slot-wieffer

VK Sportphoto

Nieuws

Slot blij voor Wieffer: "Fantastisch voor hem en Feyenoord"

Van de redactie

Mats Wieffer heeft officieel de overstap gemaakt van Feyenoord naar het Engelse Brighton & Hove Albion. De Rotterdamse club houdt een recordbedrag over aan de transfer van de Oranje-international. Arne Slot is blij voor Wieffer en zijn oude werkgever Feyenoord, zo gaf de huidige trainer van Liverpool aan in gesprek met Viaplay.

"Ik vind het vooral heel mooi voor hem, als je ziet waar hij vandaan komt. Dat hij twee jaar nadat hij van Excelsior kwam, de stap naar de Premier League kan maken. Dat is geweldig voor hem", aldus Slot tegenover de zender. "Het is fantastisch voor hem, maar ook voor Feyenoord, omdat het de grootste transfer is in de clubhistorie."

De Rotterdammers ontvangen naar verluidt dertig miljoen euro voor de negenvoudige Oranje-international, exclusief bonussen. Hiermee overtreft Mats Wieffer Orkun Kökcü en Luis Sinisterra (beiden 25 miljoen) als de duurste uitgaande transfers van Feyenoord. Volgens Slot heeft hij geen poging gedaan om Wieffer naar Liverpool te halen. "Nee, ik heb Mats niet gesproken. Ik vind het erg leuk om hem tegen te komen, maar ik hoop dat hij niet te veel wil bewijzen tegenover zijn oude trainer", glimlacht Slot.

Delen

Reacties

Ik zie liever dit dan dat oeverloze gezever over dat Oranje 😊
Ongeveer hetzelfde niveau, totaal niet interessant , de meeste voetballers en trainers zijn een soort rondtrekkende circusartiesten .
Ik heb meer waardering voor voetballers als , bijvoorbeeld, een Geertje en Justin , dat zijn Feyenoorders
Mss is het handiger om dit pas ná deze window te delen, want ik zie beide ook nog wel vertrekken 😉
Wat ik bedoel is, datdat spelers zijn die al 10 jaar of meer bij Feyenoord rondlopen, dus dan kan ik begrijpen dat ze op enig moment extra geld willen binnen halen en dat die dan ook een mooi afscheid krijgen als ze gaan.
Voetballers die 1, 2 of 3 jaar hier rondlopen en dan weer gaan, noem ik geen Feyenoorders.
Dat is het verschil wat ik bedoel.
Maar die gaan ook als er belangstelling is. Het zijn allemaal golddiggers, ook hun families ruiken geld.