
Een 2e van Bronckhorst dat.
Vorig seizoen kampioen omdat alle puzzelstukjes in elkaar vielen, dit seizoen is het weer dramatisch
Van Bommel?
Wat een giller. Stuur hem maar naar de "Hoofdstad"
Hfc Haarlem bestaat niet meer toch?
Ik benijd de nieuwe trainer van Feyenoord niet
Mauw-rinho heeft wel interesse aldus het UWV in Rome...
Hopelijk word het geen Mark van Bommel
Lees wel nu net dat hij weggaat in België
Dat is wel de laatste die bij Feyenoord past. "Mark van Bommel, breek je been" werd er vroeger altijd gezongen. Wat mij betreft blijven we dat zingen.
Soms breek je een been, en ben je invalide. Dus zing niet mee
Er is een Poolse trainer die z'n team van het 3e niveau naar een landstitel bracht met leuk voetba, zag net een thread over hem
Ongelofelijk dat mensen over Van Bommel en Jansen beginnen. Van Bommel is zo'n ouderwetse Advocaat trainer en Jansen is er uit gemikt bij AZ. Wat moet je dan bij Feyenoord doen?
@Feyenoordtm is het al zeker dat het Mark van Bommel gaat worden ? of kan het nog steeds een andere naam worden. Het zou wat mij betreft een flinke aderlating zijn.
Van Bommel wordt niet de nieuwe trainer van Feyenoord. Geen onzin verkopen.
Rutger hint hier een beetje via twitter op met een raadsel: “En plotseling is alles anders” 🔙🎙️
Dat is het commentaar bij de goal van Van Bommel tegen Feyenoord in de uefa cup 2002.
Maar als topkanidaat of gewoon één van de opties? Dat zijn 2 hele verschillende dingen namelijk. Hoop op het laatste.
Van Bommel zal ongetwijfeld wel op het lijstje staan, maar absoluut niet als nummer 1. Doet het prima bij Royal Antwerp maar, is echt een stap achteruit voor Feyenoord op dit moment.
Dat zou klote zijn...
Wellicht Sahin? Eerst als speler, nu als trainer. Dan is ook alles anders
Geen van Bommel alsjeblieft, zie liever een trainer met wat meer ervaring.
@FeyenoordTM kunnen we vanavond nog iets verwachten over een trainer?
Geen paniek, kameraden. De Arne Slot exit is echt niet onverwacht, en er is gelukkig ruim te voren duidelijkheid en tijd om door te schakelen. Scenario en budget is voorbereid, Dennis te Kloese in charge.
We kunnen ook ff Zidane terug uit z’n sabbatical halen 😜
Volgens Rtl nieuws deal done 11 miljoen.
Hoop niet dat dit de waar is !
Waarsch 11 voor Slot en dan nog ongeveer 4M voor de mensen die hij meeneemt naar Liverpool gok ik zo
Pusic gaat het in ieder geval niet worden, Meijer van NEC ook niet, die gaat daar verlengen. Pascal Jansen is eerder wel gepolst. Hopelijk neemt dat geen serieuze vormen aan. We moeten buiten de landsgrenzen gaan kijken.
Pascal Jansen is een goede trainer
Nah, hele saaie. AZ fans zijn ook totaal niet te spreken over hem qua spelopvatting.
Saai misschien, maar een prima trainer. Materiaal wat hij had was ook niet veel uit te halen.
Vind dat we nu wel hoger mogen proberen te mikken met CL, geld wat te besteden is etc. We leveren nu trainer af aan de wereldtop, dan mag je zelf ook wat hoger inzetten.

Als dat niet lukt, is het een 'oke' optie, maar ben gewoon geen fan van hem. Heeft ook helemaal geen uistraling en charisma ofzo.
Kijk maar hoe het nu met AZ gaat. Het lag niet aan Pascal Janssen, maar aan de spelers. Er werden te veel toppers verkocht
Zelfs met de goede spelers speelde hij nooit leuk voetbal. Iedereen kijkt alleen maar naar resultaat bij hem en probeert het daarom te verdedigen. Ik zie het eerder andersom. Hij is geen goede trainer die te sterk afhankelijk is van z'n materiaal en dan ben je dus erg afhankelijk van je selectie en transfers, terwijl je juist een trainer nodig hebben die de hele selectie beter maakt, in plaats van teren op individuele kwaliteit.
DtK heeft vorige zomer een task force opgezet die een nieuwe trainer en hoofd jeugdopleiding moet vinden. Vandeweek hebben we hoofd jeugdopleiding voor de neus van man city weggekaapt bij rangers. Het lijkt me vreemd als ze nu met een bekende aan komen zetten
Hoe kom jij bij dat Pusic nieuws?
Slot nu 100 procent alles rond volgens Rutger 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Ik blijf het wat merkwaardig vinden dat deze site niet leidend is in het nieuws. Dat bv op Telegram, met een kleinere doelgroep, zaken eerder vermeld worden.
Staat hierboven toch ook in dit bericht vermeld
Dat wordt later toegevoegd aan een ouder bericht wat je al gelezen hebt.
Ik lees hier het geertruida bericht komt van een parodie account? De beste man plaatst toch echt zelf een foto vandaag op social media waar hij in london naar westham-liverpool kijkt? Dat kies je niet zomaar uit?
Geertruida zit met z'n zaakwaarnemer op de bank bij Westham-Liverpool, lijkt me niet voor niks.🥲
1-jarig contract dus gaat sowieso weg. PL club zou goed voor Feyenoord zijn want betalen over het algemeen meer.
Zoals voorspeld: Geertruida gesignaleerd in Liverpool. Ben benieuwd wanneer Hancko volgt.
Ze hebben van Dijk daar rondlopen. En Slot zal zijn gewaarschuwd door de Ten Hag vergelijkingen en niet veel spelers meenemen
Laat Hancko maar hier. Dit zal wel ijdele hoop zijn, maar dan wel een flink transferbedrag: € 40 - € 50 miljoen
Geertruida vandaag bij Liverpool. Ik ben benieuwd wie als eerste zegt dat we hem tegen een zacht prijsje moeten laten gaan vanwege bewezen diensten. Ik gok dat het Slot is.
Heeft Feyenoord overwogen maar gaat niet gebeuren.
Wacht maar tot maandag dan zal de media het ongetwijfeld melden en anders Rutger.
DtK heeft een externe partij ingeschakeld die een jaar lang trainers heeft gescout op basis van criteria. Media roept allerlei namen omdat alleen die partij en DtK het lijstje heeft en DtK is nog in Madrid. Alles wat je leest is grote duimzuigerij voor kliks.
Ik zie hier af en toe de naam Pusic als opvolger voorbijkomen. Als hoofdtrainer heeft hij Twente en de Graafschap betonvoetbal laten spelen in de eerste divisie en de kelder van de Eredivisie. Ongetwijfeld was hij een gewaardeerde assistent, maar het lijkt me niet geg profiel van de opvolger van Slot. Ik hoop op een van de grnoemd Scandinaviërs: Knutsen of Neestrup. Ik zou Dick Schreuder ook een interessante keus vinden en Wim Jonk zou een goede aanvulling zijn als technisch manager/directeur. Maar ik begrijp uit de opmerkingen van FTM dat Te Kloese het liefst alle touwtjes zelf in de hand houdt.
Met Jonk weet je 1 ding zeker: er gaat ruzie ontstaan.
DtK zal een nieuwe trainer en technisch directeur aanstellen. Zoals hij heeft aangegeven te gaan doen bij vertrek van arne.
De eerste trainer komt niet van TD maar van een task force die al een jaar bezig is met opvolging van hoofdcoach en hoofd opleidingen.
Weet je wie de task force vormen? In ieder geval verstandig om de mogelijke opvolgers al goed in kaart te hebben.
Volgens mij was het de bedoeling dat na het tijdperk Slot een nieuwe TD komt.
In vrijwel alle Engelse kranten wordt gesproken van een afkoopsom van £ 7,7 miljoen en een maximale bonus van £ 1,7 miljoen. Kortom totaal: £ 9,4 miljoen = ca. € 11 miljoen. Voor de drie assistenten zal er wel iets bijkomen, maar je komt nooit uit tussen de 13 en 15 miljoen euro.
Zit nou niet zo dom te lullen Wimpie

Bit more on the Arne Slot compensation.

Told Liverpool have paid €9m for Slot with €2m in bonuses.

Then the backroom staff compensation on top takes the total package close to €15m
https://x.com/JacobsBen/status/1783960893178400786

Arne Slot will be the most expensive Dutch coach ever as Liverpool will pay compensation fee around €13-15m.

Details will be completed on paperworks over the weekend.
https://x.com/FabrizioRomano/status/1783954080898924845
Fijn die onderbuikgevoelens van jou. Ik wacht liever even de feiten af.
Het zat er aan te komen. Dit jaar of volgend jaar. Helaas gaat Slot dit jaar dus vertrekken. Een club als Liverpool kan je als trainer van Feyenoord nou eenmaal moeilijk weerstaan. Het allerbeste Arne en bedankt voor de mooie jaren. Ik vind het echter niet verstandig dat Feyenoord bijna het hele technische hart laat gaan. Penny wise pound foolish. Okay, het levert misschien een paar miljoen extra op voor de clubkas maar is mijns inziens een extra groot risico voor de continuïteit op het vlak van de professionele en fysieke begeleiding. Juist het onderdeel waar Feyenoord de laatste jaren dingen goed doet. Slot vervangen door een capabele trainer is al een (onmogelijke) uitdaging en daar komt nu dus ook de technische en fysieke begeleiding bij. Als de juiste keuzes worden gemaakt dan verwacht ik in het meest positieve scenario een tussenjaar en daarna weer een opwaartse trend. Echter het Ajax scenario en/ of een oppermachtig psv de komende opeenvolgende jaren sluit ik zeker niet uit. Wat betreft dat laatste hoop ik dat uiteraard niet maar vrees het wel. We gaan het zien.
Ik vrees dat je gelijk krijgt, maar hoop het natuurlijk niet. In 1970 was Feyenoord heel rijk, maar het geld is er doorheen gejast. Na vele ellendige jaren staat er nu weer een redelijk stabiel huis. Dat moet DtK handhaven en uitbreiden.
Wat een dom gelul.
Leigh Egger is ook Head Performance trainer en hij blijft gewoon. Verder heb je oa nog:

Steven Bakker Performance data specialist
Tim Janssen Revalidatie fysiotherapeut
Jasper van Kempen Fysiotherapeut en manueel therapeut
Stefan van Meenen Fysiotherapeut en manueel therapeut
dr. Duncan Meuffels Orthopedisch chirurg
Joost van der Hoek Clubarts
Stijn Vandenbroucke Hoofd Medisch en Performance
Plus natuurlijk de mensen die voor de data- en performance analisten werken.
Weinig keus, contracten liepen af.
Ongelooflijk jammer zeg, wat een man
Ik zeg nieuwe trainer Pusic, met Kuyt en van Persie als assistenten!
Kuyt? Nee man. Echt niet aan beginnen. Van Persie zou ik als assistent trainer ook niet aan beginnen. Van der Gijp had het daar ook al over maar dan met Ron Jans. Van Persie is geen stagiair. Van Persie moet gewoon hoofdtrainer worden bij Heerenveen. Dan doet hij echt ervaring op.
Kuyt, gebaseerd op wat? Van Persie kan ik nog enigszins inkomen, doet het heel aardig met JO18 en is een uithangbord voor de club.

Pusic zou kunnen. Geen idee hoe hij het bij Donetsk doet.
@SergioHerman,
Staat met Shakhtar mooi op de eerste plaats in Oekraïne
Slot gaat wel 14 miljoen verdienen, geef hem eens ongelijk??
Ik hoor veel mensen praten over de verkoop prijs van slot. Maar is toch een keurige deal sommige spelers van ons zijn voor minder verkocht. laat toch zien dat feyenoord slot niet kwijt wilde en geef hun ongelijk.
Bijna nergens gehoord, maar het kan niet anders of Mark van Bommel komt hoog op het lijstje te staan. Jonge coach, NL'er, internationaal netwerk (Barca/Milan/Bayern), CL-ervaring, triple gewonnen in België, aanvallende speelstijl. Nog 1 jaar contract IN België. AC Milan ligt wel op de loer, als ik de Italiaanse geruchten mag geloven.
Minder aanvallende speelstijl dan Slot en nu er wat spelers vertrokken zijn bij Antwerp is het gelijk een stuk minder, vraag het me af.
Volgens voetbalprimeur heeft Milan afgehaakt
Pusic op nr1 om Slot op te volgen!
Dat is niet te hopen. Die man was nooit in beeld geweest als hij geen assistent van Slot was gepeest. Als hoofdtrainer echter niks bewezen. Je moet een stap vooruit maken in plaats van een paar terug.
Schandalig dat Feyenoord hem c.s. laten gaan. Heeft nog een contract, krijgt een monstersalaris en stort Feyenoord nu in een diep gat. 15 miljoen is 25 miljoen te weinig. Waardeloze vent die Slot.
@Slimmie doe niet zo hypocriet man !

Wees gewoon dankbaar voor wat hij de club heeft gebracht, ook hij heeft ambities in z’n carrière en dat is heel normaal.
Zegt over je deze vraag. Komt zeker uit BE??

Heb daar nog wel een leuke voor je.
Wat de overeenkomst tussen de Nederlandse gevangenissen en het hoofd van jou en Belgen?

Ze hebben allemaal een cellen tekort
Hier is maar een ding op te zeggen. Wat een Verschrikkelijke opmerking.
De hoogste transfersom aller tijden voor een trainer uit de eredivisie!!!!
Slechte deal, onze beste trainer ooit en de kern van onze staf weg voor maar 15 miljoen. Iedereen die dit een goede deal vindt, snapt niet hoe uitzonderlijk goed Slot is. Niet alleen voetbaltactisch maar ook als mens, communicator en leider een geweldenaar. Echt de ultieme trainer. Wens DtK & co heel veel succes om hem te vervangen.
Veruit de hoogste transfersom aller tijden voor een trainer uit de eredivisie!!!!
Slechte deal, onze beste trainer en de kern van onze staf weg voor 15 miljoen. Iedereen die dit een goede deal vindt, snapt niet hoe uitzonderlijk goed Slot is. Niet alleen voetbaltactisch maar ook als mens, communicator en leider een geweldenaar. Echt de ultieme trainer. Wens DtK & co heel veel succes om hem te vervangen.
Dan hebben we een ongemotiveerde staf. Die opzeker een arbitrage zaak ee van gaan maken. Uiteraard hoopte we allemaal dat hij zou blijven. Zeker ook een deel van de staf. Maar moeten door, je kan nu een nieuwe trainer wel iets bieden.
Ongemotiveerde Staf? Zag jij een ongemotiveerde Geertruida dit seizoen omdat zijn transfer naar Leipzig niet door ging? Het zijn professionals hoor.
Zeker maar slot is geen geert. En vorig jaar gebleven, en laten we eerlijk zijn het is Liverpool dus gaat hij op zeker lastig doen als ze er niet uit mochten komen. Liet hij meer of meer al vallen. Ze moeten het wel volgens hem.
Geertruida is een echt feyenoord dier... dus geen vergelijking
Arbitragezaak zouden ze waarschijnlijk niet doen en vrijwel zeker verliezen, zie bijvoorbeeld https://www.voetbalzone.nl/nieuws/hoe-makkelijk-is-het-om-een-transfer-te-forceren-via-de-arbitragecommissie/317529.

Bovendien schat ik dat Liverpool of een andere Europese grootmacht ook wel 25 miljoen betaald zou hebben. Ook dat is nog een vriendenprijsje voor een trainer en staf die honderden miljoenen transferwaarde, Europese premies etc gecreëerd hebben.
Ach nogmaals dikke pech voor ons, ik gun het deze kerel. 3jaar geleden veel spelers huren. Nú centjes op de bank en een goed elftal met waarde.
Ik had ons 10 miljoen extra gegund
Heeft slot HONDERDEN miljoenen transfer waarde gemaakt? Bedoel je die van transfermarkt? Die waardes worden verzonnen door amateur moderators en club fans? Dat weet je? Verder zou ik van de drank en drugs af blijven. Gaat duidelijk niet goed met je???
Ach weet je, Baardaap, de hele voetbalwereld gaat uit van Transfermarkt. Klopt in grote lijnen aardig met de gerealiseerde transfersommen.

Kijk anders naar de gerealiseerde transfers onder Slot de afgelopen 2 jaar: ook al ca 100 miljoen. En ca 100 miljoen Europese premies (incl de gegarandeerde 40 miljoen komend seizoen). Samen ook honderden miljoenen.

Snap je het nou eindelijk met je gebazel over drank en drugs?
Veruit de allerhoogste transfersom aller tijden voor een trainer uit de eredivisie!!!!