arne-slot

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Giménez nummer 1 penaltynemer"

Nigel

De penaltynemer van Feyenoord blijft spits Santiago Giménez. Zo vertelt Arne Slot voor de camera's van ESPN voorafgaand aan de wedstrijd AZ-Feyenoord. 

Santiago Giménez heeft nu drie penalty's op rij gemist. Twee bij Feyenoord en één bij Mexico. Kiest Slot voor een andere nemer zoals Hancko? "Giménez zal vandaag een strafschop nemen als hij zich goed voelt. Heeft hij enige twijfel, dan weet hij dat Dávid Hancko achter hem staat om ze ook te nemen," vertelt Slot tegenover ESPN

Driouech

In de persconferentie vertelde Slot dat Driouech voor Feyenoord geen speler is die een versterking is aan de bovenkant. "Ik snap heel goed dat PSV hem als versterking ziet, omdat zij last van blessures hebben. Wij hebben qua aantallen meer dan voldoende spelers, als je dan weer een buitenspeler haalt, gooi je wel weer een klein bommetje in je kleedkamer. Als je dan een buitenspeler haalt, moet hij er aan alle kanten ver bovenuit steken, of het is een enorm talent," lichtte Slot extra toe over zijn zin dat Driouech geen speler is die Feyenoord aan de bovenkant versterkt. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties