Bevestigd
schermafbeelding-2024-07-06-om-092418

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord contracteert Nuuradiin Mahamud

Van de redactie

Nuuradiin Mahamud heeft deze week een contract bij Feyenoord getekend. De 15-jarige jeugdinternational komt over van PSV en zette in De Kuip zijn handtekening onder een contract tot medio 2027. Mahamud gaat het nieuwe seizoen deel uitmaken van Feyenoord Onder 17.

De verdediger is blij om zijn voetbalcarrière bij Feyenoord voort te zetten. ‘Ik houd ervan om wedstrijden te winnen en zal altijd het maximale geven. Ik hoop me bij de club verder door te ontwikkelen en kijk met veel vertrouwen naar de toekomst.’

Mahamud startte zijn voetballoopbaan bij de amateurs van SV Batavia '90 in Lelystad en maakte vervolgens de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax. Afgelopen seizoen kwam de linkspoot uit voor PSV en maakte hij tevens zijn debuut als jeugdinternational bij het Nederlands elftal voor spelers onder 15 jaar.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die onder 17 wordt echt dodelijk dit seizoen. Leuk om naar te kijken 🍿
Wat mij opvalt dat die jonge jongens (bijna) allemaal club hoppers zijn. En als ze doorbreken gaan wij ze als eigen jeugd zien ? en roepen zij dan ja sliep altijd in een Feyenoord pyama ? Wat drijft die jongens om 3 keer te verhuizen , geld ? Ego zucht of hebben ze het idee dat ze telkens als ze ( nog ) geen contract krijgen niet de juiste aai over hun bol krijgen en vertrekken ..
Geen visie daar….. waar kennen we dat van hahahah
Al bij alle drie de top3 clubs gespeeld, elke keer lekker gecrasht?
Manneke is 15 en tekent nu z’n eerste contract pas vgm, die heeft nog niet zo gecasht.
Twente en az heeft hij niet gespeeld, dus alleen top 2
15 jaar en al bij Ajax, Psv en nu dus Feyenoord gevoetbald. Dat is opvallend.
Ajax jeugdopleiding is in aan t inzakken en daarom gaan er redelijk wat spelers daar weg, en misschien kwamen ze bij PSV afspraken niet na, en dan komt Feyenoord met een goed plan!
De Feyenoord Academie maakt weer indruk in NL en mag gerust weer DE voetbalschool van NL genoemd worden! Goed bezig op Varkenoord die de Slot-visie op een geweldige manier heeft omarmd en daar steeds meer de vruchten van zal gaan plukken ;-) Nu vasthouden en door bouwen mannen. En vrouwen natuurlijk.
Dit is niet best de hele top 3 al gehad klopt iets niet
Die andere 2 zijn waarschijnlijk niet goed genoeg? Hahaha wij hebben jarenlang lijdzaam moeten toekijken hoe die andere 2 onze jeugdopleiding plunderden. Nu is het pay-back time ;-)
@Bombarda1908 Hoe komt het dat er zoveel jeugdspelers van andere clubs naar Feyenoord toekomen.
Er zou toch een soort heren akkoord bestaan waar we elkaars jeugdspelers niet weghalen.
Buiten dat valt het op dat in het verleden juist jeugdspelers bij ons weggingen.
Dat heren akkoord heeft nooit echt iets voorgesteld en daar was Feyenoord de dupe van, met name Ajax en soms PSV bleven spelers wegkapen. Nu is Feyenoord eindelijk in de positie om dat te doen en houden ze zich duidelijk niet in
Het herenakkoord betekent niet anders dan dat je niet actief elkaars spelers benaderd en als een talent overstapt dat er dan een dubbele vergoeding wordt betaald. Actief benaderen is een grijs gebied. De club kan altijd zeggen. "hij bood zich aan bij ons'. Dus het is ook wel schijn allemaal. Voor Zinhagel en Abdi moeten wij dus aardig de portemonnee trekken.
Vooral aanvallend. Als je ziet hoeveel aanvallende middenvelders en aanvallers er in dat team zitten. Terwijl er maar 3/4 verdedigers tussen zitten.