slot

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Slot: "Ik verwacht morgen evenveel lawaai als met 50.000 man"

Van de redactie

Het begin van dit Europese seizoen – 4-2 nederlaag bij Lazio – omschrijft Arne Slot als een ‘valse start’ en ‘een goede les’. Donderdagavond rekent hij tegen Sturm Graz op een beter Feyenoord, maar hoopt hij ook op de meer dan indrukwekkende steun van het legioen.

De beelden van Lazio-uit gebruikte Slot in voorbereiding op het duel met Sturm Graz. "Hun grootste kracht vond ik de enorme discipline die ze opbrachten," aldus Slot. "Dat zie ik ook terug bij Sturm Graz, onder meer in hun enorm agressieve manier van pressing spelen."

Zijn spelers kregen ter inspiratie ook beelden te zien van Sparta Rotterdam-thuis (3-0) van afgelopen zondag. Slot: "Die wedstrijd creëerden we niet alleen veel meer kansen voor rust, maar werkten we ook harder dan tegen Lazio. Dat zullen we ook morgen moeten doen, want ik verwacht dat het tegen Sturm Graz heen en weer zal gaan."

Van zijn spelers verwacht Slot dat zij een stapje extra zullen zetten, maar hij doet ook een beroep op de supporters. Vanwege een UEFA-straf is de volledige Gerard Meijer Tribune gesloten. Slot: "Ik ben ervan overtuigd dat de 35.000 supporters die er wel zijn evenveel lawaai kunnen maken als 50.000 man, dus ik verwacht opnieuw een geweldige sfeer."

Feyenoord – Sturm Graz gaat donderdagavond om 18:45 uur van start in De Kuip.

Delen

Reacties

We straffen 15000 supporters voor tien supporters met een fakkelende waanziekte oiv een persoonlijkheids stoornis en middelenmisbruik.
Misschien moeten de overige 14990 er dan iets van zeggen, maar een groot gedeelte doet gewoon leuk mee.
Misschien moeten die 10 ******** eens een keer ECHT gestraft worden en nooit meer toegelaten worden in welk stadion dan ook. Dit soort tuig hoort niet thuis in onze samenleving !!!!