slot-feylaz-1

VK Sportphoto

Nieuws

Slot baalde van dure kaartjes: "Had graag gezien dat het stadion vol zat"

Van de redactie

Arne Slot had graag gezien dat Feyenoord in een vollere Kuip had gespeeld tegen NEC. Gisteren kwam slechts een beperkt aantal toeschouwers op het bekerspektakel af.

In aanloop naar de wedstrijd was er reeds kritiek op de prijsstelling van de toegangsbewijzen. Veel supporters gaven aan de kaarten te duur te vinden en de wedstrijd voor de televisie te gaan kijken. Voor Slot was een grotendeels lege Kuip even wennen. “Ik weet niet precies wat een kaartje gekost heeft, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook wel teleurgesteld was in het feit dat ik voor de wedstrijd hoorde dat er maar 20.000 mensen kwamen”, aldus de coach in VI

De teleurstelling van de trainer richt zich niet op de supporters, maar op de club dat er in zijn ogen voor heeft gekozen niet in een vol stadion te spelen. “Want ik zat vlak daarvoor PSV te kijken, daar zat het stadion vol. Dus het zo zou maar kunnen zijn dat seizoenkaarthouders toegang hadden”, aldus Slot. 

Achteraf gezien denkt Slot dat hij hier een rol had moeten spelen. “Mensen zeggen wel eens dat ik me overal mee wil bemoeien; ik had graag gewild dat ik me hiermee bemoeid had. Ik had heel graag gezien dat het stadion vol had gezeten, maar het zat nog veel voller dan ik vooraf hoorde. Uiteindelijk iedereen blij, behoudens die supporter die veel betaald heeft, maar die heeft wel waar voor z'n geld gehad.”

Delen

Reacties

Degene die de prijzen heeft bepaald moeten ze vandaag nog ontslaan. Geen enkele binding of respect voor de fans. Echt walgelijk!!!
Altijd eerlijk onze Slot, wat een geweldige trainer hebben wij!
Als wij niet kampioen worden? Tot aan de zomer. Kan mij voorstellen dat hij ook eens wil werken met geld en niet hoeven te schrapen.
Als we CL halen vaart de zilvervloot binnen....