yv2023521yv2023521a1b06431

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Kampioen worden heel bijzonder, bij Feyenoord 'next level'"

Ference

Na afloop van de gewonnen uitwedstrijd kwam trainer Arne Slot voor de camera's bij ESPN. Slot was tevreden met de drie punten vandaag en heeft genoten van de afgelopen week. 

Slot: "Ik vind het heel knap, ik heb ze dit jaar heel veel complimenten gegeven en die verdienen ze vandaag weer. Het is een uitwedstrijd ver weg. Op een ondergrond die, als die nat is vrij leuk is, vrij snel opdroogde. Dan kom je in wat frustratie, dan kom je op 1-0 achter tegen de veldverhoudingen in. Dan zie je eigenlijk de reden wat we kampioen zijn geworden, niemand raakt in paniek, niet met de pet ernaar gooien, gewoon fanatiek blijven, je ziet spelers aan het einde nog sprints maken op het middenveld. Dan maak je drie goals en dan win je verdiend denk ik. 

Slot heeft genoten van de afgelopen week: "Ja prachtig, om kampioen te worden is al heel bijzonder, maar om kampioen te worden bij Feyenoord maakt het echt 'next level'. De beleving van de mensen dat is zo immens, ook de plek waar je gehuldigd wordt, dat is ook iconisch wat mij betreft. Dus het waren een aantal geweldige dagen, die hebben we goed afgesloten. 

Naast de geruchten over eventueel vertrekkende mensen, ging het de laatste dagen ook veel over de geplande vakantie op Ibiza. Slot gunt zijn spelersgroep de ontspanning: "Ik hoop dat ze bruin terugkomen en heel mooi weer hebben en dat ze ervan genieten met elkaar. Ze hebben het volledig verdiend, ze hebben het zelf voor elkaar gekregen om twee wedstrijden voor het einde kampioen te worden. Dan verdienen ze ook deze dagen weg te gaan. Vandaag hebben ze aangetoond dat ze heel goed en fanatiek kunnen spelen, na een paar feestelijke dagen." 

Tot slot werd de Feyenoord-trainer weer gevraagd naar zijn toekomst. Hierover liet Slot weinig anders los dan hij de afgelopen dagen al heeft gedaan. Wel gaf hij aan dat er 'genoeg redenen zijn om bij Feyenoord te blijven'.

Delen

Reacties

Het is simpel. Het sportieve plaatje ziet er bij Feyenoord beter en leuker uit. Bij Tottenham moet hij weer opnieuw proberen CL voetbal te gaan halen, terwijl hij het hier net voor elkaar heeft gekregen. Dat is de dikke plus die Feyenoord heeft.
Volgens mij zei Slot, dat er een heleboel redenen zijn om te blijven, dat is de eerste keer dat ik hem dat heb horen zeggen
Hij zei ook dat hij de optie open hield mocht er een absolute topclub komen waar je geen nee tegen kan zeggen, daarbij zei hij ook dat die zich nog niet gemeld hadden en dat hij verwachtte dat die deze zomer ook niet gaan komen.
Oftewel tottenham is broodje aap verhaal
Blijkbaar is zijn zaakwaarneemster al lang in gesprek met Tottenham