slot-lazio-uit

VK Sportphoto

In beeld

Dit was het nieuws uit de persconferentie voorafgaand aan Feyenoord - Sturm Graz

Van de redactie

Feyenoord bereidt zich voor op de eerste Europa League-wedstrijd in eigen huis! Sturm Graz komt donderdagavond op bezoek voor het duel dat om 18:45 uur start in De Kuip. Arne Slot en Gernot Trauner beschouwen voor tijdens de persconferentie die jij live kunt volgen via onderstaande stream.

Het mediamoment zit er inmiddels op. Dit was het nieuws wat uit de persconferentie voortvloeide.

- Gernot Trauner speelde bijna voor Sturm Graz, nadat hij transfervrij de deur uitliep bij SK Ried in 2017. LASK Linz bleek destijds daadkrachtiger. 

- Arne Slot verwacht dat Sturm Graz, net als Feyenoord, agressief druk zal gaan zetten.

- Sebastian Szymański (hamstringblessure), Ofir Marciano (rugblessure) en Lutsharel Geertruida (pfeiffer) ontbreken morgen nog bij de wedstrijdselectie.

- Lutsharel Geertruida traint apart van de groep mee op 1908. De verwachting is dat de verdediger wel even zoet zal zijn met de ziekte van pfeiffer. Geertruida mag pas na een aantal weken 'contact' maken en de groepstraining van Feyenoord hervatten, omdat pfeiffer overdraagbaar is.

Delen

Reacties

Reken er maar niet op. Een hamstring blessure kan heel hardnekkig zijn. Dat heeft echt tijd nodig. Als hij weer mee kan doen is dat echt een ontzettende meevaller, maar een kwestie van tijd voor het weer gebeurt.
Daar bij. Met Dilrosun op amc rn Walemark / Alireza op rechts kan je prika spelen.
Hij kan zelfs nog kiezen om Paxao op rechts te zetten en Danilo op links met Jimenze diep.
Zoveel mogelijkheden
Ik neem aan dat die foto bij het artikel van gisteren over Geertruida die mee zou trainen dan niet op dezelfde dag genomen is? Althans, dat mag ik hopen haha, anders heeft Benita dalijk ook Pfeiffer..
Ik hoor net dat het een foto van afgelopen maandag is..
Je krijgt Pfeiffer voornamelijk als je drinkt van een beker / bidon van iemand die de ziekte al heeft. Zo’n grote kans dat Benita het zou krijgen is er dus niet.
The kissing decease zeggen ze in Engeland