slot-1

VK Sportphoto

Nieuws

Slot geniet van het Legioen: "Echt heel bijzonder"

Van de redactie

Arne Slot werd luid toegezongen door het Legioen tegen het einde van de wedstrijd in de met 5-0 gewonnen wedstrijd in De Kuip tegen PEC Zwolle. De trainer van de Rotterdammers genoot zichtbaar en sprak na afloop met ESPN.

In de kleedkamer van Feyenoord was na afloop van het gewonnen duel een ernstig ziek jongetje in de kleedkamer aanwezig, een mooi gebaar. "Een jongetje Mats, die twee weken geleden te horen heeft gekregen dat hij kanker heeft, hebben we net nog even mee de kleedkamer in genomen om hem een hart onder de riem te steken voor de moeilijke tijd die voor hem ligt", begint Slot.

In de slotfase van het duel, waarin Feyenoord met 5-0 voor stond, zong de gehele Kuip luidkeels de vertrekkende trainer meermaals toe. "Ja, dat was heel bijzonder. Ik zou dat kunnen downgraden, maar dat zou niet recht doen aan de gevoelens die ik toen had", aldus Slot. "Het was echt heel bijzonder. In de drie jaar dat ik nu bij Feyenoord ben heb ik vanaf de eerste tot de laatste dag, die nog komen gaat overigens, de waardering gevoeld en vandaag was het wel heel massaal. Dat was indrukwekkend, ja."

"Ze scanderen mijn naam, maar dat is eigenlijk een beloning van hoe we allemaal hebben gepresteerd de afgelopen drie seizoenen", doelt Slot op zijn technische staf, die ook op de nodige steun kon rekenen. "Dat doen we met heel erg veel mensen en dat is eigenlijk ook voor Sipke en mij te veel eer. Er zijn heel veel mensen die veel kwaliteit hebben geleverd. Als het slecht gaat, ben je als hoofdtrainer dan de sjaak en als het goed gaat weet je ook dat je als hoofdtrainer dit uithangbord bent. Dat was heel bijzonder", vervolgt Slot. 

Delen

Reacties

Het gebeurt niet vaak dat een trainer via de voordeur vertrekt, maar een trainer die vertrekt via de voordeur, over de rode loper langs een erehaag van alles wat Feyenoord lief heeft, ik vraag me af of we dat ooit weer zo gaan zien. Coach die, samen met zijn staf en de directie, van een zieltogende club weer een voetbalreus heeft gemaakt op nationaal niveau en een ploeg die internationaal ook weer meedoet.

Arne, Sipke en de rest: Bedankt!
Gisteren voor het eerst in 3 jaar een andere Arne Slot gezien, je zag dat hij door alles wat er gebeurde, lofzang in het stadion, verhuizing naar Liverpool, Engelse media in de persruimte dat hij er ongemakkelijk van werd. Met name in de persconferentie zag je het. Arne blijft natuurlijk ook maar een mens. Arne bedankt!
Arne,
Jij ben degene die ons weer trots liet zijn, daarom gunnen wij jou je transfer naar de club van je dromen. Wij weten ook wel dat daar NOG meer mogelijkheden voor jou liggen. Niet alleen financieel voor jezelf en degene die met je mee gaan (niet te veel mensen/spelers meenemen aub!), maar ook de spelers die Liverpool kan halen. We begrijpen je echt, maar denk dat jij half niet beseft wat jij voor ons betekend heb en vooral wat je achter laat voor ons.
We gunnen je allemaal het allerbeste en zijn trots dat jij trainer wilde worden van ons Feyenoord.
Ontzettend veel succes daar, en hoop dat je voor altijd trots blijft op wat je bij ons gepresteerd hebt.
Het ga jou, en ieder die je dierbaar is, goed daar en weet dat jij voor altijd in ons hart zit.
Bedankt, bedankt, bedankt!!
@FeyenoordTM verwacht je deze week meer nieuws rondom trainer en hoor vaak pusic kun je ons aub zeggen dat we dit niet doen hele beperkte trainer.
Zo jammer dat hij gaat. Ik gun het hem maar mijn hart huilt.
Terecht dat hij werd toegezongen!
Hij verdient het dubbel en dwars..

Arne bedankt !
@FeyenoordTM Verwacht je dat Liverpool het snel wereldkundig gaat maken zodat Feyenoord ook op zoek kan gaan naar een nieuwe trainer?
Volgensmij is Feyenoord al 1 jaar opzoek naar een opvolger voor Arne
Feyenoord moet het wereldkundig maken, daarna kan Liverpool pas volgen.