yv202455yv202455a9c04414

VK Sportphoto

Nieuws

Slot kiest voor deze elf namen in laatste wedstrijd

Stan

Door het grote aantal blessures in de selectie van Feyenoord, is het voor Arne Slot puzzelen tijdens zijn afscheidswedstrijd. De vertrekkend trainer kiest daarbij voor de onderstaande elf namen. Daarbij is er onder meer een basisplaats voor Alireza Jahanbakhsh, die na dit seizoen waarschijnlijk niet meer in De Kuip te bewonderen zal zijn. 

Zoals tijdens de persconferntie aangegeven, kampt Feyenoord met een waslijst aan afwezigen: Lamprou, Nieuwkoop, Hartman, Beelen, Timber, Wieffer, Milambo, Zechiël en Gimenez zijn niet van de partij tegen Excelsior. Slot kiest daarom achterin voor Gernot Trauner, die de zieke Thomas Beelen vervangt.

Op het middenveld is er plaats voor Zerrouki, Van den Belt en Stengs, die ook tegen N.E.C. al samenspeelden. Op aanvallend vlak kiest Slot voor twee andere flankspelers naast Ayase Ueda. Paixão keert terug in de basis, terwijl ook de over een aflopend contract beschikkende Alireza Jahanbakhsh een passend afscheid krijgt van de trainer. 

Door de vele blessuregevallen debuteert Djomar Giersthove in de selectie van de Rotterdammers. De 19-jarige verdediger speelde zijn wedstrijden dit seizoen in de Onder-18 en mag zondag hopen op zijn debuut in de hoofdmacht. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner (C), Hancko, López; Zerrouki, Van den Belt, Stengs; Jahanbakhsh, Ueda; Paixão. 

Wissels: Wellenreuther, Van Sas, Read, Giersthove, Lingr, Minteh, Sauer, Ivanusec. 

Delen

Reacties

Slory geblesseerd? Gister niet bij de 021 en nu ook hier niet…