yv2024519yv2024519a1a07689

VK Sportphoto

Opinie

Beoordeel de spelers voor de wedstrijd Feyenoord - Excelsior (4-0)

Stan

Feyenoord is er in geslaagd om in de laatste wedstrijd van Arne Slot als trainer met 4-0 af te rekenen met Excelsior. Doelpunten van verdedigers Gernot Trauner, Dávid Hancko, Lutsharel Geertruida en invaller Ondřej Lingr zorgden ervoor dat de vertrekkende coach op een zorgeloze manier afscheid kon nemen van de club en de supporters. 

Beoordeel hieronder de spelers voor hun prestaties in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior. Stemmen kan via het onderstaande panel en is mogelijk tot maandagmiddag 12:00 uur: 

Beoordelingen Feyenoord vs Excelsior

Justin Bijlow  Justin Bijlow 
7,8
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
8,0
Gernot Trauner   Gernot Trauner  
8,6
Dávid Hancko Dávid Hancko
8,5
M. López M. López
7,2
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
6,9
Thomas van den Belt Thomas van den Belt
6,6
Alireza Jahanbakhsh   Alireza Jahanbakhsh  
7,0
C. Stengs C. Stengs
7,0
Igor Paixão Igor Paixão
7,2
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,9
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
7,8
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
7,4
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
7,2
Leo Sauer Leo Sauer
7,4
Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
8,3

Delen

Reacties

Ueda heeft nu een paar keer in de basis mogen starten, maar ik ziet niet in hem een waardig vervanger van Gimenez. (Mocht hij weg gaan)
Hij heeft best leuke dingen laten zien. Denk wel dat hij er komt. Is een beetje type spelers als Brobbey. Heel sterk aan de bal en in de lucht, alleen de goals komen nog niet. Bij Brobbey duurde dat ook even. Schrijf hem niet gelijk af. Ik denk volgend seizoen 20/25 goals
Mensen haten echt op Zerrouki. Was vandaag 1 van de beste, maar 1 van de laagste cijfers. Geef die jongen een kans. Begint steeds beter te worden en heeft de potentie om beter te worden dan Wieffer.
Moeilijk om te geloven, dat snap ik. Maar het zijn dezelfde soort spelers, alleen wieffer is verdedigend veel beter. Zerrouki is echter beter in lange passes en handelingssnelheid.
Tijd zal het leren...
Wieffer is nog wel jonger dan Zerrouki, dat moet je meenemen als je aan potentieel denkt
Scheelt 1,5 jaar valt wel mee. Vrijwel alle spelers zijn dit jaar verder gegroeid, en ook de reserves, mooi om dat deze wedstrijd duidelijk te zien. De rek is er bij velen nog lang niet uit. Nu de staf weer aanvullen, door selecteren en verder gaan met Feyenoord.
Sorry maar de handelingssnelheid is bij beiden heel traag.
Zerrouki heeft in de eerste helft een paar keer een bal naar de goede kleur gespeeld maar verder gewoon weer heel matig. Ik blijf het een miskoop vinden maar dat is mijn mening.
Zijn traptechniek is echt matig. Al die half hoge kutballen…